ХХI кръг: FT 0:1 ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: ХХI кръг: FT 0:1 ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.

Мнениеот MAXIMUS » 07 мар 2015 21:39

Мистри написа:
MAXIMUS написа:Толкова си могат пич, толкова. С Лупи президент, Тройчо треньор какво друго освен да ви наМУРят. До НГ поради голяма доза късмет, самопрецакване на другите и Буш успяхте да съберете приличен актив с тактиката яко в защита, изритване топката напред и ако Буш или от фал и корнер нещо стане - стане. Сега Буш го няма, а тия смешници явно бая купони в Турция са направили. При това положение ЦСКА вероятно няма да влезе в тройката. И не ти го казвам за да те дразня ами защото това е тъжната реалност. А лятото ще гледаме стария цирк с неплатените премии, неизчистените дългове, натирването на футболисти и вкарването на нов вагон маймуни :) Не, че и в Левски положението е много по-различно. Но поне за нас има някакъв шанс - Стоев е що годе приличен треньор и ако го оставят особено да си обиграва отбора във втората шестица и вземат купата може и да превърне Левски в някакъв средно слаб отбор от европейско ниво, което за Бг си е направо готов шампион :)

Добре. Кажи ми Стоев кой отбор е развил и какво е постигнал ? ?

Стоев никога не е бил дори средно добър треньор, а си е треньор за Б група ! Утре ще е поредното доказателство .

Явно не си компетентен и не си запознат с материята ! Най-далечните ти спомени са ти от 8:0 срещу туристите от Аскьой.

Тука много бъркаш :) . Ако го сравниш с останалите треньор на отборите от А група май-май с изключение на Хубчев май друг по-читав няма :).[/quote][/quote]
Добре. Кажи кой отбор е развил и какво е постигнал Стоев ?[/quote]

Вкара Спортист Своге в А група, Миньор Перник също. После с Лудогорец стана шампион, представиха се изключително добре за бълг. отбор в ЛЕ, после ги вкара в ШЛ. Вярно с доста късмет, но все пак отбора играеше доста прилично. Айде сега ти кажи за някой от другите треньори в А група кой отбор са развили и какво са постигнали :)[/quote]
Ами нали това ти казвам - треньор за Б група и до там. Оставаше да не стане шампион с две години развиван, обигран и селектиран с ПАРИ отбор от Петев. То и Ники Жадното беше на 20 минути титла с куци коне, ама не си го оставихте за треньор. А титлата на Стоев няма как да ги сравняваш с тези на Стойчо.[/quote]

Е тука ме разсмя исрено.Каква титла на стойчо бре? :lol:
Оная , която ви отрязаха...лиценза?
Стоилов може да не е треньор от класа, но Младенов-комисионната, изобщо не е треньор.[/quote]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 07 мар 2015 21:40

sin4ec написа:Ееее, много черни и мрачни мнения, все пак сте на първо място и ще си останете на него и след утре. Две поредни загуби са неприятни, но и Лц ще е така. Повече трябва да ви притеснява играта, щото наистина , как да го кажа, изненадва дори и мен. Не, че не го очаквах, ама чак пък толкоз, ебаси...То и отзад напират други отбори, ако така я карате вие и Лц, ще стане голям сеир на върха. Отдавна си казах мнението, че по-добре вие да сте първи, отколкото ония гнусняри, но така няма как да се получи. И в Пловдив не ви виждам, но пък ние като бием утре, ще отнемем на Ботев шансовете и няма да има за какво да играят. Ако въобще спечелят дербито с Локо, в което много се съмнявам...
Изненадан съм от примиреността и беззъбието на играчите в червено, това не е онзи тим от есента. Стойчо говори за напрежение, но това е несериозно-Лц ти пада в Ловеч-ти си с напрежение на Надежда? Днес рутинно домакинство-какво напрежение, като биеш отиваш на 6 точки, а утре Лц приема Левски и я бие, я падне...
Химията ли са им сбъркали на таз подготовка, кой знай?

По добре цскарите да станели шампиони - ти чуваш ли се бре??!? Можеш спокойно да се пребоядисаш в чИрвенУ!
Колкото до мача слаб отбор на червените - по добър отбор на Берое - заслужена победа!

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 07 мар 2015 21:53

Гледам първото полувреме сте играли с трима дефанзивни халфа ! :shock:

Потребителски аватар
zahari66
Контакти:

Въпросче към армейците

Мнениеот zahari66 » 07 мар 2015 21:55

Скъпи цесекари гледали днешния мач-искам да ви попитам какво не ви хареса най-вече в отбора?Ето и моя отговор:
Първо признавам че съм левскар,но ми стана тъжно като ви видях състава и резервната скамейка-вие от 18 човека имате 4ма българи като не включвам Маркинъос защото той е наторализиран.Вие български отбор ли сте,как може да нямате юноши поне на скамейката?Аз лично ако съм фен на вашия отбор би ме било срам!За пример давам нашия отбор,който може и да е на 6 място но ние имаме 10 от 18 българи в групата за мача с Лудогорец.
Направих темата без да искам да се заяждам,просто ми е любопитно какво мислите-като се има предвид че трима от четиримата са на възраст-Стоянов,Тунчев и Галчев.
Последна промяна от zahari66 на 07 мар 2015 21:58, променено общо 1 път.

sandi74

Re: Въпросче към армейците

Мнениеот sandi74 » 07 мар 2015 21:57

От тези 10 ваши българи 2-ма са дървари,3-ма ботушари а останалите са си живи параолимпийци ама това е тема на друг разговор.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 мар 2015 22:03

Армейци,трябва да си признаем че имаме добри футболисти,но им липсва класа,класният футболист играе най-добре в напечените мачове,а нашите тогава са най-зле.Днес в ЦСКА имаше един играч който показа че му пука,Тончи Кукоч,не може най-добрите центрирания,най-добрите пробиви по крилата да са негово дело,Неманя и Тони какво направиха цял мач.Няма да коментирам другите футболисти,99% от тях чакат да си вземат заплатите и ако Томов ги забави с 24часа става голям проблем,те са наясно че тези заплати са малки сравнени с тези на Лудогорец и не си струват рисковете да получат някаква контузия и да си спрат кариерата,заради някаква си титла,шампион на България.Адмирирам феновете за това което правят за отбора ,но е време и да им скръцнем със зъби на футболистите,чистим стадиона,подкрепяме ги навсякъде ,аплодираме ги като падат от отбор който Локо Пд и Спас Делев го направиха за смях и насреща какво....За тези смешници от Лудогорец и Левски които налазиха да се подиграват ще кажа че са комплексари,нека всеки си гледа отбора и да внимава защото и утре е ден,а пък и нали знаят рано или късно всичко се връща.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 07 мар 2015 22:04

zahari66 написа:Скъпи цесекари гледали днешния мач-искам да ви попитам какво не ви хареса най-вече в отбора?Ето и моя отговор:
Първо признавам че съм левскар,но ми стана тъжно като ви видях състава и резервната скамейка-вие от 18 човека имате 4ма българи като не включвам Маркинъос защото той е наторализиран.Вие български отбор ли сте,как може да нямате юноши поне на скамейката?Аз лично ако съм фен на вашия отбор би ме било срам!За пример давам нашия отбор,който може и да е на 6 място но ние имаме 10 от 18 българи в групата за мача с Лудогорец.

И аз съм левскар,ама не се мешам къде не ми е работа...Това с българите в състава е толкова предъвквана тема,че чак става дразнещо вече.
ЦСКА може да има други проблеми,но не е от липсата на българчета в отбора...то поне да имахме свестни български футболисти,че да поставяш такъв въпрос.
И Левски като има повече български имена що се бори да остане в шестицата ;)

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 07 мар 2015 22:04

sandi74 написа:От тези 10 ваши българи 2-ма са дървари,3-ма ботушари а останалите са си живи параолимпийци ама това е тема на друг разговор.
Хахаха... респект!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2015 22:06

sandi74 написа:От тези 10 ваши българи 2-ма са дървари,3-ма ботушари а останалите са си живи параолимпийци ама това е тема на друг разговор.

Санди, изброй ги поименно, ако обичаш, недей говори наизуст!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 мар 2015 22:06

lifes написа:Гледам първото полувреме сте играли с трима дефанзивни халфа ! :shock:

Второто играхме с един,какъв е проблемът.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”