Христо Стоичков е новият треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Христо Стоичков си тръгва от ЦСКА
Искам да се обясня на "скъпите"ми червени четрибуквеничета,защо преди малко написах СТРАХЛИВЕЦ.Точно в такива тежки,съдбоносни и отговорни моменти проличава характера на един човек,проличава какво е в действителност,а не за какъв се мисли и представя.Ако личноста,за която става дума беше МЪЖ и обичаше и държеше на клуба, той сега трябваше да остане и да направи всичко възможно за изправянето на отбора.Не налагам мнение.Всеки има право на собствено,но"Когато кораба потъва,първи го напускат МИШКИТЕ,а КАПИТАНА остава последен.Всеки може да си направи извода за себе си!!!
Емигрант 45 написа:Искам да се обясня на "скъпите"ми червени четрибуквеничета,защо преди малко написах СТРАХЛИВЕЦ.Точно в такива тежки,съдбоносни и отговорни моменти проличава характера на един човек,проличава какво е в действителност,а не за какъв се мисли и представя.Ако личноста,за която става дума беше МЪЖ и обичаше и държеше на клуба, той сега трябваше да остане и да направи всичко възможно за изправянето на отбора.Не налагам мнение.Всеки има право на собствено,но"Когато кораба потъва,първи го напускат МИШКИТЕ,а КАПИТАНА остава последен.Всеки може да си направи извода за себе си!!!
Абсолютно вярно.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
Жалко,наистина.....,но когато основите са гнили, обикновено сградата рухва.Отдавна ЦСКА трябваше да се откаже от комунистическото си минало и да започне на чисто ,като нормален отбор.Сега и аз не знам дали това е възможно.... Може би отбора преживява в момента някакъв катарзис....дано само не е като тая на Станишев,че голям смях ще падне.Тия титли от времето на комунизма не топлят.Те са по скоро бреме и храна за олигофрени,като ГА и другите като него.И ми се иска да кажа нещо съвсем колегиално и без злоба. Докато ненормалника ГА се изявява като шаман и знаме на червения клуб, докато има хора,които четат или слушат простотиите му, ЦСКА няма да има отбор какъвто искат феновете му.Не стана ли ясно,че тая ДИРЕКТИВА, прокламирана от ГА, от Стойчо Младенов и други като тях е само едно оправдание за неуспехите на ЦСКА. Ето, Левски не спечели нищо !Къде е ДИРЕКТИВАТА ? Истината е ,че всичко се печели с игра,на терена.А като съвет, направете като Ботев. Христолов е забравен,така ще бъде забравен и " Титан ". Що се отнася до Стоичков, ако истински обича този клуб, от който тръгна в световния футбол, ще започне от нулата и на чисто. Характера на всеки човек се проявява в екстремни ситуации. Желая ви успех !
Мерси! Не знам за директивата,но от всички клубове само ЦСКА плаща наем за базата си,а на други им подариха базите безвъзмездно,отнеха Червено знаме и т.н. и т.н.... примери бол! За едни има милиони от банки,а на други 100 000 от Цоцорков. На едни има държавни пари а на други няма нищо.
Така значи, Легендата май е прецакан, а червените блянове за пореден път стават на пух и прах. Дали пък Ганчев не изигра всички ви с този ход? Отърва се от Легендата, но много деликатно и без ярки следи-нито го уволни публично, нито изказа незадоволство от работата му. Даде му въдичка, така че сам Гриша да остане чист след целия този цирк и, накак тихомълком, на хоризонта се появи Загорчич. Толкова за червените мечти и миражите за безплатни ловешки таланти.
Хитрец е Ганчев и заслужава поздравления за изпълнението на плана си! Поради липса на резултати и антирекорди при оранжевите, в комбинация с изключително арогантно и просташко поведение, Легендата стана неудобен. Много неудобен. Не върви обаче да му се тегли публичен шут, зер клетва е сторена, че легендите са с безсрочен договор. Оттук насетне, всички евентуални нападки няма как да засегнат ловешкия олигарх, не и след всички тези танци на куклите на конци, които той умело подреди и дърпа.
Закривай!
Хитрец е Ганчев и заслужава поздравления за изпълнението на плана си! Поради липса на резултати и антирекорди при оранжевите, в комбинация с изключително арогантно и просташко поведение, Легендата стана неудобен. Много неудобен. Не върви обаче да му се тегли публичен шут, зер клетва е сторена, че легендите са с безсрочен договор. Оттук насетне, всички евентуални нападки няма как да засегнат ловешкия олигарх, не и след всички тези танци на куклите на конци, които той умело подреди и дърпа.
Закривай!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Едно е ясно... ИЦО утре си тръгва 

M'bolhi написа:Мерси! Не знам за директивата,но от всички клубове само ЦСКА плаща наем за базата си,а на други им подариха базите безвъзмездно,отнеха Червено знаме и т.н. и т.н.... примери бол! За едни има милиони от банки,а на други 100 000 от Цоцорков. На едни има държавни пари а на други няма нищо.
Нали ви я дадоха вече на концесия бре?!И плащахте наем за ползването на чужда собственост, а не на собствена база!И го плащахте.. айде да не говорим колко.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Е, то при тези собственици, кой ще седи?!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!