Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Голям си аналитик! Беше ли вчера на мача? Много му се връзвате на Стойчовите.
- Red Warrior
- Контакти:
Не знам колко от съфорумците са били на мача вчера, но най-добри бяха Христо Янев, Платини и Тошко. И за тримата водих спорове дали да играят в ЦСКА и се радвам, че преценката ми е била правилна. Също така Бандата си е върнал формата за разлика от пролетта, което е добре. Платини си я пипа топката. Ако тиквите не вземат на Стойчо класен офанзивен халф, бразилеца може да върши тази работа. Другите нови засега не смея да ги коментирам защото е твърде рано. Спрокел ми се вижда малко тромав, но пък има заставане, личи си че е научен футболист. Левият бек имаше и добри и лоши прояви, него тепърва ще го преценяваме. Саша също игра добре за малкото време на терена, но пък и съперника беше слаб. Тепърва ще преценяваме селекцията. Най-важното е да не си тръгне Мораеш и наистина да вземем офанзивен халф, който да я разцъква. Стойчо си е прав на 100%, че му трябва такъв човек.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Red Warrior
- Контакти:
шивача написа:http://allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=7451
Този не беше ли и той дефанзивен халф?

Red Warrior написа:шивача написа:http://allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=7451
да, дано вземем още една резерва на Тошко

- Red Warrior
- Контакти:
шивача написа:Red Warrior написа:шивача написа:http://allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=7451
Португалчето и той е дефанзе, а вече подписа договор. Какво ще ги правим тези хора не знам.

- dreben23
- Контакти:
Според мен Ободо ще е идеалният вариант, но наистина при наличието на Мораес и Шеридън в атака, Мишел Платини е по-добре да е малко по-назад, защото умее да раздава пасове и се бори доста. За мен Шеридън е трансфер номер 1, много интересен играч- добър е с глава, има нестандартни отигравания и шутове от дистанция, единствено техниката е проблем при него, останалото си го може и ще накаже всеки, който подцени качествата му.
Много хора подценяваха и Присо, че бил пикльо и не знам какво си
, но се вижда, че е всеотдаен и дава всичко от себе си. Ако имаше и по-точен мерник, щеше да си спести много усилия. А Жуниор Мораес дори не бива да го обсъждаме- не сме му на нивото просто!

Вчера ми направи впечатление малко Машината, направи един страшен финт дано сте обърнали внимание. Този ще ни изуми, когато най-малко очакваме!
Лукас Винисиус също се включи добре за малкото време в което игра. Сигурно от толкова ходене на проби, почва да попива от световните колоси!
Педро Мендеш май го отсвирихме?

Вчера ми направи впечатление малко Машината, направи един страшен финт дано сте обърнали внимание. Този ще ни изуми, когато най-малко очакваме!

Лукас Винисиус също се включи добре за малкото време в което игра. Сигурно от толкова ходене на проби, почва да попива от световните колоси!

Последна промяна от dreben23 на 15 юли 2012 18:36, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Red Warrior написа:шивача написа:Red Warrior написа:
Португалчето и той е дефанзе, а вече подписа договор. Какво ще ги правим тези хора не знам.
ами, ако се контузят трима, а други трима ги накажат, пак ще ни останат само трима за игра. ако бразилчето на проби остане и вземем коне или ди вани и с поста на централния нападател ще сме се подсигурили

- Red Warrior
- Контакти:
Станко, аз лично го посрещнах с възгласи "Станко Машина" и "Ма-ши-на, Ма-ши-на", но някак си само няколко човека го подвиквахме, а другите се подхилкваха.

- blue avalanche
- Контакти:
шивача написа:Red Warrior написа:Португалчето и той е дефанзе, а вече подписа договор. Какво ще ги правим тези хора не знам.
ами, ако се контузят трима, а други трима ги накажат, пак ще ни останат само трима за игра.
Само да не пиете сиропчета,ей...