bobonikolov написа:Кашчей доколкото си спомням аз ( може и да бъркам естествено) през лятото от Румъния се чакаше документ, че Платини е разтрогнал с Динамо и е свободен агент.Тази бележка дойде в края на август и за това в началото на септември ЦСКА подаде документи за картотека.Ако това, което казвам е вярно ( защото го четох в медиите) то тогава БФС напълно неоснователно отказва да картотекира Платини,защото този документ от Румъния би трябвало да показва, че Платини също е свободен агент както такива бяха и играчите от Локо Пд.А в последния отказ на СТК дори не се и използва това, че Платини не бил свободен агент като мотив.Използва се много по-неоснователен мотив-датата на сключване на договора.Хубаво е тези хора, когато си мотивират решенията преди това да прочетат наказанията, които самите те са наложили, а не да съчиняват глупости.Защото наказанието постановено на ЦСКА бе "Забрана за картотекиране на нови играчи" до 31.08.2012г, а не "Забрана за сключване на договори с нови играчи" до същата дата.Просто от СТК за пореден път се осират в мотивирането си и стават за смях.
Бобо, дай някаква идея, защо Платини е разтрогнал на 28-и август и след три дена е подписал нов договор, след като от Румъния има такава бележка!?Дай идея, защо нотариално завереният договор на Платини, който се представя в БФС, в първоначалният си вариант е без анекса, който сега излиза на бял свят!?Дай идея кой би приел за сериозен мотив това, че ЦСКА бил на загуба от Платини, ако не играе, и затова той трябва да бъде картотекиран!?Дай идея за това, че му се отнема правото на труд, защото никъде няма записано, че Платини може да работи само и единствено като футболист!?
ПП-Венци Скакауеца пак се е изцепил днес, като съм убеден, че и сам той не знае какво има предвид с това си изказване за законовите мерки.На съд ли ще давате БФС

Ми нали, докато текат съдебните процедури статуквото си остава такова, каквото е-Платини без картотека-а това може да се проточи мнооого дълго във времето, вие имате опит