ОФАНЗИВА написа:шивача написа::roll: Ето, на дучето му спряха кранчето, вие се развикахте, ББ се сети за изборите и нещата се получиха.
Иначе е лесно да се плюе и аз мога да питам всички, които ходеха по мачовете-защо не плюеха от първата до последната минута, защо не чака боклуците и да ги замерват с камъни и бутилки, защо не запалиха на някой колата, а чак към края на мача с вафлите се чу по-голямо недоволство!?
Но такива са нещата в живота, като се обърне каруцата, пътища много
Защо ли ей сега ще ти обясня защо?
Плюенето по боклуците започна още в началото на мача- на няколко пъти се пробвахме само че както винаги си останахме само ние- и дори бяхме заглушавани от масата, дошла само на 3тия си мач в живота и чак при 1-0 се сетиха и те!!А защо не се предприели тези радикални действия-пак поради липса на подкрепа-тия неща стават ако има маса-разберете го-кво да идем да правим свинщини 100 човека-и кво ще стане ще ни арестуват н абързо и ще ни лепнат забрани и тогава сектора си заминава-то се видя,че без ОФАНЗИВА сектора е нула!
далеч съм от сектора и не съм наясно, дадох го като пример, просто не е нужно да се караме помежду си, един така е направил, друг онака, всеки греши, добре че не ми се е случвало и на мен