А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 23:22

ОФАНЗИВА написа:
шивача написа::roll: Ето, на дучето му спряха кранчето, вие се развикахте, ББ се сети за изборите и нещата се получиха.
Иначе е лесно да се плюе и аз мога да питам всички, които ходеха по мачовете-защо не плюеха от първата до последната минута, защо не чака боклуците и да ги замерват с камъни и бутилки, защо не запалиха на някой колата, а чак към края на мача с вафлите се чу по-голямо недоволство!?
Но такива са нещата в живота, като се обърне каруцата, пътища много

Защо ли ей сега ще ти обясня защо?
Плюенето по боклуците започна още в началото на мача- на няколко пъти се пробвахме само че както винаги си останахме само ние- и дори бяхме заглушавани от масата, дошла само на 3тия си мач в живота и чак при 1-0 се сетиха и те!!А защо не се предприели тези радикални действия-пак поради липса на подкрепа-тия неща стават ако има маса-разберете го-кво да идем да правим свинщини 100 човека-и кво ще стане ще ни арестуват н абързо и ще ни лепнат забрани и тогава сектора си заминава-то се видя,че без ОФАНЗИВА сектора е нула!

далеч съм от сектора и не съм наясно, дадох го като пример, просто не е нужно да се караме помежду си, един така е направил, друг онака, всеки греши, добре че не ми се е случвало и на мен :lol: просто трябва да бъдем по толерантни между нас си ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 авг 2012 23:23

Red Warrior написа:[
Лошото е, че сега ще ни дръпнат с 9-12 точки и край с шампионата.

Така ще е. Мисля, че добре са си изчислили нужния брой точки този път. ;) Ама Станко е влязъл в игра, що не го пуска поне за шоу на публиката повечко време?! :lol: Мач с една смяна, без коментар!За какво ги взе тея юноши?
Последна промяна от dreben23 на 11 авг 2012 23:24, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 11 авг 2012 23:23

Като се махнат ТИТАН нещата няма да се оправят! С годините са натрупани много проблеми и от някога славния ЦСКА са останали само четирите букви! Тези новите комитети да не мислите, че ще променят нещо! Този инициатора Емил Димитров е същата долна мутра като Лупи, писаха го по вестниците преди няколко месеца заради далаверите му! Нима мислите, че БЕЛА и още няколко анонимни фирмички ще издържат отбора и ще наливат пари??? Ще го правят колкото и Митал го правеше! Закупуването на отбора от милионери като Божков или Вълка са утопия, и нямат почва! Отбора виси с милиони задължения към ТИТАН и други кредитори, лиценза му е на косъм, има мониторинг от УЕФА, новите анонимници (свободни агенти) нямат картотеки, имаме един порутен стадион и нямаме школа! Какво очаквате?
Решението е много тежко и немислимо за повечето, но рани или късно ще опрем до него - фалит и на ново от В група!
Тогава нов собственик на чисто, и наливането на пари трябва да е в школа и инфраструктура! Евентуално след години ще може да видим силен ЦСКА! По този начин не може да се продължава, никой няма да дойде да изчисти задълженията да вдигне стадион, да направи школа и селекция и да станем хегемон за 2 години, просто такъв идиот няма!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 23:28

Ето докъде ни докараха боклуците. Жалко...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 23:29

жорко, никви В-е групи! Иначе както и да го мислим, надали ще е по-зле от сега, не ми се вярва!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 11 авг 2012 23:30

Red Warrior написа:Аз виках срещу боклуците и в "А" сектор и във "В", но особено при представянето на отбора нямаше голям ефект. Но пак ти казвам - спрете да делите сектора и да плюете по Дучето. Така или иначе той задейства Боко да махне боклуците. Кой е лидерът на Офанзива, че не знам?

Никога не сме делили нищо-това срещу Дучето е отговор на неговите нападки в последно време-1,5 година търпяхе,но всяко нещо си има край!!Не е като да не си го е заслужил!!
Лидерът кой е-няма как да ти кажа-по обясними причини-но ако се интересуваш-едва ли ще ти е трудно да разбереш!@
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

dario97
Контакти:

Мнениеот dario97 » 11 авг 2012 23:34

ОФАНЗИВА Само не разбрах защо като АБСОЛЮТНО ГЛУПАЦИ И ТЪПАНАРИ направихте тоя Бой. Какво толкова ви направи сина на Дучето че започна боя Това е Абсолютно тъпотия всички там сме отишли да подкрепяме любимия отбор вие ОЛИГОФРЕНИТЕ Направихте бой и всички ви се смяха. Вместо с нещо хубаво тоя мач ще се запомни с боя. Толкова ли се радвате браво много сте силни.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 23:36

офанзива, дучето, че е мошеник, така е, ама ако не е той да реве, където трябва, още щяхме да сме под орково робство ;)

Що се нахвърляте така? И дучето е нужен, и вие сте нужни, както и всеки фен!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 авг 2012 23:37

Браво, събрали сте 11 футболисти... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 11 авг 2012 23:43

dario97 написа:ОФАНЗИВА Само не разбрах защо като АБСОЛЮТНО ГЛУПАЦИ И ТЪПАНАРИ направихте тоя Бой. Какво толкова ви направи сина на Дучето че започна боя Това е Абсолютно тъпотия всички там сме отишли да подкрепяме любимия отбор вие ОЛИГОФРЕНИТЕ Направихте бой и всички ви се смяха. Вместо с нещо хубаво тоя мач ще се запомни с боя. Толкова ли се радвате браво много сте силни.

Като не си разбрал -кво нападаш тогава?? ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”