Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Аз пък ако съм на мястото на синдика при неявяване на никой на първия търг за втория ще ВДИГНА цената на активите!!!Да видя кон боб яде ли?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Може ли някой да направи смислова връзка между следните две заглавия в ГОНГ:
Как е възможно един клуб да вдига контузените си играчи за мач в събота, а същевременно синдикът на този клуб да чака търг за имуществото му в четвъртък
Вие направо трепете коча с правата лопата, а ГОНГ дори ходят да го копат.
иЦСКА вдига контузените за Лудогорец
Синдикът на ЦСКА в очакване на търга за активите
Как е възможно един клуб да вдига контузените си играчи за мач в събота, а същевременно синдикът на този клуб да чака търг за имуществото му в четвъртък

Вие направо трепете коча с правата лопата, а ГОНГ дори ходят да го копат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
icko65 написа:Аз пък ако съм на мястото на синдика при неявяване на никой на първия търг за втория ще ВДИГНА цената на активите!!!Да видя кон боб яде ли?
Добре, че не си, защото оценката не се прави от синдика и той няма думата при нея.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
icko65 написа:Аз пък ако съм на мястото на синдика при неявяване на никой на първия търг за втория ще ВДИГНА цената на активите!!!Да видя кон боб яде ли?
Човечеее

Това ми оправи деня...

Не трябва да има милост за ТЕЗИ които ПРЕДАДОХА ЦСКА и отидоха в подуяне!
@ Много внимателно трябва да се следи и като тези мишоци се върнат да им пръснеме халките!
ПП Няма място за ЮДИ в сектор Г! Никога е нямало и никога няма да има!
Предател веднъж, предател цял живот!
@ Да си ходят на Герена или в Разград, но на Армията повече място нямат!
@ Много внимателно трябва да се следи и като тези мишоци се върнат да им пръснеме халките!
-
Teo написа:Не трябва да има милост за ТЕЗИ които ПРЕДАДОХА ЦСКА и отидоха в подуяне!
А когато при 8:0 джуджето и Стоилас се гавреха с "чорбата" и се ядосваха че няма време за още голове Предатели ли бяха. Или за нашите Предатели може, другите далеч от Армията.
Teo написа:Не трябва да има милост за ТЕЗИ които ПРЕДАДОХА ЦСКА и отидоха в подуяне!
Кои са отишли в Подуене, Тео? Ти, като се врече на Литекс, верен ли си на ЦСКА?! Точно ти ли имаш очи да говориш за предатели и предателство към ЦСКА?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Teo написа:Не трябва да има милост за ТЕЗИ които ПРЕДАДОХА ЦСКА и отидоха в подуяне!
Кои са отишли в Подуене, Тео? Ти, като се врече на Литекс, верен ли си на ЦСКА?! Точно ти ли имаш очи да говориш за предатели и предателство към ЦСКА?!
Моята любов към ЦСКА никога не ще угасне и както виждаш аз съм си у дома на Армията сред мой хора, а не съм в Подуяне или Разград!
-
- Контакти:
pomiqr272 написа:Този човек какво ли не фалира?
„Литекс Моторс“ поиска обявяване в несъстоятелност, това потвърдиха от компанията за Vesti.bg.
Искането вече е вписано в Търговския регистър. В молбата за несъстоятелност пише, че „Литекс Моторс“ ЕАД със седалище и управление в гр. София се намира в състоятелност на неплатежоспособност поради свръхзадлъжнялост. Делото за фалита на компанията е заведено в Софийски градски съд.
Грейт уол" влезе в топ 10 по продажби у нас
Произведени в България автомобили тръгнаха към европейския пазар
Искът за несъстоятелност е предшестван от преместване на централата на компанията от село Баховица, където е заводът за производство на автомобили по лиценз на китайската компания „Греат уол“ (Great Wall), в „Литекс Тауър“ в София.
Искът за несъстоятелност е предшестван от преместване на централата на компанията от село Баховица, където е заводът за производство на автомобили по лиценз на китайската компания „Греат уол“ (Great Wall), в „Литекс Тауър“ в София.
Извършени са и поредица имотни прехвърляния, като най-интересно е прехвърляне на ипотека във връзка с цесия, с която „Интернешънъл Асет Банк“ прехвърля вземанията си от завода на „Литекс“ АД. По този начин собственикът на „Литекс“ вероятно дава предимство на банката пред останалите кредитори, съобщава Economix.bg.
„Литекс Моторс“ е дължал 76 млн. лева на КТБ при фалита на кредитора през 2014 г. Задълженията на компанията обаче са погасени чрез прихващания.
След това, през 2015 г. производствените активи са прехвърлени на дружеството „Торинекс“, което ги продава на „Ловеч Моторс“, преименувано на „Българска автомобилна индустрия“, сочат документите, публикувани от одиторите на КТБ.
Върху една от основните производствени сгради е вписана ипотека в полза на „Интернешънъл Асет Банк“ за задължение на „Литекс Моторс“.
Освен това заводът в село Баховица е съдружен длъжник по друг заем на „Ловеч Моторс“ - компанията, която пое активите на предприятието след фалита на КТБ. „Ловеч Моторс“ от 2015 г. няма преки връзки с корпорацията „Литекс“, но негов едноличен собственик е Андон Радославов Димитров, директор на „Литекс Бус“ и ПФК „Литекс“.
Дълготрайните активи и имоти на „Литекс Моторс“ през 2015 г. са били незначителни. Общата стойност на активите на компанията е възлизала на 71 млн. лв., под формата основно на кредити към други дружества. Същата година дружеството отчита загуба от 5,4 млн. лева при приходи от 56 млн. лева.
Слуховете за фалита на автомобилния завод на Гриша Ганчев, се превърнаха във водеща новина за редица кафеникави медии и хвърлиха в притеснения хиляди хора. Защото щом такава мащабна инвестиция може токова лесно да бъде смачкана от кръга #КОЙ, какво остава за по-дребните!?
Както се и очакваше обаче, слуховете се оказаха просто слухове, нямащи нищо общо с действителността.
Дружеството „Литекс моторс“ е подало заявка за започване на процедура по несъстоятелност заради иск на обявената във фалит КТБ. Това се разбира от писмо на изпълнителния директор на дружеството Илия Терзиев, разпространено до медиите.
На 17 февруари синдиците на КТБ под натиска на Делян Пеевски са подали втори иск към дружеството, което й е длъжник, на стойност 57 032 821.60 лева.
Терзиев обяснява и че за да се запазят интересите на дружеството и интересите на други негови кредитори, и по препоръка на юридическия екип на на 24.02 се е наложило подаването на молба за откриване на производство по несъстоятелност.
„Искът е нормална защитна реакция и срещана практика при инвеститорите клас А.
Делото не е в ход и производството не е стартирало, а „Литекс Моторс“ АД е нормално функционираща компания“, пише още Терзиев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Утре сме в Перник
Да покажем на поредните смешковци решили, че могат да си правят гавра на гърба ЦСКА...че тая нема да я бъде.
Всички във федерацията по волейбол трябва да бъдат изметени..начело с говедото Данчо Лазаров и пишман АРМЕЙЦИ като Любо Ганев и Пушката.
П.П Много скоро ГГ ще почне да помага и на волейбола на ЦСКА...и там ще почнете да плюете...сигурен съм.

Да покажем на поредните смешковци решили, че могат да си правят гавра на гърба ЦСКА...че тая нема да я бъде.
Всички във федерацията по волейбол трябва да бъдат изметени..начело с говедото Данчо Лазаров и пишман АРМЕЙЦИ като Любо Ганев и Пушката.
П.П Много скоро ГГ ще почне да помага и на волейбола на ЦСКА...и там ще почнете да плюете...сигурен съм.