Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soulfly1948

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот soulfly1948 » 31 мар 2017 21:58

GA_ veliki написа:
soulfly1948 написа:Пич,аз не съм обучаван да се бия,а да убивам...та такива кръчмарски биячи като г-жа цимбикова са ми през....х.я..по темата след като Спас каза ,че сте във фактически фалит,чий го дирите у геллигата?

Това е яко :lol: А така :lol: От кой филм е :lol:

Не е от филм,това е целта на всяко подобно обучение....другото е ,и ще си остане тайна......
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 31 мар 2017 22:01

soulfly1948 написа:
GA_ veliki написа:
soulfly1948 написа:Пич,аз не съм обучаван да се бия,а да убивам...та такива кръчмарски биячи като г-жа цимбикова са ми през....х.я..по темата след като Спас каза ,че сте във фактически фалит,чий го дирите у геллигата?

Това е яко :lol: А така :lol: От кой филм е :lol:

Не е от филм,това е целта на всяко подобно обучение....другото е ,и ще си остане тайна......

правилно ама ти това е тайна, така, че изтрий го преди да си го прочел :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 мар 2017 22:02

А, тва с убиването съм го слушал. И аз съм артилерист, ( Артилерийо, на теб се пада честта да удариш врага първа!), и аз съм обучен да изпратя снаряда в целта. Дали ще убива там-един Господ знае. Вероятно да.
С няколко аверчета сме влизали много пъти в боеве, аз като аматьор съм имал скромната( но никак не маловажна) задача да им пазя гърбовете, докато вършеят. Тия са обучени да бият и убиват, но обикновено просто нокаутират съперника с минимум щети за него. Защото първо са научени да не ползват уменията си в обществото, освен при крайна необходимост. И второ-са научени при възникнала крайна необходимост да търсят минимум щета за съперника. Въпрос на обучение и манталитет.
Темата тук е за магията на ЦСКА. Левски се обсъжда на друго място.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 31 мар 2017 22:08

sin4ec написа:

А, тва с убиването съм го слушал. И аз съм артилерист, ( Артилерийо, на теб се пада честта да удариш врага първа!), и аз съм обучен да изпратя снаряда в целта. Дали ще убива там-един Господ знае. Вероятно да.
С няколко аверчета сме влизали много пъти в боеве, аз като аматьор съм имал скромната( но никак не маловажна) задача да им пазя гърбовете, докато вършеят. Тия са обучени да бият и убиват, но обикновено просто нокаутират съперника с минимум щети за него. Защото първо са научени да не ползват уменията си в обществото, освен при крайна необходимост. И второ-са научени при възникнала крайна необходимост да търсят минимум щета за съперника. Въпрос на обучение и манталитет.

Нали и аз това ти казвам,НЕ СИ ПОЛЗВАМ УМЕНИЯТА на обществени места....щото такива като оная отрепка ще се насерът преди да стигнат кенефа...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 31 мар 2017 22:09

Баси филма :)
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 31 мар 2017 22:14

soulfly1948 написа:
sin4ec написа:

Нали и аз това ти казвам,НЕ СИ ПОЛЗВАМ УМЕНИЯТА на обществени места....щото такива като оная отрепка ще се насерът преди да стигнат кенефа...

Синчец, човека е прав.Не се прави любов на обществени места.Трябва и морал малко все пак.Съвет - не оставай насаме с него, ще те умори от любов и ще те победи !
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 мар 2017 22:44

Само минавам за да ви дам малко инфо за другите две фирми участващи в търга.
"Особено любопитни са другите двама участника в надпреварата за емблемата на ЦСКА. Това са пловдивската „Еко Депозит Солюшънс“ и софийската „Интегрис Лаб“.
Макар и регистрирана в Пловдив „Еко Депозит Солюшънс“ има доста препратки към...Разград. Собственици на компанията са юристите ДИЛЯНА ГЕОРГИЕВА ИЛИЕВА и РОСИЦА ТОДОРОВА ВУЧЕВА. Двете са управляващи съдружници на Адвокатско дружество „Илиева, Вучева и Ко“. Повече от ясно е, че те не играят за себе си, а през „Еко Депозит Солюшънс“ представляват клиент. Кой е той е трудно да се каже. Управител на компанията обаче е лице на име МИЛЕНА ВАСИЛЕВА ИЛИЕВА, която е и управител на базираната в Разград „Интра сити бъс“. Пряка връзка с Лудогорец, или бизнеса на Домусчиев няма. Но съвпадението е забележително. Росица Вучева е представител и на други две скандални компании. Това са ТЕССА УИНД ГОЛФ КЛУБ АД и СИИ УИНД ГОЛФ КЛУБ АД, които стоят зад проекта за строителство на Momchil Golf & Spa Resort северно от Калиакра. Косвена странна връзка - покрай мястото, на което ще се строи въпросния голф комплекс, има няколко вятърни парка, заради което ЕК глоби държавата. Един от тях е „Вертикал – Петков и с-ие“, собственост на Сенко ГАЗДОВ.
Връзката между Интегрис Лаб и Киро Гела е пряка през адвокат Даниела Любчова Дешова, която участва в не една и две фирми с него и е вкарвала промени по партидата на Интегрис Лаб. Интегрис лаб има косвени връзки с Тим (през съдружника Красимир Огнянов Константинов, който си премята акции от дружество Къмпинг Градина с Холдинг нов век)."
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 31 мар 2017 22:45

Red_Neck написа:
Mitata написа:Не може съдбата на ЦСКА да се решава от някакви анонимници. Анонимници бяха, такива си и останаха. А уж били честни и достойни. Пълна пародия, това само в България може да се случи.

Ще ми се хората, от които зависи съдбата на ЦСКА да излезнат с лицата си пред нас, не да пращат слугите си на Армията да изпълняват поръчките им.

Абсолютно точно!
ПФК ЦСКА (в несъстоятелност) не е просто фалирала фирма, чиито активи се разпродават.
Феновете са най-големият актив и той не е за продан!

Не мислех да пиша, ама това не се пропуска лесно :lol: . Баш пък платени фенчта имаше на стадиона. Изводите си ги правете вие.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 31 мар 2017 23:14

"Размислих, може да остана. Ако взема оканчателно решение, търгът може да бъде насрочен още за вторник. Той ще бъде в Кърджали. Искам да покажа, че България е правова държава и трябва да се спасват правилата и законите. Ще се вземат строги мерки и няма да има никакви безредици. Бъдете сигурни в това", заяви пред Sportal.bg Милева.

Тая ташаци си прави какво Кърджали бе ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 мар 2017 23:15

Shaka написа:
Red_Neck написа:
Mitata написа:Не може съдбата на ЦСКА да се решава от някакви анонимници. Анонимници бяха, такива си и останаха. А уж били честни и достойни. Пълна пародия, това само в България може да се случи.

Ще ми се хората, от които зависи съдбата на ЦСКА да излезнат с лицата си пред нас, не да пращат слугите си на Армията да изпълняват поръчките им.

Абсолютно точно!
ПФК ЦСКА (в несъстоятелност) не е просто фалирала фирма, чиито активи се разпродават.
Феновете са най-големият актив и той не е за продан!

Не мислех да пиша, ама това не се пропуска лесно :lol: . Баш пък платени фенчта имаше на стадиона. Изводите си ги правете вие.

Беше там и видя как им дават парите ли золу.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”