Венци Христов е играч на ЦСКА София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Венци Христов е играч на ЦСКА София

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2014 21:39

Tommi написа:
Кашчей написа:
Швеция и Норвегия нали знаеш на какъв състезателен цикъл са?

Относно терените....при идеален терен и виелица, каквато имаше тук, и каквато се очаква отново, дали може да се играе футбол? Убеден съм, че 9/10 от мрънкащите тук си нямат и понятие от климата на България-вътрешноконтинентален (да ме поправи Зайколюбова, ако греша). Нямат си представа и от това, как се играе при такива условия, няма и да отидат на стадиона, ако не им температурата поне 10 градуса плюс, няма сняг и им сервират греяно вино на трибуните. Това не пречи да се мрънка.

При особено силен снеговалеж и виелици не става за футбол, но това се случва рядко. И да се случи точно в събота или неделя, не е проблем кръгът да се отложи за средата на седмицата. Това, разбира се, е при условие, че терените са качествени. Единственият недостатък е, че при лошо време ще намалее публиката, но то това важи и за дъждовно време например.
Не знам кой/коя е Зайколюбова, но аз също мога да те поправя малко. :) В някои части климатът е умерено-континентален, в други е преходно-континентален, а в трети е континентално средиземноморски. Черноморието пък се води самостоятелна климатична област заради влиянието на Черно море. ;)

И след като по Черноморието климатът е един през зимата, а във Видин, Плевен, Русе и Силистра друг....как ще стане провеждането на мачове в тези региони?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 яну 2014 21:40

Цялата сага е несериозна и разкатава фамилията на играча. Очевидно ЦСКА не са убедени, че ще платят парите в срок, ако изобщо ги платят. Очевидно Берое държат на своето и не желаят да се наредят на опашката на имащи да взимат от ЦСКА. Появилите се легенди за бизнесмен, купуващ играча и даряващ го на армейците бяха за наивници. Червените бяха длъжни да вземат момчето, да го представят и да е на лагера им, ако трябва със заем. А не сега да го подиграват всички.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 яну 2014 21:45

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:

Относно терените....при идеален терен и виелица, каквато имаше тук, и каквато се очаква отново, дали може да се играе футбол? Убеден съм, че 9/10 от мрънкащите тук си нямат и понятие от климата на България-вътрешноконтинентален (да ме поправи Зайколюбова, ако греша). Нямат си представа и от това, как се играе при такива условия, няма и да отидат на стадиона, ако не им температурата поне 10 градуса плюс, няма сняг и им сервират греяно вино на трибуните. Това не пречи да се мрънка.

При особено силен снеговалеж и виелици не става за футбол, но това се случва рядко. И да се случи точно в събота или неделя, не е проблем кръгът да се отложи за средата на седмицата. Това, разбира се, е при условие, че терените са качествени. Единственият недостатък е, че при лошо време ще намалее публиката, но то това важи и за дъждовно време например.
Не знам кой/коя е Зайколюбова, но аз също мога да те поправя малко. :) В някои части климатът е умерено-континентален, в други е преходно-континентален, а в трети е континентално средиземноморски. Черноморието пък се води самостоятелна климатична област заради влиянието на Черно море. ;)

И след като по Черноморието климатът е един през зимата, а във Видин, Плевен, Русе и Силистра друг....как ще стане провеждането на мачове в тези региони?

Ако имахме качествени терени, не виждам проблем да не се проведат, какво като е различен климатът.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2014 21:47

Tommi написа:
Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:

Ако имахме качествени терени, не виждам проблем да не се проведат, какво като е различен климатът.

Според теб, какви са причините, за да има отлагане на мачове в Англия и Германия през зимата? Там терените са перфектни.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 яну 2014 21:55

Кашчей написа:Според теб, какви са причините, за да има отлагане на мачове в Англия и Германия през зимата? Там терените са перфектни.

Рядко отлагат мачовете. Но виждаш, че за тях и за много други държави не е проблем да имат малка пауза и да играят през зимата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2014 22:01

Tommi написа:
Кашчей написа:Според теб, какви са причините, за да има отлагане на мачове в Англия и Германия през зимата? Там терените са перфектни.

Рядко отлагат мачовете. Но виждаш, че за тях и за много други държави не е проблем да имат малка пауза и да играят през зимата.

Не ,че нещо,ама това какво общо има с Христов и евентуалното му преминаване в ЦСКА?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 яну 2014 22:09

BRF написа:
Tommi написа:

Не ,че нещо,ама това какво общо има с Христов и евентуалното му преминаване в ЦСКА?

Ако имахме по-малка зимна пауза, щяхме да имаме обичаен трансферен прозорец, респективно да имате още 3 дни 2 часа и 51 минути да съберете парите за Венци Христов. :) И ние обсъждаме дали е редно да имаме такава пауза.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2014 22:11

BRF написа:
Tommi написа:

Разговорът тръгна от това, дали Берое има право да поставя краен срок за плащане и защо в България трансферният прозорец е до края на февруари.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 яну 2014 10:58

Сега разбирам, че цената му вече била с 50 хиляди евро повече...тоя като Майбах ве, колкото по-стар, толкова по-скъп....да си цъка на село, Разград не била привлекателна дестинация, защото там трябва само да тренира и да се бори за мястото си, а в ЦСКА може и само да тренира, но има невероятен нощен живот в столицата и явно за това е привлекателна дестинация..Пак казвам: По-добре да се разплатим със служителите, отколкото да вземем този...Майбах
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”