XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец /10 ноември 2013 г., 17:30 ч./

Мнениеот гражданин от село » 10 ное 2013 22:12

Със скъп,но калпав мат'риал,толкова!

п.п.:Майсторът и той не от най-читавите. ;)
Последна промяна от гражданин от село на 10 ное 2013 22:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 ное 2013 22:14

Какво повече да се каже за този мач от споменатите малко по-горе редове. Цяло и изчерпателно.
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 10 ное 2013 22:15, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 ное 2013 22:15

шивача написа:Много нервни нашите. Ебати грешките правиха- елементарни пасове се грешаха, но има и такива дни, да избутаме до зимата, пък напролет дано се вземат 3-4 по-класни състезатели и да вървим напред. Важно е да има подкрепа за отбора, пък тоя сезон си беше заминал още в началото. Ако направим нещо ще си е бонус, но за без пари, без подготовка, толкоз.
Честито на Лудогорци, бяха си класа над нас!

Аз не знам Сидибе за кво беше на терена? Та той само се разхождаше.. Нямаме никва средна линия, Чочев издъхна.. Трябва ни един Мораеш и шяхме да сме по-добре.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 ное 2013 22:16

Вижте, далеч съм от това да изкарам Георги Иванов голям треньор или че Черно море играят превъзходен футбол.. И друг път съм споделял мнението си, че един от големите проблеми в нашия футбол е липсата на качествени треньори.. Просто обаче това, което наблюдавам от началото на сезона ме кара да твърдя, че той (да, точно той) се справя доста по-добре със задачата си, отколкото колегата му в ЦСКА.. Да, той ги спаси от изпадане, изхвърли всички ненужни и отговорни за това състояние през лятото, привлече няколко ''негови момчета'' и постепенно започна да оформя облик на отбора. Вярно, че е неособено привлекателен,но никой не може да отрече, че Черно море вероятно е най-неудобният противник за всички останали отбори в ''А'' група.. Толкова за него - вероятно е намерил точния пристан за неговата футболна философия
Колкото до г-н Младенов - не забравяте, че същият беше треньор на ЦСКА през цялата 2012 г. - абсолютно същия филм гледахме и тогава, макар с други футболисти; даже сегашната есен направо си е копие на есента на 2012 г., само че си спестихме еврорезила този път - неговата футболна философия е една и не се променя..Казват, че само глупака прави една грешка два пъти, а бат' Стойчо е начело на любимия отбор за четвърти път :?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2013 22:21

Red_Girl написа:
petko.h.markov написа:да се хвърлят бутилки и създават предпоставки за глоби и наказания.

От нерви. Съдията направи няколко смотани отсъждания, въпросния играч на зелените почна да се търкаля, всички се изнервиха и за тва стана.

Смотани отсъждания? Въпросният играч на зелените знаеш ли защо се търкаляше? Виж кадрите и ще се засрамиш!
Но мача е ясен, какъв е случаят с детето и с какво може да се помогне? Може да сме говеда, ама и ние си имаме теленца. Ние не знаем за това, обяснете!
Последна промяна от sin4ec на 10 ное 2013 22:23, променено общо 1 път.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 ное 2013 22:23

Red_Girl написа:
petko.h.markov написа:да се хвърлят бутилки и създават предпоставки за глоби и наказания.

От нерви. Съдията направи няколко смотани отсъждания, въпросния играч на зелените почна да се търкаля, всички се изнервиха и за тва стана.

Може би, на стадиона не видяхте, но Барт беше настъпан с бутоните по врата. Нито един играч на "Лудогорец" не е симулирал в този мач, дори не се бавиха при смените. Всичко беше много добре, но това поведение беше просташко. Барт е най-малко виновният... или пък съдията...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 ное 2013 22:26

Само нека не говорим за съдията и днес. Ако е имал грешки, те вероятно се изчерпват с някой непоказан картон (даже честно казано такива бяха спестени по-скоро на наши играчи) и няколко обратни тъча и в двете посоки. Относно ситуацията с Барт, първо, мисля, че Сидибе наистина го настъпа (все пак неволно може би), а французинът не симулира, и второ, дори да е симулирал, това не е основание да се мятат бутилки, което впоследствие би довело до наказание за отбора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2013 22:33

Udoji90 написа:Само нека не говорим за съдията и днес. Ако е имал грешки, те вероятно се изчерпват с някой непоказан картон (даже честно казано такива бяха спестени по-скоро на наши играчи) и няколко обратни тъча и в двете посоки. Относно ситуацията с Барт, първо, мисля, че Сидибе наистина го настъпа (все пак неволно може би), а французинът не симулира, и второ, дори да е симулирал, това не е основание да се мятат бутилки, което впоследствие би довело до наказание за отбора.

Много си реален, пич, ама си много сам...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 ное 2013 22:33

От моята страна изглеждаше все едно нее настъпен, предполагам доста хора са решили същото. Да не говорим, че и след първото полувреме, когато не повторихме ъгловия също имаше недоволни и още 2-3 ситуации, които на фона на мача във Варна са нищо, но при условие, че падаме и някои са още афектирани след мача с ЧМ, се получи така. И аз на моменти се изнервих, представете си маса народ по-изнервена от мен. И все пак може да приключим с тази снимка и това заключение:
Какво е една загуба в един мач на фона на това? ЦСКА е нашата религия.:)

Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 ное 2013 22:38

batmanlevski написа:вярно ли ,че на почивката Гъргоров се е молил на лудогорци да пожалят цска защото играели пред собствена публика

Вярно е.Само че защо като клюкарка го казваш на всички.

Върни се в “ЦСКА”