Кашчей написа:
Не измествам посоката, защото ЦСКА никога не е придобивал по спортен път правото да играе в А група.
А и аз не ви оспорвам успехите през 70-те и 80-те години, по-точно победите, защото реален успех нямате, а и никой ФК в България няма.
В тая държава от както съществува е имало закони (добри или лоши е друг въпрос) . На базата на тези закони някой получава права за нещо си. Едни след спечелване, други след наследство, трети след други възможности които им се предоставят. Естествено, че ако вземеш нещо, което ти е разрешено по един начин, няма как да си го вземеш по друг. Именно това се опитваш да ни втълпиш.... Апропо, защо Левски не си спечели правото да играе в ШЛ през 2008г. на терена, а участва в нея? Има си закони, правила, вратички и всико което не е забранено е разрешено. Не ни втълпявай вина за неща, за които не се търсят виновни.
Относно успехите,и умаловажаването от твоя страна е смехотворно. Успех е всяко едно постижение за което човек се бори. Било то в личен или общ план. Дори борбата за живот си е една малка битка за успех. Изпълнение на дневна норма от един работник е успех, но това не го прави най-големия работник на света. Построяването на една къща си е успех, което не я прави най-красивата. Всяка една победа на ЦСКА в международни срещи са си успехи всяка една за себе си. А, достигането до полуфиналите пък са недостижими успехи за БГ отбор, което е най-голямото постижение. Така, че твоите приоритети за не любящия отбор, ни е до болка познат.
Знам сега,че ще кажеш: ама другите армейски отбори са печелили купи! Да, ама са били от други държави, нали!? Ние съпоставяме успехите си, на базата на другите отбори в България. Нали не си мислиш, че Мак Доналдс в Ню йорк има продажбите на Мак Доналдс в София??? Това, че ЦСКА достига до два полуфинала си е успех недостижм от друг БГ отбор за времето в което е бил оня формат, и вече невъзможен поради промяната му. Също е успех и достигането на Левски в групите на ШЛ, защото никой друг отбор не го е постигнал. Друг е въпроса, кой успех е по-значителен. Според мен лично, няма сравнение!