УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 18:08

Без име написа:Щеше да е хубаво да съм написал само едно изречение. :lol:
Никога, ама никога, не може да ме засегне мнение за грамотност. Дай ми нещо по-пикантно. Това ли ти е потенциала?

Не може, защото вместо да го приемеш като градивна критика, го приемаш като обида. ;) Много под нивото си ми, за да ти показвам каквото и да е. Показах ти, че не знаеш, а само говориш и определяш другите, без да видиш себе си, но ефект няма. За какво да се хабя? След като имаш самочувствието, че си интелигентен, поне го покрий.
Последна промяна от Red_Girl на 21 юни 2013 18:10, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 18:09

Без име написа:Ние, ЛЕВСКАРИТЕ, се движим с когото си поискаме. Когато искаме сме с Преслава, когато искаме сме с Жени Калканджиева, с Мария Илиева или к**** ;) Това момиче, ако не беше нагло, можеше и да има по-хубаво отношение към него. Виж нашите момичета във форума.

Ако майка ти разбере как се държиш с момичето ще и стане неудобно.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 18:10

Пффф, не ставате. Айде като се върнете на футболна тема, може да ми пишете, за да поспорим.
Успяхте да ми нарушите един от основните принципи - да не се обяснявам на никого - браво!
[center]1914[/center]

haha

Мнениеот haha » 21 юни 2013 18:11

Ако всеки нов сезон взимат лиценза на по 1 клуб ще станат още по-успешни.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 18:11

alexveselinov написа:
И Аякс, и Нотингам.. Големи късметлии сме.. :lol: :lol: Друго е да нямаш късмет с Тампере и Беверен.. :lol: :lol:

Ти беше ли на тези мачове?

Ти беше ли на битката при Ахелой или поне на тази при Шипка?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 18:12

Без име написа:Пффф, не ставате. Айде като се върнете на футболна тема, може да ми пишете, за да поспорим.
Успяхте да ми нарушите един от основните принципи - да не се обяснявам на никого - браво!

Ти не спориш, а псуваш и храниш.. Дори себеподобните ти не те харесват, за тва и висиш по нашите теми само. Успяхме да ти покажем кво представяваш и когато не можеш да се защитиш, ще избягаш, както сте свикнали. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 18:12

Без име написа:Пффф, не ставате. Айде като се върнете на футболна тема, може да ми пишете, за да поспорим.

Ти никога не си играл футбол,че да спориш за него :lol:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 21 юни 2013 18:15

lisynger написа:
alexveselinov написа:
И Аякс, и Нотингам.. Големи късметлии сме.. :lol: :lol: Друго е да нямаш късмет с Тампере и Беверен.. :lol: :lol:

Останаха ви само черно-белите снимки за спомен ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 юни 2013 18:33

alexveselinov написа:
lisynger написа:
alexveselinov написа:

Останаха ви само черно-белите снимки за спомен ;)

1-3 на Герена са цветни снимки , въпреки че не зная какво общо има целия спам с темата . Колкото и да ви боли , факта е , че ЦСКА е най - успелия български тим в ЕКТ .! Трябва да се примирите с това и да умувате върху въпроса кога ще затворят кабриото на Герена !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 21 юни 2013 18:44

ЦСКА е много пред останалите отбори в България едва ли някога някой отбор от България ще стигне ЦСКА в Европа.Последните години в ЦСКА е пълен хаос но въпреки това само Лудогорец с малко е по добре от нас.С един средно добър собственик ЦСКА отново ще се мери срещу силните отбори от Европа.От кога едно участия в ШЛ е по голям успех от два полуфинали в КЕШ.Левски също са имали не малко възможности да стигне до полуфинал но не успявал.

Върни се в “ЦСКА”