Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 23 мар 2017 22:33

PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:При преминаване в аматьорския футбол всички професионалисти стават свободни агенти.ЦСКА-София може да има претенции само ако е подписал договор с клуба!

Поредният с къса памет, нищо че ти цитирах и дати, хайде да ти цитирам и официалното изявление на ЦСКА-София:

В понеделник "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД ще уведоми футболен клуб "Хартс" Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД и ако е подписал договор с футболен клуб "Хартс" Шотландия, това е абсолютно нарушение на правилата на ФИФА. Футболистът напусна самоволно лагера на ЦСКА преди месец и от тогава ръководството на клуба няма информация за неговото местонахождение. Футболистът е официално уведомен, че нарушава действащия си договор, уведомена е и норвежката федерация и FIFA. "ПФК ЦСКА- СОФИЯ" ЕАД настоява Бьорн Йонсен незабавно да се присъедини към клуба и информира футболен клуб "Хартс" Шотландия за статута на футболиста.

"ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД има готовност да сезира FIFA DRC с иск както срещу Бьорн Йонсен, така и срещу футболен клуб "Хартс" -Шотландия ако бъдат нарушени интересите на ЦСКА!

След, което се оказа, че Йонсен договор с този клуб няма, а има договор с Литекс, договор, който разтрогна, а вратичката му беше смяната на името и от ФИФА ви пяха кор, а СС остана с пръст в гъз, както остана и от трансфера на Георги Миланов.

Споделял съм го, това, че вие вярвате, че този проект е истинския ваш ЦСКА, не го прави такъв, никой не ви спира да вярвате в същото, да си го подкрепяте там 2-3к на стадиона, но и не зная, защо се палите, когато ви се каже, че за нас това е едно дърво без корени нямащо общо с ЦСКА и боднато в Борисовата градина.

Пич,аз какво твърдя до сега,че който не е подписал договр с ЦСКА си е тръгнал.Ако Йонсен бе подписал с ЦСКА то щеше да отнесе наказание от ФИФА.За дръвчетата,Литекс и другите мантри съм писал доста,няма да се повтарям.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2017 22:34

GOLEADOR написа:
OOP написа:
GOLEADOR написа:
OOP написа:
Mitata написа:В първоначалния формат на ЦСКА-София имаше 13 футболисти от фалиралото дружество. Треньорите бяха от ЦСКА, настоящият кондиционен е от ЦСКА, друг треньор е от Германия, Сашо Борисов е треньор от ЦСКА от не знам кога. СС и Велизар Димитров също са кадри на ЦСКА. Имаме още редица треньори от ЦСКА. И некой син навияч да дойде тук и постоянно да пише лъжи ... Е, не, тая няма да я бъде!

И защо всички, които си изброил подписаха договори с дружесвото на Литекс?!? Ако футболистите на Литекс са дошли в ЦСКА не е ли редно те да подпишат нови договори?!?! И още много въпроси и факти.........

Ми тези от Литекс които не искаха да преминават в ЦСКА не подписаха и си биха камшика от България.Толкова за мантрата Литекс.

Пак се опитваш елементарно да извъртиш нещата, но фактите са, че футболистите от фалиралия ЦСКА подписаха договори с дружеството на Литекс, а футболистите на Литекс не са подписвали нищо тъй като са си в същия отбор! Та по -просто трансферите са в посока преименуван Литекс!

Пълни глупости.Който искаше си остана в Литекс,другите преминаха в ЦСКА и подписаха с ЦСКА.Тези които не искаха да подписват с ЦСКА си тръгнаха (понеже Литек играе при аматьорите).Та до тук с мантрата за Литекс.

След подобно изказване как очакваш да ти обяснявам, иначе елементарни неща? Как да очаквам и да ги разбереш, като имаш такова криво виждане за нещата? Как ще са подписали с ЦСКА, след като ЦСКА си съществуваше когато тия играчи на Литекс "преминаха", така да се каже, в ЦСКА-София? Хич няма и да те питам как така Литекс си имат редовно издаден лиценз за първа лига, пък играят при аматьорите. Наясно съм какъв отговор ще последва.
Питах как са привлечени играчите на Литекс - дали с трансфер или като свободни агенти, отговор няма. То и въпросът си е риторичен де, нормално е да няма отговор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2017 22:37

GOLEADOR написа:Пич,аз какво твърдя до сега,че който не е подписал договр с ЦСКА си е тръгнал.Ако Йонсен бе подписал с ЦСКА то щеше да отнесе наказание от ФИФА.За дръвчетата,Литекс и другите мантри съм писал доста,няма да се повтарям.

В понеделник "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД ще уведоми футболен клуб "Хартс" Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Последно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 мар 2017 22:41

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Пич,аз какво твърдя до сега,че който не е подписал договр с ЦСКА си е тръгнал.Ако Йонсен бе подписал с ЦСКА то щеше да отнесе наказание от ФИФА.За дръвчетата,Литекс и другите мантри съм писал доста,няма да се повтарям.

В понеделник "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД ще уведоми футболен клуб "Хартс" Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Последно?

И какво се случи?Пича не е подписвал с ЦСКА и си тръгна.Това го повтарям още от първия си пост по тази тема,ама кой да чете.
Последно вика.....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2017 22:44

GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:При преминаване в аматьорския футбол всички професионалисти стават свободни агенти.ЦСКА-София може да има претенции само ако е подписал договор с клуба!

Поредният с къса памет, нищо че ти цитирах и дати, хайде да ти цитирам и официалното изявление на ЦСКА-София:

В понеделник "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД ще уведоми футболен клуб "Хартс" Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД и ако е подписал договор с футболен клуб "Хартс" Шотландия, това е абсолютно нарушение на правилата на ФИФА. Футболистът напусна самоволно лагера на ЦСКА преди месец и от тогава ръководството на клуба няма информация за неговото местонахождение. Футболистът е официално уведомен, че нарушава действащия си договор, уведомена е и норвежката федерация и FIFA. "ПФК ЦСКА- СОФИЯ" ЕАД настоява Бьорн Йонсен незабавно да се присъедини към клуба и информира футболен клуб "Хартс" Шотландия за статута на футболиста.

"ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД има готовност да сезира FIFA DRC с иск както срещу Бьорн Йонсен, така и срещу футболен клуб "Хартс" -Шотландия ако бъдат нарушени интересите на ЦСКА!

След, което се оказа, че Йонсен договор с този клуб няма, а има договор с Литекс, договор, който разтрогна, а вратичката му беше смяната на името и от ФИФА ви пяха кор, а СС остана с пръст в гъз, както остана и от трансфера на Георги Миланов.

Споделял съм го, това, че вие вярвате, че този проект е истинския ваш ЦСКА, не го прави такъв, никой не ви спира да вярвате в същото, да си го подкрепяте там 2-3к на стадиона, но и не зная, защо се палите, когато ви се каже, че за нас това е едно дърво без корени нямащо общо с ЦСКА и боднато в Борисовата градина.

Пич,аз какво твърдя до сега,че който не е подписал договр с ЦСКА си е тръгнал.Ако Йонсен бе подписал с ЦСКА то щеше да отнесе наказание от ФИФА.За дръвчетата,Литекс и другите мантри съм писал доста,няма да се повтарям.

С трезвомислещи хора водя дискусия?
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 мар 2017 22:46

PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:

С трезвомислещи хора водя дискусия?

Аз също.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 мар 2017 22:46

GOLEADOR написа:Пич,аз какво твърдя до сега,че който не е подписал договр с ЦСКА си е тръгнал.

Принципно не пиша тук, и ще продължа да го правя, но заради безграничната ти наглост, ще направя едно малко изключение ...... с ЦСКА няма как който и да е подписвал договор, защото ЦСКА бе наказан да не може да привлича нови футболисти, а малко по-късно и бе закрит. ЦСКА и ЦСКА-София са 2 напълно различни клуба, нямащи нищо общо. Ако имаха, сега щяхте да тежите с над 20 милиона дългове, без нови футболисти и т.н. ЦСКА-София е Литекс, пише го и на лиценза ви, той е издаден на Литекс Ловеч, а на втора страница има допълнение, че Литекс си сменя името на ЦСКА-София и мести седалището си в София, ето ти го и като официален документ, белким спреш с наглите лъжи:

http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90%20-%20%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF%202016-2017.pdf

Също така, на документа си пише ясно, че не може да се преотстъпва или прехвърля на други, тоест, щом е издаден на Литекс, само Литекс може да играе с него. Та черно на бяло го има - ЦСКА-София е Литекс със сменено име и адрес. ФАКТ !!!!
Последна промяна от 1982 на 23 мар 2017 22:48, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2017 22:47

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

Последно?

И какво се случи?Пича не е подписвал с ЦСКА и си тръгна.Това го повтарям още от първия си пост по тази тема,ама кой да чете.
Последно вика.....

И като не е подписвал, защо от ръководството ви лъжат, че и в официални изявления, че чак и отговорност търсят от човек и клуб нямаш абсолютно нищо общо с ЦСКА-София?

То ако и шефовете ви знаят, кои сте ще е добре, а за СС има и доказателства.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 мар 2017 22:54

1982 написа:

Принципно не пиша тук, и ще продължа да го правя, но заради безграничната ти наглост, ще направя едно малко изключение ...... с ЦСКА няма как който и да е подписвал договор, защото ЦСКА бе наказан да не може да привлича нови футболисти, а малко по-късно и бе закрит. ЦСКА и ЦСКА-София са 2 напълно различни клуба, нямащи нищо общо. Ако имаха, сега щяхте да тежите с над 20 милиона дългове, без нови футболисти и т.н. ЦСКА-София е Литекс, пише го и на лиценза ви, той е издаден на Литекс Ловеч, а на втора страница има допълнение, че Литекс си сменя името на ЦСКА-София и мести седалището си в София, ето ти го и като официален документ, белким спреш с наглите лъжи:

http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90%20-%20%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF%202016-2017.pdf

Също така, на документа си пише ясно, че не може да се преотстъпва или прехвърля на други, тоест, щом е издаден на Литекс, само Литекс може да играе с него. Та черно на бяло го има - ЦСКА-София е Литекс със сменено име и адрес. ФАКТ !!!!

Нагъл е сина на баща ти.Да съм твърдял,че ПФК ЦСКА и ЦСКА-София са един и същ отбор,а наглецо?Както казах има два отбора които се борят да възродят армейския клуб,ЦСКА-София и ЦСКА 1948.ЦСКА -София бе приет в семейството на ЦСКА и това е отбора който има правото да използват запазената марка и оригиналното лого на клуба (да не се бърка с тризвездната).

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 мар 2017 22:59

PFC Litex написа:То ако и шефовете ви знаят, кои сте ще е добре, а за СС има и доказателства.

Щом отборът на ст. Българска армия е Литекс, защо футболистите не са облечени с оранжеви екипи, защо на фланелките им не личи емблемата на Литекс? Защо Литекс не е в Ловеч, където е неговият стадион, а в София, толкова ли са сбъркали ориентацията? Защо феновете от Ловеч не са на ст. Българска армия да подкрепят своите любимци? Защо във всички официални документи на БФС и УЕФА пише ЦСКА-София, а не Литекс? Защо в програмате на ППЛ и табличката с класирането не пише Литекс? Какъв е този Литекс дето играе с червени екипи и със съвсем различна емблема? Защо феновете на мачовете на Литекс не пеят песните на Литекс, а на съвсем друг отбор? Защо феновете на Литекс не носят шалчета с оранжев, а с червен цвят? Защо Йонсен като играч на Литекс не бе осъден от Литекс като самоволно напуснал клуба? Вместо това УЕФА му разреши да премине в друг клуб. Защо? Защо? Защо? ... Защо? Защо? ... Защо?
Последна промяна от Mitata на 23 мар 2017 23:01, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”