Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 31 мар 2017 20:56

Mitata написа:
Един милион пъти им е обяснявано, че ЦСКА е в сърцето на народа и че умишленият фалит на дружество не е убил любовта на народа. Простичко е, близо е до акъла. Който има сърце и душа, разбира, останалите повтарят мантрата за АД-то, без което не можело да има ЦСКА. Сухари.

Това за умишления фалит го казваш ти, но не е истина. АД-то не е мантра, нито ЛК, нито ТР. Това са реалности. Никой не ви е виновен, че не платихте 8 години и една стотинка задължение.
Дойде ГГ с Литекс и стана ЦСКА...ами добре! :)
Утре ако дойде Домуза, а ГГ фалира, пак ли ще сте ЦСКА със сърце и душа, щото това ви е логиката? :mrgreen:
Не знам, ГГ можеше поне да наеме интелигентни тролове, а не откровени .............
Всичко, което не ви изнася, е мантра. :mrgreen: То си е за съжаление и подигравка, ама кво да се прави. :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 31 мар 2017 20:59

Почти сигурно Армията ще бъде дадена на този, който спечели търга.
Защото той купува всички активи на фалиралото дружество...без значение колко глупави са те самите.
И синчец...когато ми покажеш КЪДЕ я пише историята..та да си я следя...тогава можеш да говориш за нея.
Защото когато комунистите разформироват Левски и ЦСКА...историята си остава...ама когато подлогите на Бойко докарват едно търговско дружество до фалит...то тогава историята се губи. Смях.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 мар 2017 21:02

soulfly1948 написа:ела ни го кажи това в очите на Армията,нали си много "смел".....а такива отрепки като Цимби могат да плашат само очко-бибочко или емил коцев....

Сам да дойда? Ами не е като да не съм идвал, но бяха други времена. Вие сте много юнаци десет към едно, ама инак ви се изпарява юначеството.
А Цимбика с 80 човека така щеше да ви разчисти вчера, че още звездички да ви се вият. Казах ви-свалете бибетата!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 мар 2017 21:03

Синчец, спри да ме разсмиваш!
@ Нали ти казвам, че по тая логика вашата от подуяне и вас ви няма, момче!
Осъзнай се вече :lol: :lol: :lol:

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 31 мар 2017 21:04

Щеше..ами да беше дошъл Цимбика.
Аз бях там..него го нямаше.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 мар 2017 21:09

nosmoky написа:Почти сигурно Армията ще бъде дадена на този, който спечели търга.
Защото той купува всички активи на фалиралото дружество...без значение колко глупави са те самите.
И синчец...когато ми покажеш КЪДЕ я пише историята..та да си я следя...тогава можеш да говориш за нея.
Защото когато комунистите разформироват Левски и ЦСКА...историята си остава...ама когато подлогите на Бойко докарват едно търговско дружество до фалит...то тогава историята се губи. Смях.

За значението на търга съм съгласен. Но има една малка, съществена подробност. В търга не бива да участват чужди, че и враждебни на клуба лица като Агата, както и анонимници. Картите трябва да са свалени на масата, никакво задкулисие, никакви лъжи. Надуха ни главите с думичките "чест" и "достойнство". Нека на практика разберем какво е значението им. Кандидатите също така трябва да имат подкрепата на феновете, да представят план-програма за развитието на клуба, ако е нужно да представят банкови гаранции.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 31 мар 2017 21:10

sin4ec написа:
soulfly1948 написа:ела ни го кажи това в очите на Армията,нали си много "смел".....а такива отрепки като Цимби могат да плашат само очко-бибочко или емил коцев....

Сам да дойда? Ами не е като да не съм идвал, но бяха други времена. Вие сте много юнаци десет към едно, ама инак ви се изпарява юначеството.
А Цимбика с 80 човека така щеше да ви разчисти вчера, че още звездички да ви се вият. Казах ви-свалете бибетата!

брато аз съм 1,95 и тежа 140 кила...дали ме е страх...а...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 мар 2017 21:12

nosmoky написа:Почти сигурно Армията ще бъде дадена на този, който спечели търга.

Това са глупости и откровени лъжи!
Активите на фалиралото дружество нямат нищо общо с Армията!
Комунистите наистина разформират 1985 двата отбора и преобразуват много неща преди това, но това е точно както Хитлер в окупираните части на СССР налага нова управа и ред-това няма никаква стойност.
Бойко и подлогите му са факт, но вие няма как хем да броите титла, 16 точки, 6 поредни и Купа за тези години, хем да не признавате това управление и да го вините за фалита.
Много двойни стандарти прилагате, за да ви приемат насериозно.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 31 мар 2017 21:20

Кое са лъжи. Аз се подписвам, че Бойко ще даде стадиона..на този, дето спечели търга. В България..той е законът...ако не знаеш.
Признаваме всяко едно управление.
Няма никаква стойност за ВАС. За мен фалитът на търговско дружество няма никаква стойност.
Пак те питам къде я пише историята..Уефа, Фифа, БФС, Левски.бг...Къде ? Другото са свободни съчинения по картинка. Както моите за 1985..така и твоите за 2016.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 мар 2017 21:22

soulfly1948 написа:брато аз съм 1,95 и тежа 140 кила...дали ме е страх...а...

И аз съм над 190 , ама не съм 140, а 95... :)
Виж сега, пич, тук не става дума за страх, нито за принципи. Срещу обучена група нямаш никакъв шанс, просто те помитат. Няколко пъти съм пробвал, наистина нямаш шанс-повярвай! Обучението и професионализмът си казва своето за няколко минути.
Въпросът е, че стана абсолютна селяния вчера. Така не може. Ако ония бяха дошли с шпицкоманда и ви изметат-те ли щяха да са правите?
Не е сериозно.
Тъжно е, че на фона на феноменалния успех на децата у19 се разиграват подобни простотии. А това е едно от най-хубавите и знакови неща, случвали се в последните години. Знаеш, аз съм болен на тази тема и многократно съм заявявал, че бъдещето на футбола в България е в краката на децата и в главите техните треньори!

Върни се в “ЦСКА”