ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Unforgiven_M
- Контакти:
Re: ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Тези пари дето се събират на пожар, ако сметката по която превеждате не е запорирана... интересно ми е Лупи защо ги иска - да погаси някой недоговорен дълг, или да плати част от заема от Манджуков, та да нямат 50%-та акции с Инджов след 31-ви...
Unforgiven_M написа:Тези пари дето се събират на пожар, ако сметката по която превеждате не е запорирана... интересно ми е Лупи защо ги иска - да погаси някой недоговорен дълг, или да плати част от заема от Манджуков, та да нямат 50%-та акции с Инджов след 31-ви...
И на мен ми стана интересно, защо и Левски почнаха да събират на пожар, копи-пейст като нашата инициатива?
- dreben23
- Контакти:
Ако Манджуков и Инджов се опитат да инвестират и за акции на Левски, ще ги призная за бизнесмени!
Ама нищо чудно и така да стане накрая, в българския футбол всичко е възможно.

Ама нищо чудно и така да стане накрая, в българския футбол всичко е възможно.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Jorkorazporko
Unforgiven_M написа:Тези пари дето се събират на пожар, ако сметката по която превеждате не е запорирана... интересно ми е Лупи защо ги иска - да погаси някой недоговорен дълг, или да плати част от заема от Манджуков, та да нямат 50%-та акции с Инджов след 31-ви...
Според търговския регистър дружеството което е дал Лупи да се превеждат пари за лиценза е запорирано към днешна дата! За да падне запора трябва да се палтят около 1 милион лева общо към Дочев и НАП! Интересно ми е, каква ли е схемата този път! Оделно, че новата сесия от акций беше спряна, поради липса на прозрачност и точни данни за финансовото състояние на клуба! Във всеки случай, фалита на ЦСКА изглежда неизбежен!
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
Луд Гидия 123 написа:GOLEADOR написа:McLovin написа:Е много ясно, както са атакували мандри така ще атакуват и ШЛ![]()
Най-тъжното е, че наистина си вярват
Говориш за ЦСКА и партизанското движение в България с пренебрежение защото си неук.Ти никога няма да изпиташ тръпката твоя любим отбор да триумфира над актуалния европейски шампион и то на собствения му стадион.Нито ще бъдеш толкова смел да се изправиш срещу войници на Вермахта и да водиш бой с тях.Тъп и страхлив,с една дума - мишка,ето това си ти!
Нарочно ли пропусшашфакта, че този мач беше без значение за Ливърпул,защото още при гостуването си в София си оплетоха кошницата като ви смляха отбой.
1.ЦСКА да не би само веднъж да е триумфирал на стадиона на актуалния европейски шампион,а?
2.Без значение бе мача Реал Мадрид - Лудогорец.Дали Реал щяха да спечелят мача с 100 на 0 или да загубят с 0 : 500 все тая,те си оставаха първи.Докато това не важи за мача Ливърпул - ЦСКА!Там ни трябваха още два гола (които имахме възможност да отбележим) за да отстраним отново актуалния европейски шампион от ЕКТ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Както вчера казах, днес преведох 200 лв. за лиценза на любимия ми отбор ! Чист съм пред съвеста ми 

MAXIMUS написа:Както вчера казах, днес преведох 200 лв. за лиценза на любимия ми отбор ! Чист съм пред съвеста ми
Основанието за дарението е : Дарение за лиценз.
Като събере парите, Томов може да плати за лиценз за производство на високоградусови спиртни напитки, което ще е напълно в духа на основанието-ще е платен лиценз

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
GOLEADOR написа:Viv.Brooke написа:И аз на това се чудя. Вие плащате сега на някой, ала той няма да е собственик. Нещо не ми се връзва... Къде ще отидат тези средства точно?
П.П. Питането ми не е обвързано с фенски пристрастия, а се базира на това, че вече започнаха да мамят и обикновените, но любящи привърженици!
Ръководството на ЦСКА стартира от днес кампания по събиране на средства за спасяването на лиценза на ЦСКА. Необходимата сума е 1 000 000 лв.
27.03.2015
23:05 часа
Колко събрахте?
Малко повече от вас...
От тия дарения и емисии на акции спечелиха само банките и посредниците. Да бяха дали някоя сметка на НАП по-добре щеше да е.