За повечето от нас ЦСКА е повече от фирмено АД, не го ли разбра това?
@ За тебе ЦСКА умря на 9 септември, така, че си живей със спомените, нас ни остави...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
icko65 написа:Teo написа:По мой сметки трябва да сме с три точки през ФК Левски следващите два кръга и ги заравяме на 29. Хахаххахаха
Те твоите сметки край нямат и все не излизат...Преди началото на първенството Левски ги зарови с поредни победи над тях...
icko65 написа:Teo написа:По мой сметки трябва да сме с три точки през ФК Левски следващите два кръга и ги заравяме на 29. Хахаххахаха
Те твоите сметки край нямат и все не излизат...Преди началото на първенството Левски ги зарови с поредни победи над тях...
"Гордейте се с това, което постигнахме момчета, а то ще се помни дълго"...!
Teo написа:ЦСКА е на народа, а не е заложник търговски закони!
@ По-силен клуб сме нямали след 90-та година - организационно и управленско!
Враговете да треперят, ЦСКА е по-жив от всякога и идваме с пълна сила към мястото, което ни приляга по съдба - №1!
ПП Както във всяка война и тази даде жертви, но сме към края на всичко!
Врага е притиснат до стената и остава да дръпнем спусъка и да го пратим в отвъдното!"Гордейте се с това, което постигнахме момчета, а то ще се помни дълго"...!
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Teo написа:ЦСКА е на народа, а не е заложник търговски закони!
Враговете да треперят, ЦСКА е по-жив от всякога и идваме с пълна сила към мястото, което ни приляга по съдба - №1!
Врага е притиснат до стената и остава да дръпнем спусъка и да го пратим в отвъдното!"Гордейте се с това, което постигнахме момчета, а то ще се помни дълго"...!
Оранжевия Тео, ти не беше ли набор 91? Разбрах болестта ти е по рождение! Литекс не е и няма да бъде ЦСКА......
peliforewer написа:svetlan29 написа:RedStar2016 написа:IND написа:svetlan29 написа:IND написа:
За мен не е проблем известно време да не сме шампиони, тъй като в момента има по-важни неща, с които Ганчев се е заел сериозно - изграждане на занемарените и оставени в разруха бази и развитие на школата.
Бохааа...баш съм съгласен с теб,ама за първи път!Ама.....като не е проблем да не сме шампиони известно време,защо не почнахме от А окръжна с единство на феновете!Да не си скрит авиаторхей!
Аз лично също нямаше да имам проблем с А окръжна, но има една малка, но важна подробност - стадиона и базите могат да бъдат дадени единствено на клуб от професионалния футбол...
И като играехме във В група, да не би да сме били професионален клуб де юре. И ако имаше само един ЦСКА кой друг щеше да играе на Армията с професионален статут. В Надежда кой отбор игра миналата година. От БФС нарочно забавиха първенството на АОФГ миналата година за да стартира нов клуб, но ГГ нали е по схемите изгуби една година във В група да доказва колко е печен и как е над футболните закони. И като не посмяха да пуснат нов клуб директно в профи футбола доведе оранжевите селяни и ви каза : това вече е ЦСКА а аз съм вашия бог.....
+1948
Глупости на търкалета,какво щеше да се промени ако Гриша Ганчев започнеше от А окръжна група,нямаше ли пак да си прибере футболистите за които е платил доста пари,нямаше ли да си вземе екипа с който работи толкова време в Литекс и реално това нямаше да затвори устите на душманите,те винаги са мразели ЦСКА и при Калпакчиев и при Михов и при Божков и при Титан и при Томов,така че в Я селска група да играем пак ще ни мразят защото имат комплекси от ЦСКА,много ми е интересно защо уж цесекарите им пригласяте,Левски и Разград желаят ЦСКА да е четири години по селата и да не им бърка сметките и вие уж червени фенове искате същото.Има отбор в селските групи с името ЦСКА ръководен от Газдов и Коцев поддържайте си го,оставете ни ние да си поддържаме този който сме си избрали,няма как да ми докажете че по-малко обичам ЦСКА от вас,аз имам документи че съм дарявал пари за ЦСКА,който ще ми опонира да докаже че е дал някакви пари за клуба,а не само да се прави на голям цесекар зад клавиатурата.
OOP написа:Teo написа:ЦСКА е на народа, а не е заложник търговски закони!
Оранжевия Тео, ти не беше ли набор 91? Разбрах болестта ти е по рождение! Литекс не е и няма да бъде ЦСКА......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта