11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: 11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2012 19:15

L_Messi написа:Според мен и при двете положения няма дузпа. При първото не е много сигурно дали няма някакво съприкосновение на Антонов с краката на вратаря, според мен по-скоро няма, а освен това и падането беше доста показателно за това, че нападателят симулира. Докато при втората ситуация има съприкосновение, но то е тяло в тяло, така че за мен няма основание да се отсъди дузпа.
Прави впечатление, че и в двата случая съдията беше доста близо, което е похвално и със сигурност е видял добре тези положения. От това, обаче, следва, че съвсем умишлено е ударил рамо на ЦСКА с отсъждането на дузпата срещу Янчев. За съжаление този път писъците на Стойчо дадоха резултат, което не му прави чест и не е редно по този начин да се оказва натиск върху съдиите.

Тяло в тяло, но все пак има бутане в гръб.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 ное 2012 20:06

vaskonti написа:
Tommi написа:Доколкото може да се прецени от това видео, няма дузпи, което пък означава, че съдията ви е помогнал за победата. ;) Дано да излезе друго с по-високо качество.

За блъскане в гръб няма дузпа, така ли? Гледа ли последния мач между Челси и Манчестър?

Това е нормално единоборство, а не блъскане в гръб. Може би по-твърдо, но в рамките на правилата. Няма нищо общо с дузпите на Челси и Манчестър.
Ако има някакво нарушение, то е в краката, но от това видео не се вижда.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2012 20:12

Щеше да е нормално единоборство ако бяха един до друг, а в случая Янчев е пред защитника. Същото е като при дузпата на Манчестър, само дето сблъсъка е по-лек, но за сметка на това има сблъсък и с крака, без значение колко е лек. Не е нужно Янчев да бъде вдигнат 2 метра във въздуха за да се свири. То не че Платини като го вдигнаха 2 метра срещу Лудогорец се свири дузпа, но това е друг въпрос...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 ное 2012 20:26

Те са си един до друг. Изобщо не може да се сравнява с дузпата на Манчестър.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 08 ное 2012 15:40

Правилно решение съдията-чиста дузпа! Браво и на футболистите на Монтана, които се държаха възпитано и не "скочиха" на съдията, което е показателно, че решението му е правилно!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “ЦСКА”