Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 09 апр 2017 09:35

Брат, ти си толкова от ЦСКА, колкото Гонзо е! :lol: :lol:
За повечето от нас ЦСКА е повече от фирмено АД, не го ли разбра това?
@ За тебе ЦСКА умря на 9 септември, така, че си живей със спомените, нас ни остави... :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 апр 2017 09:38

icko65 написа:
Teo написа:По мой сметки трябва да сме с три точки през ФК Левски следващите два кръга и ги заравяме на 29. Хахаххахаха

Те твоите сметки край нямат и все не излизат...Преди началото на първенството Левски ги зарови с поредни победи над тях...

До преди прекия мач ще сме с три точки пред тях!
@ Днеска падат и следващия кръг падат... :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 апр 2017 09:48

icko65 написа:
Teo написа:По мой сметки трябва да сме с три точки през ФК Левски следващите два кръга и ги заравяме на 29. Хахаххахаха

Те твоите сметки край нямат и все не излизат...Преди началото на първенството Левски ги зарови с поредни победи над тях...

Левски като са ти любимци пиши при тях какво висиш все в нашия форум,поне след снощи малко се скрии.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 апр 2017 10:25

ЦСКА е на народа, а не е заложник търговски закони!
@ По-силен клуб сме нямали след 90-та година - организационно и управленско!
Враговете да треперят, ЦСКА е по-жив от всякога и идваме с пълна сила към мястото, което ни приляга по съдба - №1!

ПП Както във всяка война и тази даде жертви, но сме към края на всичко!
Врага е притиснат до стената и остава да дръпнем спусъка и да го пратим в отвъдното!

"Гордейте се с това, което постигнахме момчета, а то ще се помни дълго"...!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 09 апр 2017 11:05

Teo написа:ЦСКА е на народа, а не е заложник търговски закони!
Враговете да треперят, ЦСКА е по-жив от всякога и идваме с пълна сила към мястото, което ни приляга по съдба - №1!

Врага е притиснат до стената и остава да дръпнем спусъка и да го пратим в отвъдното!

Оранжевия Тео, ти не беше ли набор 91? Разбрах болестта ти е по рождение! Литекс не е и няма да бъде ЦСКА......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 апр 2017 11:09

OOP написа:

Оранжевия Тео, ти не беше ли набор 91? Разбрах болестта ти е по рождение! Литекс не е и няма да бъде ЦСКА......

Не търси конспирация в отделните изречения... 26 години лутане в мъглата и на 27-мата нещата си дойдоха на мястото!
@ Това е последната купена титла на Лудогорец!
Другата година сме шампиони и атакуваме групите на ШЛ!
70 години ЦСКА - златен требъл и ШЛ!

svetlan29
Контакти:

Мнениеот svetlan29 » 09 апр 2017 11:16

peliforewer написа:
svetlan29 написа:
RedStar2016 написа:
IND написа:
svetlan29 написа:
IND написа:
За мен не е проблем известно време да не сме шампиони, тъй като в момента има по-важни неща, с които Ганчев се е заел сериозно - изграждане на занемарените и оставени в разруха бази и развитие на школата.

Бохааа...баш съм съгласен с теб,ама за първи път!Ама.....като не е проблем да не сме шампиони известно време,защо не почнахме от А окръжна с единство на феновете!Да не си скрит авиатор :roll: хей!

Аз лично също нямаше да имам проблем с А окръжна, но има една малка, но важна подробност - стадиона и базите могат да бъдат дадени единствено на клуб от професионалния футбол...

И като играехме във В група, да не би да сме били професионален клуб де юре. И ако имаше само един ЦСКА кой друг щеше да играе на Армията с професионален статут. В Надежда кой отбор игра миналата година. От БФС нарочно забавиха първенството на АОФГ миналата година за да стартира нов клуб, но ГГ нали е по схемите изгуби една година във В група да доказва колко е печен и как е над футболните закони. И като не посмяха да пуснат нов клуб директно в профи футбола доведе оранжевите селяни и ви каза : това вече е ЦСКА а аз съм вашия бог.....

+1948

Глупости на търкалета,какво щеше да се промени ако Гриша Ганчев започнеше от А окръжна група,нямаше ли пак да си прибере футболистите за които е платил доста пари,нямаше ли да си вземе екипа с който работи толкова време в Литекс и реално това нямаше да затвори устите на душманите,те винаги са мразели ЦСКА и при Калпакчиев и при Михов и при Божков и при Титан и при Томов,така че в Я селска група да играем пак ще ни мразят защото имат комплекси от ЦСКА,много ми е интересно защо уж цесекарите им пригласяте,Левски и Разград желаят ЦСКА да е четири години по селата и да не им бърка сметките и вие уж червени фенове искате същото.Има отбор в селските групи с името ЦСКА ръководен от Газдов и Коцев поддържайте си го,оставете ни ние да си поддържаме този който сме си избрали,няма как да ми докажете че по-малко обичам ЦСКА от вас,аз имам документи че съм дарявал пари за ЦСКА,който ще ми опонира да докаже че е дал някакви пари за клуба,а не само да се прави на голям цесекар зад клавиатурата.

1.Пари съм давал,разбира се!При една от кампаниите на Томов имената на дарителите бяха публикувани в Спортал-знаеш името ми,провери!
2.Нека да си доведе футболистите,да си доведе треньорите,да си доведе ако иска готвача и чистачката,но да не преименува Литекс на ЦСКА!
3.Можеш ли да ми обясниш как в момента ЦСКА-София бърка сметките на Лудогорец!Би било интересно след двайсетина точки разлика!А сезона е в разгара-колко ли ще са накрая :mrgreen:
4.Не всички които са против ЦСКА-София подкрепят другия отбор!Не малка част от феновете не подкрепят никой!Това благодарение на ГГ!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 09 апр 2017 11:24

Аз отдръпване на фенове не виждам.... евентуално 50-те човека които ходят на мачовете на ЦСКА 1948 .... ама според мен като домуса загуби интерес този отбор ще се влее в ЦСКА ...

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 09 апр 2017 11:31

OOP написа:

динамовец,днес с кого играете???
Локо/Кюстендил/ или Велбъжд/Пловдив/ ???
или не ти пука...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 апр 2017 11:41

След две седмици Кралев и Борисов се връщат по местата си и всичко приключва в полза на ГГ . Цирка който го прави Домусчиев за емблемата е да се покаже колко е велик и евентуално да накара ГГ да извади малко повече пари-така да се каже да го"вкара" малко.
За тези тук които възхваляват Цимбика (предимно левскари) ще им кажа , че на датата на търга беше пред стадион Васил Левски с още 20-30 човека и на въпрос на нова телевизия дали , ще ходи да подава документите до армията , той отговори:
-Аз ще отида сам даже няма да взимам момчетата с мен !!!:)
http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/nap ... 88463.html

хубаво вижте втората и третата снимка ! Аз лично не познавам Цесекар или Левскар ,който да направи това и така да се вживява за друг отбор.

Върни се в “ЦСКА”