Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот volf » 02 апр 2017 21:06

гражданин от село написа:
RedStar2016 написа:За стотен път ще ви повторя, че ГГ не е по изваждането. Ако наистина искаше да купи емблемата, щеше да го направи независимо колко фирми участват на търга. Той си мислеше че ще стане с един лев над обявената цена, ама не е чак толкова голям играч. Мислите ли че ви държи бай Стамен за треньор защото е много добър, или защото е много евтин. Напълни отбора с посредствени играчи, ама почти без пари. Ако може ще продаде някой и СС ще ви доведе други ментета, а през това време ще са ви виновни съдиите, домуса, говедата, журналистите че ставата все по-куци и по-куци.

Жужето за спорт пари вади, факти, колкото искаш.За чужди бакии явно не дава.Сегашните маймунки са грешка, но не трябваше да се поддава на желанията голяма част от публиката за бързи успехи, а да си кара по схемата "устойчиво развитие".

Ще ми подскажеш ли какво е развил " устойчиво" с факти?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 апр 2017 21:11

Малко ли е, че направи цели четири пъти шампион един малък провинциален клуб без публика? Разбира се в живота за нищо няма гаранции, ще видим дали Ганчев ще успее с ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 апр 2017 21:13

volf написа:
RedStar2016 написа:За стотен път ще ви повторя, че ГГ не е по изваждането. Ако наистина искаше да купи емблемата, щеше да го направи независимо колко фирми участват на търга. Той си мислеше че ще стане с един лев над обявената цена, ама не е чак толкова голям играч. Мислите ли че ви държи бай Стамен за треньор защото е много добър, или защото е много евтин. Напълни отбора с посредствени играчи, ама почти без пари. Ако може ще продаде някой и СС ще ви доведе други ментета, а през това време ще са ви виновни съдиите, домуса, говедата, журналистите че ставата все по-куци и по-куци.

Жужето за спорт пари вади, факти, колкото искаш.За чужди бакии явно не дава.Сегашните маймунки са грешка, но не трябваше да се поддава на желанията голяма част от публиката за бързи успехи, а да си кара по схемата "устойчиво развитие".

Няма да ти подскажа, сядай да четеш и учиш, двойкаджия! :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 апр 2017 21:20

Mitata написа:Малко ли е, че направи цели четири пъти шампион един малък провинциален клуб без публика? Разбира се в живота за нищо няма гаранции, ще видим дали Ганчев ще успее с ЦСКА.

Направил, но и унищожил напълно футбола в това градче в което е имало футбол и преди да се пръкне протежето на Нора Ананиева. На това ли му викаш "устойчиво развитие"?
Знам добре, колко неща е ограбил и съсипал, не само във футбола.
Не мога да отрека обаче, че селяндурският му вид, изказ и поведение са очарователни и винаги са ме забавлявали.
,

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 апр 2017 21:23

volf написа:
Mitata написа:Малко ли е, че направи цели четири пъти шампион един малък провинциален клуб без публика? Разбира се в живота за нищо няма гаранции, ще видим дали Ганчев ще успее с ЦСКА.

Направил, но и унищожил напълно футбола в това градче в което е имало футбол и преди да се пръкне протежето на Нора Ананиева. На това ли му викаш "устойчиво развитие"?
Не мога да отрека обаче, че селяндурският му вид, изказ и поведение са очарователни и винаги са ме забавлявали.
,

Казах ти да четеш и да учиш бе, двойкаджия! :mrgreen:

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 02 апр 2017 21:25

Пред истинския ЦСКА има само една цел - шампион. Като не става с пари, става с много пари. Нали целта беше да се играе направо в АПФГ и да се атакува титлата. Ама с трици не става. Какво му пречи в момента на ГГ да купи петима класни играчи по 5 млн. лв и готово. Клубът му няма задължения, има подкрепа от привържениците, само че с португалски ментета не става. Намерете трансферните суми за които са купени и ще видите защо се борите за 3-4 място и разликата с първия е 30 точки.
Шампиони ще станете когато Киро ви разреши, а дотогава ще се развивате устойчиво.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 апр 2017 21:41

RedStar2016 написа:Пред истинския ЦСКА има само една цел - шампион. Като не става с пари, става с много пари. Нали целта беше да се играе направо в АПФГ и да се атакува титлата. Ама с трици не става. Какво му пречи в момента на ГГ да купи петима класни играчи по 5 млн. лв и готово. Клубът му няма задължения, има подкрепа от привържениците, само че с португалски ментета не става. Намерете трансферните суми за които са купени и ще видите защо се борите за 3-4 място и разликата с първия е 30 точки.
Шампиони ще станете когато Киро ви разреши, а дотогава ще се развивате устойчиво.

Ти усещаш ли се какъв глупак, злобар и завистник си с писанията си?При Черепа, Лупи и пернишките колоси кой ни позволи 2 титли за толкова години?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 апр 2017 21:43

volf написа:

,

Казах ти да четеш и да учиш бе, двойкаджия! :mrgreen:

Не знам защо трябваше да чета за тоя селяндур, след като ми е добре известен, но го направих по твоя молба.
От прочетеното разбрах че е затрил всичко което е придобил / какво точно определение/ и единственото устойчиво е че е сочен от чуждите служби, като "една от най- известните" връзки на българския футбол с организираната престъпност!!!!!!
Вече отличник ли съм?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 апр 2017 21:50

volf написа:

Тъй като гледам че последните два-три дни прелиташ основно над нашия форум,не знам защо пренебрегваш хилядите коментиращи във форума на Лудогорец,ще ти припомня че Гр.Ганчев е основен спонсор на българската борба,благодарение на това България печели много медали от олимпийски,световни и европейски първенства,а когато Гриша Ганчев даваше пари за българския спорт Домусчиев продаваше джапанки на Илиянци,като бизнесмен Домусчиев тръгна от завода за мотокари в Ловеч,където майка му беше директор,как мислиш е станала тази приватизация без благословията на Ганчев.За това Ганчев написа онова прословуто писмо за гелосаната мастия и сега говори за комплекси от детските години.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 апр 2017 21:50

Аз също се надявах, че няма да скочи да прави мащабни селекции, а ще започне да гради от основите, но явно желанието му да спечели публиката надделява!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”