ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 04 мар 2013 19:17

ЦСКА това е България,а не София.Който както иска така да си го разбира ;)
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 мар 2013 19:51

Няма как да се напълни сектора с този подход на твоята Офанзива, с продаване на шалчета и тениски и 20 лева членски внос на това ли му се вика развиване на северната трибуна от 98-та година съм в тоя сектор, последните 2 години сектора е под всякаква критика, като направиш една голяма хореография за няколко мача се мислим за много велики, то няма и хора да я дигнат!! По време на Дучето поне сектора се пълнеше, можеше да няма много добри хереота и шалчета и фланелки, но го пълнехме и пак надпявахме ония от среща без тия екстри. Искали да вдигнат северната трибуна на високо ниво, защото Дучето не правил артикули и кафенета и нямало ''ултра'' в него.... :lol: с членски внос и шалчета ли ще го дигнат сектора Офанзива.. В сектора съм от много години, знам кога е бил силен и кога слаб, но определено с всеки изминал ден вървим към дъното, както отбора, така и феновете...

Всеки си има мнение, това е моето за сектора в момента, не задължавам никой с него, който има нещо да ми казва нещо по тази тема, да пише ЛС.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 мар 2013 19:55

Искаш да ми кажеш, че още в на баща ти семенната течност си бил "армеец"? Респект!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 мар 2013 20:06

Червени_шампиони написа:Искаш да ми кажеш, че още в на баща ти семенната течност си бил "армеец"? Респект!

Когато съм бил на стадиона ти сигурно не си знаел какво е ЦСКА бе... 91 набор съм и на Армията съм от 1998 година, прави сметка за какво става въпрос. не ме учи кое е добро за сектора и кое не, на мен нещата са ми ясни.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 мар 2013 20:10

Аз знам, че си доста по-малък. На стадиона спал ли си?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 мар 2013 20:12

Червени_шампиони написа:Аз знам, че си доста по-малък. На стадиона спал ли си?

не съм спал на стадиона. друго да искаш да знаеш?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 мар 2013 20:26

тео от вчера си тръгнал срещу футболисти отбор публика-осъзнай се бе момче. спри да храниш-или добро или нищо, аре научи се майка му де.а
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 мар 2013 21:09

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:тео от вчера си тръгнал срещу футболисти отбор публика-осъзнай се бе момче. спри да храниш-или добро или нищо, аре научи се майка му де.а

няма да му отговарям на този пич отгоре, ако спре да говори по инерция като не ме познава, 1998 година в подписа ми който беше от както съм се регистрирал тук е че това ми е първия мач на който баща ми заведе на стадиона и няма нищо общо с рождената ми дата.

1991 набор съм, за който не знае или се интересува на колко години съм.

Да тръгнал съм срещу всички последно време, но има защо, изнервен съм с обстановката в отбора, пък и някой тук да ми говори който даже не ме познава и да пише ''аз знам че си доста по-малък''.... няма как да си мълча, като говори неща просто е така....

Всеки човек е различен и приема нещата по свой начин, емоционален съм и си казвам неща от който ме боли, нито ме е срам, нито пък ще си премълчавам. Който се чувства обиден от нещо което съм казал, му се извинявам. Повече нямам намерение да се обяснявам на тоя пич или който и да е друг.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2013 22:26

Червени_шампиони написа: С тези 100 000 лева дето е взимал от Титан няколко пъти можеше да имаме кафе в центъра на София и зала, но не нали трябва за такива като теб любители на софрите, телешкото и агнешкото да има пари. КОГАТО НАПРАВИШ НЕЩО ТОГАВА ЩЕ КАЗВАШ КОЙ КАКВО МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ!!! При Дучето имаше три умрели шала за 5 години и тениски с щампи по 3 лева бройката.

По-леко го раздавай, пишлеме, аз когато съм бил в Сектор Г, ти си се напишквало. Да не отварям дума и за Дучето, кой си ти, че си позволяваш да го коментираш, какво си направил, а ??! Няма и 1/50 000 от това, което той е сторил за Сектор Г. И ще ми раздаваш тук квалификации за Дучето, майко мила ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 мар 2013 22:38

Айде спрете с това "Аз когато съм бил..", че ми става смешно.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”