Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот boabbb » 24 мар 2017 11:13

Кашчей написа:
nosmoky написа:Истинското ЦСКА е разформировано още 1985 година...след това 1999 при промяната в закона..се появяват две ЦСКА..и остава това на Божков, което печели дело, че няма нищо общо с ЦСКА от 1948 година.
Така че кой отбор си подкрепял ти - не знам. Както 99-та не ме интересуваше..какви са тея нови дружества..така и сега.
А микренският палячо от 40-50 лв. такси на децата..ги направи 0 лв.
Така че аз засега съм доволен от него.

И тогава откъде ги събрахте тия 31 титли, след като истинският ЦСКА е разформирован през 1985-а? А през 1950-а какво е направено, че ОНВ се явява наследник на ЦДВ, а след това Софийски гарнизон пък е наследник на ОНВ. Божковият ЦСКА (май по-скоро Пеневият) нямал общо с този , който е създаден през 1948, нищо, че той е бил разформирован 14 години по-рано. Това не ви пречи да броите титлите и на трите клуба :mrgreen:

Истината е, че боенето на титлите е една статистика, без кой знае каква практическа стойност. Важното е какво се случва тук и сега :| Левскарите много се гордеят със своя "автентичен" отбор и искат да го запазят такъв, макар и да е в клинична смърт вече близо 10 години. Трудно е за разбиране, но ... всеки си има глава на раменете :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 мар 2017 12:17

W84me написа:Момци, наистина ли мислите, че Гришан ще извади 2 милиона лева? Той, ако ги имаше щеше да спаси ЦСКА, вместо да го фалира и да мести Литекс.

Прав си, Ганчев е бедняк! :lol: Само притежава Петрол, и в момента е един от най-богатите българи, дори е по-богат от любимеца на Дончето- Чери! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

svetlan29
Контакти:

Мнениеот svetlan29 » 24 мар 2017 12:24

boabbb написа:
Кашчей написа:
nosmoky написа:Истинското ЦСКА е разформировано още 1985 година...след това 1999 при промяната в закона..се появяват две ЦСКА..и остава това на Божков, което печели дело, че няма нищо общо с ЦСКА от 1948 година.
Така че кой отбор си подкрепял ти - не знам. Както 99-та не ме интересуваше..какви са тея нови дружества..така и сега.
А микренският палячо от 40-50 лв. такси на децата..ги направи 0 лв.
Така че аз засега съм доволен от него.

И тогава откъде ги събрахте тия 31 титли, след като истинският ЦСКА е разформирован през 1985-а? А през 1950-а какво е направено, че ОНВ се явява наследник на ЦДВ, а след това Софийски гарнизон пък е наследник на ОНВ. Божковият ЦСКА (май по-скоро Пеневият) нямал общо с този , който е създаден през 1948, нищо, че той е бил разформирован 14 години по-рано. Това не ви пречи да броите титлите и на трите клуба :mrgreen:

Истината е, че боенето на титлите е една статистика, без кой знае каква практическа стойност. Важното е какво се случва тук и сега :| Левскарите много се гордеят със своя "автентичен" отбор и искат да го запазят такъв, макар и да е в клинична смърт вече близо 10 години. Трудно е за разбиране, но ... всеки си има глава на раменете :|

Честито тогава! :mrgreen: Започвай да броиш от четири!!!! :mrgreen:

svetlan29
Контакти:

Мнениеот svetlan29 » 24 мар 2017 12:27

CSKA 78 написа:
W84me написа:Момци, наистина ли мислите, че Гришан ще извади 2 милиона лева? Той, ако ги имаше щеше да спаси ЦСКА, вместо да го фалира и да мести Литекс.

Прав си, Ганчев е бедняк! :lol: Само притежава Петрол, и в момента е един от най-богатите българи, дори е по-богат от любимеца на Дончето- Чери! ;) :mrgreen:

Викаш кинти има,но не му се плаща!Един от най-богатите българи няма 10-на милиона за да запази автентичния ЦСКА/с малко преговори :mrgreen: /

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 мар 2017 12:44

Beladona написа:
ceBep написа:
Beladona написа:

Гришата купува емблемата , щото никой друг няма да ходи на търг като гледам ....

И какво ако купи емблемата, Литекс пак няма да стане ЦСКА . То така ако ставаше, ако купи тази на Милан, ще станат Милан ли. Прах в очите на обикновения припознавач.

Да бе , все едно , аз сега да ходя да купя емблемата на Ботев Пд , да я дам на ЦСКА 1948 и да станем Ботев ... това беше част от пропагандата на Гришата да не плаща с Оздравителен план ....Литекс завинаги ще си е Литекс !!!

Насила хубост не става. Вие сами избрахте да сте аматьорчета, ваша воля. Ала откупуването на емблемата и активите носи приемственост със старото дружество, макар частична. Носи и сантиментален елемент. Освен това би бил първият в световната практика случай едно дружество плаща стари дългове на уж съвсем друго, вече фалирало.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2017 13:04

vaskonti написа:Аз ли не разбирам? Интересно кой ме пита кое е подвеждащото на въпроса ти, след като пределно ясно съм обяснил кое е подвеждащото? Но как да очаквам да разбереш, след като ти си живееш в света, в който ЦСКА-София си е признат от всеки за ЦСКА, след като обвиняваш тия, които припознаха ЦСКА 1948 преди ПФК ЦСКА АД да изчезне, но не виждаш нищо нередно ти да припознаеш Литекс по същото това време. Някой тук искаше да съди държавата да върнела некви 2.5 милиона на ЦСКА, като разбира се, тази сума се дължи на отбора, не на АД-то. Но пък дълговете на АД-то към държавата да си негови, не на отбора. Друг вкара и УЕФА в заговора срещу ЦСКА-София. При наличието на подобно мислене няма нищо чудно, че между нас цари неразбирателство.

Аз ти говоря за случая с дружеството на Божков,въпреки че ПФК ЦСКА АД си беше във В група!Както и да е!
Аз в какъв свят живея ти няма как да знаеш!С постоянно оплюване не се стига далеч!Как разбра какво съм припознал и кога!?Аз не приемам това,което се случи с ЦСКА,но не приемам и вашите бъртвежи!Това,че изразявам позиция която не съвпада с глупостта ЦСКА1948,не означав,че съм искал ЦСКА-София!Обаче не искам докато това се води форум на ЦСКА,разни говеда,обгазени и жалки беладонски тролове да серат тук със съдействието на СЪДА в този форум,който сте вие модераторите!
Още веднъж ти казвам,сменете името на форума и всичко ще е наред!Щом няма ЦСКА,прекръстете този форум на както прецените и вижте каква ще е активността!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 мар 2017 13:12

svetlan29 написа:
CSKA 78 написа:

Викаш кинти има,но не му се плаща!Един от най-богатите българи няма 10-на милиона за да запази автентичния ЦСКА/с малко преговори :mrgreen: /

Май си объркал сметките, но ти е простено, щото си подуенец! :lol: 30 млн. трябваше да се платят, а не 10!
А и други мераклии нямаше да платят чужд масраф! Ганчев не е единственият богат българин, но явно и другите не са искали да извадят 30 млн., за да платят чужди сметки! Както се оказа впоследствие- не е имало нужда от това! Сега ще се придобие собствеността на старото ПФК, и резултатът ще е подобен!
По-добре се притеснявай за отбора от Подуене, дали ще има някой, който да плати вашите дългове, които не са по-малко! :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 24 мар 2017 13:18, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 мар 2017 13:16

Mitata написа:Насила хубост не става. Вие сами избрахте да сте аматьорчета, ваша воля. Ала откупуването на емблемата и активите носи приемственост със старото дружество, макар частична. Носи и сантиментален елемент. Освен това би бил първият в световната практика случай едно дружество плаща стари дългове на уж съвсем друго, вече фалирало.

Как ще е първият случай? Глазгоу, Берое, може би и Фиорентина.
С купуването на емблемата Гришата би трябвало да осигури признание от БФС и УЕФА.
А феновете може да ги докара на стадиона само с шампионски отбор и липса на странни резултати.
Ако няма шоу на терена, и десет емблеми да купи, хората ще се назлъндисват и няма да се бият за билети.
Обаче я докарай няколко нови Стоичковци, Пеневци, Костадиновци, стани шампион, влез в групите на ШЛ и да видиш дали "Васил Левски" ще може да побере желаещите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2017 13:22

Кашчей написа:
nosmoky написа:Тоя човек е създаден да мрази..не да обича. Той мрази ЦСКА и години наред го показва. Иначе уж се води фен на Дунав Русе..ама кое е автичното Дунав..един Кашчей знае.

Смеете се на левскарите, че били неграмотни, а пишете за едно ЦСКА, за едно Дунав...мозАци! Автичен Дунав няма, както няма и автентичен. Разликата с вас е, че ние не сме докарали клуб от друга област тук!

И кво значение има от къде сте докарали клуб?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 мар 2017 13:32

Ограниченият човек започва да брани със зъби и нокти своето виждане за ситуацията, защото само ако допусне мисълта, че може и да не е прав, започва да се чувства застрашен.Докато тук,а и където и да било друго място,има такива,които
се опитват да ни внушават,че ЦСКА-София си е ЦСКА,ще продължават тези писания.И да се смени името на темата,тук
ще има различни фенове,ще се коментират пак Левски,Лудогорец,техните собственици и ред други глупости.
А и не е толкова страшно да има различни мнения.Иначе ще ви стане скучно,аз съм го забелязал това.Ако няма някаква
закачка тук е мъртвило.Появи се някой,пусне мухата и става страшна престрелка.

Върни се в “ЦСКА”