ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Teo » 22 дек 2013 14:32

HardWork написа:Категорично против връщането на лайна като Платини и Делев! Също така Тошко Яничев в момента е дупка, много брак и малко позитиви в играта му! Мартин Петров има още да влиза във форма, до момента не е показал кой знае какво! Милисавлевич, Чочев и Гаргоров правят разликата, те са сърцето на отбора заедно с Менди, Вальо Илиев! Апата и Венци Василев също са доста стабилни! Карачанака му трябва малко късмет и самочувствие и ще ги ниже здраво, той не е по - слаб от Неделев, но тази контузия го върна 3 години назад! Трябва ни само ляв бек, два опорни и централен нападател, някой Венци Христов, Хазуров, Зику или примерно Александър Колев ще ни свърши перфектна работа! Долапчиев има още хляб да яде, по 15,20 мин на мач за сега ще му е достатъчно да понатрупа опит..

Много хубаво мнение си дал. Като цяло също съм против връщането на Делев и Платини(особено втория). В момента на ЦСКА му трябват, вътрешен полузащитник, нападател и ляв бек. Вътрешен полузащитник бих взел обратно Боби Галчев да играе редом до Чочев и Тошко резерва на един от двамата. Нападател си връщаме Зику и се надаваме Тони Силва да покаже едно добро лице през пролетта. За ляв краен защитник не се сещам кой може да си върнем или да вземем някой от българското първенство който отговаря на класата която ни е нужна. Може би само тук може да се дадат някакви пари и да се привлече класен защитник. Защитата ни е най-силната в А група до момента, след тази на Лудогорец. Така, че Стойчо да се ориентира в намирането на класен нападател, който от едно положение цял мач го вкарва вътре - пример Зику.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 дек 2013 18:01

Udoji90 написа:Най-кривият момент е, че някои от сегашните освободени може да ни съдят. Ако договорите им изтичат лятото (доколкото помня, повечето не подписаха за много дълъг период), по-добре да потърим половин сезон, отколкото да си усложняваме живота. Достатъчно дела има още от времето на предишните собственици (или поне така се твърди).

Доколкото знам има уверение, че никой от освободените няма да съди клуба и ще разтрогнат по взаимно съгласие. Тепърва ще разберем дали е истина това.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 22 дек 2013 18:10

Станислав Генчев е разтрогнал с Литекс, а вместо това май ще вземем Галчев..

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 дек 2013 18:26

Е той въобще игра ли след завръщането си в литекс. Никав не го бях чул.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 22 дек 2013 18:55

Игра в началото, след това даде едно интервю, в което каза, че няма да мине номера на Загорчич да е резерва и от тогава не се е появявал в игра. Генчев, Зику и(или) Хазуров, един ляв бек и ставаме супер отбор.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 дек 2013 19:00

Галчев, ако не друго си е 100% цесекарче, за разлика от Генчев.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 дек 2013 19:00

За Генчев се говореше още преди началото на сезона, но не се получи. Ако сега го вземем, според мен ще е добър ход - по времето си в "Лудогорец" беше един от най-добрите им играчи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 22 дек 2013 19:46

С Генчев в центъра, при положение, че е до Чочев ще изглеждаме доста офанзивно, а с Галчев ще е по-дефанзивна тактиката ни, защото той умее добре да руши, но не и да изгражда атаки. При положение, че имахме по-млад играч със същите качества - Дюлгеров, не знам защо ни е Галчев. Тошко от лятото май ще се пенсионира.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 дек 2013 20:19

Аз съм твърдо против Генчев. Галчев никога не е бил някаква супер класа, но за България е един наистина качествен халф. В началото на сезона беше един от най-добрите в Ботев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”