Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот djd » 31 мар 2017 16:26

гражданин от село написа:
djd написа:Каква далавера може да има Гришата, освен да не плаща? Или да отложи евентуалното плащане по-напред във времето, когато стане по-ясна политическата ситуация след изборите.
За мен феновете на ЦСКА, името ЦСКА, марката ЦСКА се използват като залог в някаква война между Гришата и Домуса.
Не мога да кажа дали Домуса иска да вземе ЦСКА или просто иска да изгони Гришата от Армията. По този начин той да остане без обществена и политическа подкрепа и така да го изтласкат от бизнеса. По-вероятно е да е второто.
Но тия циркове са абсолютно грозни и срамни. Така съм се чувствал само по времето на Титан.

Говориш все едно преди два дена си пристигнал в България. :lol:

Явно съм решил, че ония години са останали безвъзвратно в миналото.
Ама ся е дежа вю. Даже съм почти сигурен, че ако Гришата го изгонят, Лупи ще цъфне за 3ти път. :lol:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 31 мар 2017 16:27

Точно, когато си помисля, че дори цирковете във футбола ни имат някаква граница, ЦСКА-София ме опровергават и ми показват, че винаги могат да достигнат нови висини. Това вчера си беше направо сценка от мутренските години. За какво щяла да им е емблемата на другите? Ало, това е ТЪРГ, всеки, който плати парите за участие, може да се включи. Вече какво ще прави закупилия емблемата си е негова работа. Вече съвсем друг въпрос е защо изобщо има такъв търг, след като въпросната емблема вече се ползва незаконно, БФС го признава, но нищо не прави по въпроса. Абсурдистан.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 мар 2017 16:36

djd написа:
гражданин от село написа:
djd написа:Каква далавера може да има Гришата, освен да не плаща? Или да отложи евентуалното плащане по-напред във времето, когато стане по-ясна политическата ситуация след изборите.
За мен феновете на ЦСКА, името ЦСКА, марката ЦСКА се използват като залог в някаква война между Гришата и Домуса.
Не мога да кажа дали Домуса иска да вземе ЦСКА или просто иска да изгони Гришата от Армията. По този начин той да остане без обществена и политическа подкрепа и така да го изтласкат от бизнеса. По-вероятно е да е второто.
Но тия циркове са абсолютно грозни и срамни. Така съм се чувствал само по времето на Титан.

Говориш все едно преди два дена си пристигнал в България. :lol:

Явно съм решил, че ония години са останали безвъзвратно в миналото.
Ама ся е дежа вю. Даже съм почти сигурен, че ако Гришата го изгонят, Лупи ще цъфне за 3ти път. :lol:

Без това още малко му оставаше, за да изплати дълговете, ама джуджето го прецака. :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 мар 2017 16:42

Red_Neck написа:
гражданин от село написа:Да видим при следващия опит колко от мюретата на Мастията ще явят на търга.

По-интересно е откъде аматьорски клуб изкара 200 бона за задатък, а вторите в ППЛ нямат 28 000, ..... та се наложи да се излагат публично :)

Дали му се даваха на Ганчев или не пари реално той си даде офертата,значи си даде и парите,Дора вместо да спонсорира държавата с близо два млн.лв. реши че тези пари не са нужни,ако имаше недоволни има съд и там нещата се решават.Продължавам да твърдя че при 100 полицаи да не можеш да проведеш един търг е или пълна некадърност или изпълняваш нечия поръчка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 мар 2017 16:44

Ще им отрежеме главите на гадните разградски боклуци.... Армията ще се брани като шипка!!!!!
@ ГГ зад теб сме Армеецо!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 мар 2017 16:46

nghcvth написа:За какво щяла да им е емблемата на другите? Ало, това е ТЪРГ, всеки, който плати парите за участие, може да се включи. Вече какво ще прави закупилия емблемата си е негова работа....

Не е баш така....
ФК не е обикновено дружество.
ФК-то има голям социален елемент. Логично е всеки желаещ да запознае феновете с намеренията си.
На този етап само един го направи.

Дали на подуянци ще им е все тая, ако има търг за тяхната "лопата" и дебел Венци реши да я ползва за серия..... градинарски ръчен инвентар? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 мар 2017 16:50

Разбира се, че е цирк.За какво са тези "терминатори" там, когато всеки може да си ходи където си иска и да прави каквото си иска.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 мар 2017 16:51

peliforewer написа:
Red_Neck написа:
гражданин от село написа:Да видим при следващия опит колко от мюретата на Мастията ще явят на търга.

По-интересно е откъде аматьорски клуб изкара 200 бона за задатък, а вторите в ППЛ нямат 28 000, ..... та се наложи да се излагат публично :)

Дали му се даваха на Ганчев или не пари реално той си даде офертата,значи си даде и парите,Дора вместо да спонсорира държавата с близо два млн.лв. реши че тези пари не са нужни,ако имаше недоволни има съд и там нещата се решават.Продължавам да твърдя че при 100 полицаи да не можеш да проведеш един търг е или пълна некадърност или изпълняваш нечия поръчка.

Ако ГГ искаше този търг да приключи вчера, щеше да излезе и лично да поиска всички участници да бъдат допуснати.
Никой не може да ме убеди в противното...

Кой полицейски шеф ще рискува безредици заради подобен търг?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 мар 2017 16:56

Red_Neck написа:
nghcvth написа:За какво щяла да им е емблемата на другите? Ало, това е ТЪРГ, всеки, който плати парите за участие, може да се включи. Вече какво ще прави закупилия емблемата си е негова работа....

Не е баш така....
ФК не е обикновено дружество.
ФК-то има голям социален елемент. Логично е всеки желаещ да запознае феновете с намеренията си.
На този етап само един го направи.

Дали на подуянци ще им е все тая, ако има търг за тяхната "лопата" и дебел Венци реши да я ползва за серия..... градинарски ръчен инвентар? ;)

[offtopic]Тя тази права (всъщност доста крива) лопата става само за събиране на оборски тор.Така че серията трябва да е за животновъди, а не за градинари. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 31 мар 2017 16:58

Red_Neck написа:
peliforewer написа:
Red_Neck написа:

Ако ГГ искаше този търг да приключи вчера, щеше да излезе и лично да поиска всички участници да бъдат допуснати.
Никой не може да ме убеди в противното...

Кой полицейски шеф ще рискува безредици заради подобен търг?

Имало и мислещи хора. Всички участваха в цирка и нямаха интерес от търга.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “ЦСКА”