Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот Кашчей » 07 апр 2015 23:21

djd написа:Трето. Дълго време бяхме на 3-4 точки от ДИТ, но от Разград ни гепиха голмайстора.

Гадно е, нали? Те така се чувстваха в Пловдив, Плевен, Враца, Благоевград, Варна..къде ли не, когато Партията решаваше!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 апр 2015 23:40

Кашчей написа:
djd написа:Трето. Дълго време бяхме на 3-4 точки от ДИТ, но от Разград ни гепиха голмайстора.

Гадно е, нали? Те така се чувстваха в Пловдив, Плевен, Враца, Благоевград, Варна..къде ли не, когато Партията решаваше!

Чак пък гадно. Момчето е циганче. В Разград дават стипендии, при нас - не. Явно тези пари са му много важни.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 апр 2015 09:37

blue avalanche написа:
djd написа:
blue avalanche написа:
Red joker написа:Галин е млад треньор,без опит,но такъв беше на времето и Паро Никодимов,застанал начело веднага след приключването на състезателната си кариера,но впоследствие се превърна в един от треньорите -легенди на ЦСКА :!:Така че ,ако човека разбира играта,има модерни възгледи и методи на работа и ако не на последно място има и куража,значи става!

Само,че Никодимов беше футболист с главно Ф.
А Г.Иванов и като футболист беше мишле!При това положение няма как да станеш добър треньор! :mrgreen:
Справка:
Капело,Хайнкес,Гуардиола,Кройф,Рийкард,Анчелоти,Бекенбауер,Блан...
Нито един от тях не беше мишле на терена.

Е то по твоята логика Инджинеро требе да е егати треньора. :lol:

Това е ТВОЯТА логика.Аз не съм казал,че обратното ВИНАГИ е вярно. ;)
Справка:Матеус,Гулит,Кийгън,Марадона,Зико и т.н.

Е ти още една справка: Моуриньо, ван Гаал, Липи...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 апр 2015 09:44

Кашчей написа: Стойчо поне е бил за година помощник, преди да стане старши..

Стойчо дойде за помощник от Беленензес, един от сериозните отбори в Португалия, където беше старши. То не е само до характер, трябва си време да научиш занаята. При мъжете има, примерно, неща като управление на формата през сезона, психология на звезди и т.н., дето при децата са доста различни.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2015 10:46

защо написа:Е ти още една справка: Моуриньо, ван Гаал, Липи...

Това е една друга категория треньори.Които не са били(или почти не са били) футболисти,но са изучили професията от А до Я.Чиракували са тук-там...
Нещо ми подсказва,че Г.Иванов и към тази категория не спада...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 апр 2015 18:18

защо написа:
Кашчей написа: Стойчо поне е бил за година помощник, преди да стане старши..

Стойчо дойде за помощник от Беленензес, един от сериозните отбори в Португалия, където беше старши. То не е само до характер, трябва си време да научиш занаята. При мъжете има, примерно, неща като управление на формата през сезона, психология на звезди и т.н., дето при децата са доста различни.

Аз затова и писах, че Галин беше насаден на пачи яйца с това назначаване направо на мъжкия отбор. Определено повечето отбори след смяната на треньора имат лек възход, но това не е аксиома. Дори и да има нови виждания, модерни и напредничави, ще му трябва време, за да ги наложи. Проблемът обаче е, че феновете на ЦСКА, а и ръководителите, не са от търпеливите-искат се титли, купи ЕКТ, групи в тях, ако може сега и веднага.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 апр 2015 20:14

Venko123 написа:Момчета, ясно е, че Галин няма опит, обаче кой друг ще дойде точно в момента? Кой ще се хвърли точно в тоя момент да води ЦСКА?
Стойчо си тръгна, Любо не иска, Беноа не иска...
Май единствено Галин и Владо, и Томаш заедно с Косьо Мирчев бяха навити да ни станат треньори...Нека им дадем време поне до лятото.
В тая ненормална обстановка от последните седмици нямате представа колко трудно се работи.

И аз да бях на негово място и аз щях "да си тръгна". Човекът го направиха за смях тия лайнари в костюми, дето ще придобият земята след фалирането на ЦСКА. :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2015 23:27

Кировец написа:
Venko123 написа:Момчета, ясно е, че Галин няма опит, обаче кой друг ще дойде точно в момента? Кой ще се хвърли точно в тоя момент да води ЦСКА?
Май единствено Галин и Владо, и Томаш заедно с Косьо Мирчев бяха навити да ни станат треньори...Нека им дадем време поне до лятото.
В тая ненормална обстановка от последните седмици нямате представа колко трудно се работи.

И аз да бях на негово място и аз щях "да си тръгна". Човекът го направиха за смях тия лайнари в костюми, дето ще придобият земята след фалирането на ЦСКА. :idea:

Какво притежава ЦСКА, че някой да придобие земята? Ти наистина не мислиш изобщо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 апр 2015 09:34

Мисля, че е време Галин да заложи на двойка Вальо и Крачуна... в средата на терена няма избор.. отново познатите дървари които нямат грам интелект да измислят нещо различно в предни позиции.. по крилата е ясно, в преден план още по ясно... от сега виждам как няма стигнем до голово положение... :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 апр 2015 20:50

Кашчей написа:
Кировец написа:

Какво притежава ЦСКА, че някой да придобие земята? Ти наистина не мислиш изобщо!

Аз може и да не мисля, но Емо - шефът на Чавдар мисли. И човека си го казва в прав текст - някой се облизва за Панчарево.
"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА", заяви Димитров пред TV7.

И за пореден път пак смешния е Кашамун. :lol: Преди да напишеш нещо ще те помоля да го премисляш поне 5 минути.

Върни се в “ЦСКА”