Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Заклет Левскар » 28 мар 2017 10:49

suni написа:
... Изискуемата сума за акти­вите на ПФК ЦСКА АД е в раз­мер на 1 646 325 лв. Ако никой не подаде оферта на първия търг, се провежда втори. Тога­ва сумата ще е с 20% по-ниска. Ако отново няма желаещи, се свиква трети търг, когато це­ната се уговаря по взаимно съ­гласие между синдика и канди­датите.

1 646 325 лв. ?.. Мисля, много е!!! Няма нужда от това набутване, по-разумно е да се изчака. 900 000 лв. е нормално,..след 2-3 месеца. Зор няма.

Усетихте, че Гришона ще ви го нацепи за пореден път и сменихте плочата. Друга песен ще запеете. :mrgreen:
Гроздето взе да става кисело, а?
А?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 28 мар 2017 10:53

Иска ви се... :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 мар 2017 10:57

Old_death написа:
suni написа:
... Изискуемата сума за акти­вите на ПФК ЦСКА АД е в раз­мер на 1 646 325 лв. Ако никой не подаде оферта на първия търг, се провежда втори. Тога­ва сумата ще е с 20% по-ниска. Ако отново няма желаещи, се свиква трети търг, когато це­ната се уговаря по взаимно съ­гласие между синдика и канди­датите.

1 646 325 лв. ?.. Мисля, много е!!! Няма нужда от това набутване, по-разумно е да се изчака. 900 000 лв. е нормално,..след 2-3 месеца. Зор няма.

Имаш ли представа какво плюене и рязане на вени ще падне , ако Ганчев не се яви на търга ? Лайнометите вече са заредени .

Адски си прав, ще ви плюем както никога до сега, ама това с рязането на вени.......... Не си струва да се самоубивате ве, човек. Това е само една емблема. Не си решете жените, моля ви.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 28 мар 2017 11:24

Заклет Левскар написа:
suni написа:

Усетихте, че Гришона ще ви го нацепи за пореден път и сменихте плочата. Друга песен ще запеете. :mrgreen:
Гроздето взе да става кисело, а?
А?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aз тая сума /900 000 лв./ съм я посочил за приемлива още преди 6-7 м,,.. не се изказвай неподготвен.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 28 мар 2017 13:05

Винаги ще защитаваме ЦСКА.
И докато според моите вътрешни убеждения ГГ върши добри неща..то аз ще го подкрепям.
Ако утре не внесе 10% и не участва на търга..ще влезна тука и ще го нахраня заслужено. :lol:
Ама вместо да градим бъдещето на България и да изпитваме удоволствие от футбола..да плащаме дългове и да играем по селата...заради фашлив морал - не мерси.
Миналата седмица бях на Панчарево и виждам, че се гради.
Децата тренират безплатно и в цялата ДЮШ има прогрес.
По-шумните бяхте ПРОТИВ..писахте декларации..ако вие бяхте повече..аз щях да се примиря и да си ходя по селските мачове. Защото егото ми е по-малко от любовта ми към ЦСКА. При вас е обратното.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 28 мар 2017 14:31

Нали, защо ЦСКА да плаща дългове, които са на ЦСКА? Няма никаква логика. Много по- лесно е да преместим отбор от провинцията.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 мар 2017 14:35

Момци, благодетелят на новата ви любов докара Литекс Моторс до фалит, докара ЦСКА до фалит, какви надежди възлагате на преименуваното дружество?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 мар 2017 14:39

W84me написа:Момци, благодетелят на новата ви любов докара Литекс Моторс до фалит, докара ЦСКА до фалит, какви надежди възлагате на преименуваното дружество?

СР как е?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 мар 2017 14:43

Заклет Левскар написа:
Old_death написа:
suni написа:

Имаш ли представа какво плюене и рязане на вени ще падне , ако Ганчев не се яви на търга ? Лайнометите вече са заредени .

Адски си прав, ще ви плюем както никога до сега, ама това с рязането на вени.......... Не си струва да се самоубивате ве, човек. Това е само една емблема. Не си решете жените, моля ви.

Смяташ ли че ме интересува мнението на едно нищожество ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 28 мар 2017 16:09

https://vesti.bg/bulgaria/liteks-motors ... it-6067235

И собственика ви е един бизнесмен......

Върни се в “ЦСКА”