Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2017 18:48

1982 написа:Коце, ти вЕрно си брутално спрЕл, типично за припознавач. Нали бях на този мач, това беше финал за купата, на 13-и май беше, ако не се лъжа. После левскарите връчиха трофея на Бакърджиев, който гледа мача в ложата на Васил Левски, тогава беше вицепремиер и им помагаше всячески. А за нас играха Трифон Иванов и Костадинов, Стоичков беше на пейката, понеже беше играл по Саудитска Арабия за някой и друг петро-долар. Първото полувреме ударихме 2 греди, отделно имаше още един фрапантен пропуск, май на Жабов беше.

Спри вече с глупостите, че тотално се излагаш.

И ти доста неточности написа,Трифон Иванов и Ицо Стоичков бяха контузени,защитникът въобще не беше в групата за мача.Това с петродоларите казани по адрес на Стоичков ще го подмина с недоумение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 апр 2017 19:07

Какво, лъжа ли е, че Стоичков ни заряза точно за важния мач с Левски за първенство и отиде да играе в Саудитска Арабия, сигурно за без пари там, а ??! Или май за бая солидна сума ?!

За Трифон може и да бъркам, че участва, все пак е било преди 19 години, но всичко останало за онзи мач си е така. И най-важното, беше финал за купата, а не юбилеен мач за 50 години ЦСКА, както твърди твоето приятелче.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 апр 2017 19:40

k_oleto написа:Виж сега Синчец, нещата не стоят по този начин.
Не отбора е ЦСКА, ЦСКА е нещо друго. ЦСКА е онова което е по трибуните. Как ще наречеш онези близо 10 000 които бяха на последния мач например ? Тези хора никога не са били на домакинските трибуни в Ловеч или в Етрополе - факт.
Аз също не харесах нещата които се случиха с фалиралото дружество, но.....на нас ни го набиха и то дебел.
Тези хора, от последния мач, онези които напълниха националния за мача за купата срещу Монтана - това е ЦСКА.
Определено да си шампион с 13 точки и да имаш доста приличен състав и да ти вземат лиценза и да пропуснеш ЕКТ не е нещо, което бих ти пожелал да почувстваш. Не ти пожелавам и да те пратят в трета лига и да гледаш дерби с отбора на Боко тиквата. Но...ако и по - назад се върна - незнам дали си спомняш извадените джобове на Валентин Илиев (тренера на авиаторите) по времето на Божков. Та......виждаш ли.....стигнах чак до Божков. Божков обаче си направи нов клуб - за да не плаща стари дългове. Този нов клуб дори съдебно е признат за такъв. Та ако трябва да влизам в детайли, бих казъл, че е фалирал Божковия ЦСКА, като именно Божковия ЦСКА закри предната фирма. Но през всички тези години - феновете са на стадион Българска Армия и пеят: НИЕ СМЕ ЦСКА !
Та.....стана дълго, но исках да ти обясня, че АЗ съм ЦСКА, такива като мен са ЦСКА, онези от мача с Лудогорец например са ЦСКА и т.н т.н Нито искам да ме признаваш за ЦСКА-р, нито пък искам някой друг да ме признава за такъв. Опитвам да обясня, че ЦСКА е в сърцето и в душата, а не в Търговския регистър. Ако Ганчев не беше предприел този ход - стадиона щеше да е празен (защото лиценз за профи футбол нямаше да имаме, а мачовете с/у Боко не са много интересни). Изживяхме достатъчно - нека дойде момента да си говорим за футбол, а не за това как Луковит е станал Литекс, защото това въобще не ме интересува.

Съгласен съм и може би това е най-смисленото и спретнато изложение на нещата, което съм чел тук.
Разбери, аз нямам нищо против вас. Имам против да се изопачават грозно нещата и част от вас да твърди нагло, че ГГ и отбора му са ЦСКА с 31 титли, откровено да се гаврят с отбора( кирливото дружество) и куп подобни простотии.. А това е несериозно. Много по-лесно щеше да е такива да се игнорират, а да подпишете и разпространите горното или подобно писание.
Станалото-станало, няма как да се върне. ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

svetlan29
Контакти:

Мнениеот svetlan29 » 08 апр 2017 20:04

RedStar2016 написа:
IND написа:
svetlan29 написа:
IND написа:
svetlan29 написа:
IND написа:"С млади момчета от А окръжна" - е то има такъв отбор, който е в Обеля - какво се вайкате... Ходете и си ги гледайте, но май никой не ходи да ги гледа...

Дали ще ги гледам или не, си е моя работа!За момента съм част от многото фенове,които са се отдръпнали тотално-не гледам ЦСКА-София,не гледам и другия отбор,засега.....!Без единство на феновете няма ЦСКА!След "успехите" на ЦСКА-София,много сребролюбци като теб ще се отдръпнат от отбора!Ще останат само платените!Или си мислиш,че догодина сте шампиони :lol: !Ах,мечти.....мечти...те поне са безплатни! :mrgreen:

За мен не е проблем известно време да не сме шампиони, тъй като в момента има по-важни неща, с които Ганчев се е заел сериозно - изграждане на занемарените и оставени в разруха бази и развитие на школата.

Бохааа...баш съм съгласен с теб,ама за първи път!Ама.....като не е проблем да не сме шампиони известно време,защо не почнахме от А окръжна с единство на феновете!Да не си скрит авиатор :roll: хей!

Аз лично също нямаше да имам проблем с А окръжна, но има една малка, но важна подробност - стадиона и базите могат да бъдат дадени единствено на клуб от професионалния футбол...

И като играехме във В група, да не би да сме били професионален клуб де юре. И ако имаше само един ЦСКА кой друг щеше да играе на Армията с професионален статут. В Надежда кой отбор игра миналата година. От БФС нарочно забавиха първенството на АОФГ миналата година за да стартира нов клуб, но ГГ нали е по схемите изгуби една година във В група да доказва колко е печен и как е над футболните закони. И като не посмяха да пуснат нов клуб директно в профи футбола доведе оранжевите селяни и ви каза : това вече е ЦСКА а аз съм вашия бог.....

+1948

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 апр 2017 20:42

peliforewer написа:
gihuelo написа:На хартия в ЦСКА има трима акционери . По еднакъв процент имат Ганчев и Инджов(38%) и Стоичков (20%) .Със сигурност зад Инджов и Стоичков стоят други хора, единия нищо не разбира от футбол а другия е в Маями в момента и коментира мачове(между другото нито един журналист не направи интервю с двамата все пак са големи акционери в клуба) единия е близзък до ДПС а другия е в чудесни отношения с бъдещия министър председател! Така да се каже Стоичков е Иво Тонев в ЦСКА а Инджов вероятно е адвоката и пловдивчанчето с пътните знаци.Ако това е така ГГ ще вземе базите и там каквото му е нужно а на по-късен етап ще осребри услугата на хората стоящи зад Инджов и Стоичков (В Левски получиха парите си от безплатно направения от строителните фирми сектор , които в последствие е нещо като ипотекиран в една банка:) Тук е интересно ,защо Домусчиев се натиска за емблемата той едва ли ще скочи срещу властта в момента? Освен ако тримата в ЦСКА да са решили ,че 1,6 млн са доста пари и всичко да е някакъв цирк за пред хората

По-голяма глупост скоро не бях чел,колкото Стоичков е приятел с Борисов на този етап,толкова и Инджов е от ДПС.Тази мантра за Инджов и ДПС се развява като знаме из форума,а истината е че името му беше спрягано преди десетки години в една изборна листа на ДПС,но до номинация въобще не се стигна.Гиби Искренов като участва на избори от ДПС цял живот депесар ли ще е или легенда на Левски.Много моля и да не сравняваш Ицо с Иво защото това са несравними субекти.

Никъде не съм сравнявал Ицо с Иво Тонев казвам ,че е лице на на някой , колкото до Инджов видно е към кои гравитира.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 апр 2017 21:13

П.П.Форумът е в някаква бета версия,така че моля не ми пишете лични съобщения,защото ''нямам права да си чета личните съобщения''.....!?! :roll: :roll: Нелепо е,знам.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 апр 2017 21:52

Каранга започна да вкарва.......още един ако се отпуши от нападателите става страшно с тези 15 положения на мач....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 апр 2017 22:12

gihuelo написа:Каранга започна да вкарва.......още един ако се отпуши от нападателите става страшно с тези 15 положения на мач....

Продължаваме да растем!
@ Създаваме положение и то срещу отбори които практикуват антифутбол!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2017 22:45

1982 написа:Какво, лъжа ли е, че Стоичков ни заряза точно за важния мач с Левски за първенство и отиде да играе в Саудитска Арабия, сигурно за без пари там, а ??! Или май за бая солидна сума ?!

За Трифон може и да бъркам, че участва, все пак е било преди 19 години, но всичко останало за онзи мач си е така. И най-важното, беше финал за купата, а не юбилеен мач за 50 години ЦСКА, както твърди твоето приятелче.

Моите приятели не ги познаваш,аз не съм твърдял че този финал е юбилеен мач,а че Стоичков не игра поради контузия,но беше в групата за мача.
13 май 1998 г., Национален стадион "Васил Левски", гр. София, 50 000 зрители
Левски (София) 5:0 ЦСКА (София)
№ Състав
1 България Радостин Станев
2 България Емил Кременлиев
3 България Милен Петков
4 България Красимир Чомаков
5 България Добромир Митов Излиза в 55-та минута 55'
6 България Антон Бачев
7 България Емил Костадинов Капитан
8 България Стилиян Петров Излиза в 26-та минута 26'
9 България Петър Жабов
10 България Бончо Генчев Жълт картон 34' Излиза в 52-ра минута 52'
11 България Георги Йорданов
№ Резерви
12 България Петко Петков
13 България Мартин Петров
14 България Михаил Юмерски Влиза в 55-та минута 55'
15 България Ивайло Андонов Влиза в 52-ра минута 52'
16 България Атанас Георгиев Влиза в 26-та минута 26'
17 България Иван Пасков
18 България Христо Стоичков
Ст. треньор
България Петър Зехтински
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 апр 2017 23:00

Че аз не съм писал, че Ицо игра в този финал ..... и писах, че "беше играл по Саудитска Арабия", а не че за този мач игра там.

1982 написа:Коце, ти вЕрно си брутално спрЕл, типично за припознавач. Нали бях на този мач, това беше финал за купата, на 13-и май беше, ако не се лъжа. После левскарите връчиха трофея на Бакърджиев, който гледа мача в ложата на Васил Левски, тогава беше вицепремиер и им помагаше всячески. А за нас играха Трифон Иванов и Костадинов, Стоичков беше на пейката, понеже беше играл по Саудитска Арабия за някой и друг петро-долар. Първото полувреме ударихме 2 греди, отделно имаше още един фрапантен пропуск, май на Жабов беше.

Спри вече с глупостите, че тотално се излагаш.

Единствено за Трифон бъркам, щото и той не е играл, но нормално, близо 20 години са това, той май игра за шампионата, когато направихме 3:3.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”