Картотеката на Платини

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Картотеката на Платини

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2012 16:57

Thsmith написа:
vaskonti написа:А да не говорим пък за вчерашната простотия - вместо на работното си място, СТК решили да заседават на стадиона и видиш ли, ЦСКА се е объркал да ги търсят на обичайното място, представи си. Какво е това, скатават ли се нещо и ако да - защо?

винаги си заседават на стадион В.Левски... като се качиш в коридорите на сектор В даже си има големи табели на вратите. ДК на БФС, СТК на БФС, Зонален Съвет на БФС и тн.

А къде се намира деловодството на БФС, където се предполага, че се подават всякакви документи?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2012 17:28

vaskonti написа:
Thsmith написа:
vaskonti написа:А да не говорим пък за вчерашната простотия - вместо на работното си място, СТК решили да заседават на стадиона и видиш ли, ЦСКА се е объркал да ги търсят на обичайното място, представи си. Какво е това, скатават ли се нещо и ако да - защо?

винаги си заседават на стадион В.Левски... като се качиш в коридорите на сектор В даже си има големи табели на вратите. ДК на БФС, СТК на БФС, Зонален Съвет на БФС и тн.

А къде се намира деловодството на БФС, където се предполага, че се подават всякакви документи?

А молбата за картотека в деня и часа на заседанието ли трябва да се внесе?

Да не натоварвам излишно темата ще ти отговоря и на друг въпрос тук.
Когато се прекрати договор по взаимно съгласие, то картотеката също се прекратява, с решение на СТК (СТК установява, че договорът е прекратен по взаимно съгласие).Това обаче важи, когато състезателят има картотека, а Платини няма.Колкото и пъти да разтрогва и подписва наново, той няма картотека и не може да е свободен агент.На базата на какво решавате, че като разтрогне с ЦСКА днес и подпише отново утре, то той вече е подписал като свободен агент?Не знам дали има друг отбор, който толкова тъпо и упорито да се опитва да прецака правилата на ФИФА (а федерацията тъпо и упорито да не му дърпа по-сериозно ушите).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2012 17:41

И как така хем Платини няма картотека, хем няма трудов договор, хем не е свободен агент?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 окт 2012 17:45

Кашчей доколкото си спомням аз ( може и да бъркам естествено) през лятото от Румъния се чакаше документ, че Платини е разтрогнал с Динамо и е свободен агент.Тази бележка дойде в края на август и за това в началото на септември ЦСКА подаде документи за картотека.Ако това, което казвам е вярно ( защото го четох в медиите) то тогава БФС напълно неоснователно отказва да картотекира Платини,защото този документ от Румъния би трябвало да показва, че Платини също е свободен агент както такива бяха и играчите от Локо Пд.А в последния отказ на СТК дори не се и използва това, че Платини не бил свободен агент като мотив.Използва се много по-неоснователен мотив-датата на сключване на договора.Хубаво е тези хора, когато си мотивират решенията преди това да прочетат наказанията, които самите те са наложили, а не да съчиняват глупости.Защото наказанието постановено на ЦСКА бе "Забрана за картотекиране на нови играчи" до 31.08.2012г, а не "Забрана за сключване на договори с нови играчи" до същата дата.Просто от СТК за пореден път се осират в мотивирането си и стават за смях.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 окт 2012 17:48

Тия хора от БФС ме удивляват всеки ден какви мотиви намират да не свикат комисиите! :lol: :lol: Но още повече ме изумяват как и къде ги свикват! :mrgreen:

Няма такава друга футболна структура, те затова и в Англия се чудят какво търси Боби Михайлов в УЕФА? Като не ни уважава никой в Европа, ще се сърдим само на себе си... и на БФС разбира се. :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2012 18:09

bobonikolov написа:Кашчей доколкото си спомням аз ( може и да бъркам естествено) през лятото от Румъния се чакаше документ, че Платини е разтрогнал с Динамо и е свободен агент.Тази бележка дойде в края на август и за това в началото на септември ЦСКА подаде документи за картотека.Ако това, което казвам е вярно ( защото го четох в медиите) то тогава БФС напълно неоснователно отказва да картотекира Платини,защото този документ от Румъния би трябвало да показва, че Платини също е свободен агент както такива бяха и играчите от Локо Пд.А в последния отказ на СТК дори не се и използва това, че Платини не бил свободен агент като мотив.Използва се много по-неоснователен мотив-датата на сключване на договора.Хубаво е тези хора, когато си мотивират решенията преди това да прочетат наказанията, които самите те са наложили, а не да съчиняват глупости.Защото наказанието постановено на ЦСКА бе "Забрана за картотекиране на нови играчи" до 31.08.2012г, а не "Забрана за сключване на договори с нови играчи" до същата дата.Просто от СТК за пореден път се осират в мотивирането си и стават за смях.

Бобо, дай някаква идея, защо Платини е разтрогнал на 28-и август и след три дена е подписал нов договор, след като от Румъния има такава бележка!?Дай идея, защо нотариално завереният договор на Платини, който се представя в БФС, в първоначалният си вариант е без анекса, който сега излиза на бял свят!?Дай идея кой би приел за сериозен мотив това, че ЦСКА бил на загуба от Платини, ако не играе, и затова той трябва да бъде картотекиран!?Дай идея за това, че му се отнема правото на труд, защото никъде няма записано, че Платини може да работи само и единствено като футболист!?

ПП-Венци Скакауеца пак се е изцепил днес, като съм убеден, че и сам той не знае какво има предвид с това си изказване за законовите мерки.На съд ли ще давате БФС :o Ми нали, докато текат съдебните процедури статуквото си остава такова, каквото е-Платини без картотека-а това може да се проточи мнооого дълго във времето, вие имате опит 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2012 18:11

dreben23 написа:Тия хора от БФС ме удивляват всеки ден какви мотиви намират да не свикат комисиите! :lol: :lol: Но още повече ме изумяват как и къде ги свикват! :mrgreen:

Няма такава друга футболна структура, те затова и в Англия се чудят какво търси Боби Михайлов в УЕФА? Като не ни уважава никой в Европа, ще се сърдим само на себе си... и на БФС разбира се. :cry:

Според теб кой свиква комисиите?
На следващото ти удивление има отговор в темата, мисля, че е на предната страница от колегата Thesmitt.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 окт 2012 18:34

Кашчей написа:
На следващото ти удивление има отговор в темата, мисля, че е на предната страница от колегата Thesmitt.

Не ми задавай тъпи въпроси, че в момента съм афектиран и ще ми го обереш и ти, а въпреки всичките ти глупости съм преценил, че има нещо стойностно в теб! От теб самия зависи да го намериш. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2012 18:53

dreben23 написа:
Кашчей написа:

Не ми задавай тъпи въпроси, че в момента съм афектиран и ще ми го обереш и ти, а въпреки всичките ти глупости съм преценил, че има нещо стойностно в теб! От теб самия зависи да го намериш. :)

Въпросът ми е напълно нормален, за който може да го разбере!Комисията си има редовни заседания и сама се свиква(естествено нейният председател или заместник го правят) при извънредни ситуации.Та какво общо имат останалите от БФС, за да ги определяш като изумяващи, защото СТК не е решила да има извънредно заседание?

по-изумяващ е вашият правен отдел, с тази нечовешка молба за картотека.Нечовешка, защото предизвиква само смях и съжаление към написалите я!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 окт 2012 19:07

Кашчей написа:
bobonikolov написа:Кашчей доколкото си спомням аз ( може и да бъркам естествено) през лятото от Румъния се чакаше документ, че Платини е разтрогнал с Динамо и е свободен агент.Тази бележка дойде в края на август и за това в началото на септември ЦСКА подаде документи за картотека.Ако това, което казвам е вярно ( защото го четох в медиите) то тогава БФС напълно неоснователно отказва да картотекира Платини,защото този документ от Румъния би трябвало да показва, че Платини също е свободен агент както такива бяха и играчите от Локо Пд.А в последния отказ на СТК дори не се и използва това, че Платини не бил свободен агент като мотив.Използва се много по-неоснователен мотив-датата на сключване на договора.Хубаво е тези хора, когато си мотивират решенията преди това да прочетат наказанията, които самите те са наложили, а не да съчиняват глупости.Защото наказанието постановено на ЦСКА бе "Забрана за картотекиране на нови играчи" до 31.08.2012г, а не "Забрана за сключване на договори с нови играчи" до същата дата.Просто от СТК за пореден път се осират в мотивирането си и стават за смях.

Бобо, дай някаква идея, защо Платини е разтрогнал на 28-и август и след три дена е подписал нов договор, след като от Румъния има такава бележка!?Дай идея, защо нотариално завереният договор на Платини, който се представя в БФС, в първоначалният си вариант е без анекса, който сега излиза на бял свят!?Дай идея кой би приел за сериозен мотив това, че ЦСКА бил на загуба от Платини, ако не играе, и затова той трябва да бъде картотекиран!?Дай идея за това, че му се отнема правото на труд, защото никъде няма записано, че Платини може да работи само и единствено като футболист!?

ПП-Венци Скакауеца пак се е изцепил днес, като съм убеден, че и сам той не знае какво има предвид с това си изказване за законовите мерки.На съд ли ще давате БФС :o Ми нали, докато текат съдебните процедури статуквото си остава такова, каквото е-Платини без картотека-а това може да се проточи мнооого дълго във времето, вие имате опит 8-)

Никаква идея нямам защо Платини и ЦСКА разтрогват договора и 3 дена по-късно сключват нов.Причините може да са много.Ние с теб няма как да знаем коя е точната а можем само да гадаем.ЦСКА има пълното право да предяви съдебен иск.Според ЦСКА БФС неправомерно и напълно незаконно отказва да даде права на Мишел Платини да се състезава за клуба.От ЦСКА най-вероятно ще изтъкнат, че в следствие на този незаконен според тях отказ клубът регистрира пропуснати ползи в размер на 600 000 евро ( това инфо е от днес отново от медиите,така че не се ангажирам да твърдя, че е истина и сумата е действително такава).В случая под ограничаване на правото на труд от ЦСКА имат в предвид, че се ограничава незаконно правото на Мишел Платини да упражнява своята професия.А тя е футболист.Твърденията ти,че може да го използват като всякакъв на Армията и че за това няма право да се оплаква,че му се ограничава правото на труд не са сериозни.Защото както казах в договора между Платини и ЦСКА е формулирано, че той е футболист.Изброени са изчерпателно неговите задължения като такъв и там не са посочени такива да мете стадиона,да бърка вар, да носи кофи с цимент или още куп такива глупости.След като Платини е професионален състезател по футбол и желае да упражнява тази професия, когато това негово право е ограничено незаконно според него или неговият работодател може да бъде заведено дело за това.А това вече дали съдът ще уважи молбата е отделен въпрос.

Върни се в “ЦСКА”