Tommi написа:Кашчей написа:
Швеция и Норвегия нали знаеш на какъв състезателен цикъл са?
Относно терените....при идеален терен и виелица, каквато имаше тук, и каквато се очаква отново, дали може да се играе футбол? Убеден съм, че 9/10 от мрънкащите тук си нямат и понятие от климата на България-вътрешноконтинентален (да ме поправи Зайколюбова, ако греша). Нямат си представа и от това, как се играе при такива условия, няма и да отидат на стадиона, ако не им температурата поне 10 градуса плюс, няма сняг и им сервират греяно вино на трибуните. Това не пречи да се мрънка.
При особено силен снеговалеж и виелици не става за футбол, но това се случва рядко. И да се случи точно в събота или неделя, не е проблем кръгът да се отложи за средата на седмицата. Това, разбира се, е при условие, че терените са качествени. Единственият недостатък е, че при лошо време ще намалее публиката, но то това важи и за дъждовно време например.
Не знам кой/коя е Зайколюбова, но аз също мога да те поправя малко.В някои части климатът е умерено-континентален, в други е преходно-континентален, а в трети е континентално средиземноморски. Черноморието пък се води самостоятелна климатична област заради влиянието на Черно море.
И след като по Черноморието климатът е един през зимата, а във Видин, Плевен, Русе и Силистра друг....как ще стане провеждането на мачове в тези региони?