Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 06 апр 2017 17:45

Бобо, не знам от какъв форум на ЦСКА съм гонен, като там аз сам спрях да пиша преди 2 години, когато ми стана ясно, че Ганчев ще си докара Литекс, но ме кефи как се вее тази мантра даже и до днес. :mrgreen: :mrgreen: Явно после са ме гонили, когато вече ме е нямало, чудна ситуация. :lol: :lol: :lol:

Относно Домус Паша - търг е, всеки може да участва, ако Ганчев участваше с 3 фирми, примерно, надали щяхте да сте толкова възмутени, ама сега вой до небесата ..... иначе, разбира се, че ще плюя Ганчев, а не Домуса - все пак не Домуса фалира умишлено ЦСКА и си докара селското тимче на Армията, а един друг престъпник и мафиот. Домуса съм го плюл за други работи, и ще го плюя, но относно помиите около ЦСКА, виновникът е само един. Той ги натвори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2017 17:49

kolokolo написа:
vaskonti написа:Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора?

Виж ти ! А кво стана с мантрите клуб=ЕИК=ЮЛ=ТР=фабрика за грънци и другите ви кафевини . Каквото и да се разбере ЕИК ще е друг .

Нищо не е станало. Вие си затворихте очите малко след като пуснахте декларация, че няма да го правите и НИКОГА няма да приемете урода от Ловеч. Малко след това го приехте. При това, забележи, напълно безусловно. Е, приеми, че аз имам условия.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 апр 2017 17:52

vaskonti написа: Вие си затворихте очите малко след като пуснахте декларация, ...

Тая декларация са я пуснали не повече от 3 човека . Те може и да не са приели . Червената общност обаче не е пускала декларации и реши друго . :lol:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 апр 2017 18:04

Ако оставим настрана споровете по правоприемството, новата емблема не е съвсем лоша.
Малко е натруфена, но основният недостатък е наличието на годината 2018 и цифрата 70.
Като мине 2018, ще трябва да мислят нова емблема или да връщат старата.
Ако се махнат годината 2018, цифрата 70 и лавровите венци отвън, а остане само стихчето, което да вкарат по някакъв начин във вътрешния кръг, ще стане нова емблема и ще си бъде универсална, а не за 2018г само.
Но за нова емблема Гришата може да си мисли, само ако не загуби търга за сегашната.
Щото иначе новата ще му е излишна. Ако търгът се спечели от 1948, а Гришата направи друга, но подобна емблема, ще имаме два отбора с 3 звездички отгоре, т.е. общо 60 и кусур титли. :o

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 апр 2017 18:32

Търгът за по-старата(вече) емблема е важен, но вече не толкова! Дори и някой друг я закупи, няма да може да я използва, защото е почти напълно идентична с новата! Друг отбор няма да може да я използва, както и друг отбор не може да използва името на трети отбор, ако са почти идентични! В този ред на мисли очаквам търгът да се забави известно време, а и да няма толкова желаещи за него! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 06 апр 2017 18:42

Абе ти луд ли си бе?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 06 апр 2017 19:06

vaskonti написа:
bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!

Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?

По интересното е кога ще попиташ дали е законно един друг отбор да ползва тая емблема ? Или това няма значение за тебе . Важното е да се плюе по отбора , който играе на Армията . И друг въпрос . Кога ще прочетеш личните си и ще вземеш мерки като глобален модератор да мога да вляза спокойно с профила си във форума ? Или щом се отнася за мене също няма значение !

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 06 апр 2017 19:07

1982 написа:
bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!

Ловчанлия, не ми говори за закони, наглостта ви няма граници. Цяла година ползвате незаконно търговската марка на ЦСКА, която тепърва трябва да се продава на търг и едва тогава някой законно може да я ползва. Заради вас, БФС погази всякакви правила и закони, и създаде "ново първенство", за да не играете в Б група, а директно в А. Да не говорим за цялата измама с дружествата, с любезното участие и на Бойко Борисов, как държавата си затвори очите и плю на 15 милиона, които имаше да взема от ЦСКА ...... точно вие, ловешки наглеци, не говорете за закони, за морал, за чест...

Явно и ти да говориш за мъжка дума си е гавра с това понятие .

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 06 апр 2017 19:10

bobonikolov написа:
vaskonti написа:

Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?

Ами не Васко не е законно да се ползва запорираната емблема и за това си има синдик, който трябва да заведе дело. Но и това, което прави Киро Гела също не е много законно и морално. Ганчев изобщо не е цвете за мирисане, но ме дразни факта, че него го нападат всички, а гелосания, който действа на тихия фронт със също толкова тъмни методи никой не го пипа. И никой нищо не казва за това. Ей това ме дразни. Защото тук в този форум има едни моралисти, които уж споделят веруюто, че се уповават на всичко, което е законно, но в същото време плюят Ганчев, че бил преместил Литекс, че трябвало да плати едни 27 млн. дългове и тогава щели да признаят това за ЦСКА, а за машинациите на Гела нито дума.

Боби , право да заведе такова дело има дружеството , чието имущество се продава на търг . Ако баба Дора имаше това право , да го е направила до сега , но и тук има една подробност . Тая емблема се използва и от един аматьорски клуб .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 апр 2017 19:15

[offtopic]Държах си на думата много месеци, докато не видях каква уникална простотия направихте онзи ден, когато докарахте даже деца и ги изправихте като жив щит срещу полицията, само и само да провалите спазването на закона. Вие не заслужавате човек да се държи мъжки с вас и да отстоява думата си, изкопахте дъното на дъното, минахте всякакви граници.[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”