гражданин от село написа:Синьо сърце написа: и една победа над Левски
Две със Сливен
Една:
2009/2010 06.12.2009 Сливен 2000 (Сливен) 1:0 Левски (София)
Ако ми покажеш кога е другата...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
гражданин от село написа:Синьо сърце написа: и една победа над Левски
Две със Сливен
blue avalanche написа:Една:
2009/2010 06.12.2009 Сливен 2000 (Сливен) 1:0 Левски (София)
Ако ми покажеш кога е другата...
Синьо сърце написа:ozzmozisa написа:един грамотен за играта футбол човек.не знам що го хулите.този човек предсказа реванша със стяуа.прочетете му коментара и ще се убедите,че разбира играта доста по добре от някои тук присъствуващи;специалисти;.няма лиенз понеже не се има с л.петрович-а както се знае лично любко е поел ангажимент докато той коли кучето в сръбския футбол-лиценз за симонович през крив макарон.
Този реванш и аз го предсказах,без да съм спец.Обаче не разбирам шефовете ви - или казваш:"Да,Дуци е треньорът и той ще го води",или оставяш Милен!Кви бяха тез флик-флаци,пък Пената,пък Зафето,след Враца-вдигали му пълномощията на Дуци...И пак не казват,че е треньор!Нещо не схващам смисъла на цялата история.Относно качествата му-едва ли е по-добър от Милен и Гонзо,не виждам къде го е доказал...Ако една странна победа над ЦСКА със странни съдийски отсъждания(нали не бъркам,че той беше тогава на Сливен?) и една победа над Левски,когато целият син отбор се изреди да изпуска чисти положения-кое от кое по-чисто,са признак на треньорска компетентност,то Херо,Ферарио и Илиан,примерно са светила от ранга на Съра и Португалеца...Но щом си го харесвате-ваша воля,аз не виждам с какво е доказал качества!Това с Люпко звучи несериозно,а пък че противниците на ЦСКА ги тресе страх от него,особено Левски,си е някакъв странен и автентичен фолклор...Разправят,че обичал крушовица(то кой от нас не обича-между другото в Метро има сръбска вилямовка крушовица-15 кинта шишето,ама много е добра,препоръчвам ви я искрено),ама ний сме фенове и можем да си цоцкаме на воля,а той-треньор или какъвто е там!Това в кръга на шегата-не знам,може и той да е човекът за вас-времето ще покаже...Но да се натоварва със свръхочаквания-едва ли е редно!
fen0212 написа:А пък на мен ми писна разни олигофренчета вече седмици да питат кой какъв е в ЦСКА.Абе вас какво ви интересува това.Нали уж сте фенове на отбора ЦСКА ,а само търсите коя интрига да раздухате.Щом толкова ви интересува ,отидете на тренировки и гледайте .Не знам вече кое не ви е ясно или не знаете кого да псувате и да не би ако е чичо Митко да го обидите ,така ли.Какво ако Дуци тренира ,а чичо Митко дава акълите и защо да не може този път да бъдат един взаимнодопълващ се екип.Ама да ви имам проблемите.
danko_sot написа:Всеки ден разбирам по нещо ново около длъжностите в ЦСКА. Сега пък Дуци бил и пом. треньор и директор. Ей няма ТАКАВА дезоорганизация в нито един клуб. Няма ли ред, дисциплина, организация в един клуб, той е обречен, независимо от играчите в него. Писна ми на к..а вече да ги слушам кой какъв бил и кой какъв не бил. Да се хващат здраво и Пената и Дуцито и Муцито, че .. Ако не станат шампиони с категорично най-добрите футболисти в Б-я не знам какво ги чака. Бедна ми е фантазията просто, пък за ръководството да не говорим.
Кашчей написа:danko_sot написа:Всеки ден разбирам по нещо ново около длъжностите в ЦСКА. Сега пък Дуци бил и пом. треньор и директор. Ей няма ТАКАВА дезоорганизация в нито един клуб. Няма ли ред, дисциплина, организация в един клуб, той е обречен, независимо от играчите в него. Писна ми на к..а вече да ги слушам кой какъв бил и кой какъв не бил. Да се хващат здраво и Пената и Дуцито и Муцито, че .. Ако не станат шампиони с категорично най-добрите футболисти в Б-я не знам какво ги чака. Бедна ми е фантазията просто, пък за ръководството да не говорим.
Извинявай, но как реши, че при вас са категорично най-добрите футболисти?И откога сборът от индивидуални качества прави един колектив добър?
danko_sot написа:Кашчей написа:danko_sot написа:Всеки ден разбирам по нещо ново около длъжностите в ЦСКА. Сега пък Дуци бил и пом. треньор и директор. Ей няма ТАКАВА дезоорганизация в нито един клуб. Няма ли ред, дисциплина, организация в един клуб, той е обречен, независимо от играчите в него. Писна ми на к..а вече да ги слушам кой какъв бил и кой какъв не бил. Да се хващат здраво и Пената и Дуцито и Муцито, че .. Ако не станат шампиони с категорично най-добрите футболисти в Б-я не знам какво ги чака. Бедна ми е фантазията просто, пък за ръководството да не говорим.
Извинявай, но как реши, че при вас са категорично най-добрите футболисти?И откога сборът от индивидуални качества прави един колектив добър?
И аз това твърдя, че при нас са най-добрите футболисти като индивидуалности. Това няма как който и да е тук да го отрече мисля, независимо левскар ли е, от ловеч или Лудогорец. Но за да стане отборът най-добър и да вземе титлата трябва в тима някой да вкара ред, дисциплина и да има организация. Това са предпоставките от всички тези звезди да се изгради един добър отбор и съответно и добър колектив.
Иначе мойта теория от къде тръгнаха проблемите в ЦСКА от чисто спортно-технически план съм я казвал. За разлика от други сезони, когато в ЦСКА са липсвали класни играчи, сега се получи обратното. Събраха се твърде много нападатели, нямаше как да се наместят всички в схемата. От там дойдоха проблемите на Радуканов. Това го провали и срещу Стяуа. Специално Зику е много проблемен играч за схемата на ЦСКА. Виждате къде ли не го местиха в схемата: зад нападателя беше, крило беше, Чичо Митко хитро го пусна пък на върха на атаката. Но сега пък се налага Мораеш да играе на крилото. Ами Делев къде ще играе като се върне. Мишел Платини всички го плюят- не играел, лигавел се. Само че в последните месеци Платини е играчът, който се нагърбва най-много с организацията в играта или плеймейкъски функции, ако щете в последната третина на полето. Изобщо сред всичките тези звезди той се наема да върши черната работа. За това и го уважавам него и казах, е той ми е първи избор в нападението. Зику е точно на обратния полюс, мразя мързеливи играчи като него, тип консуматори. Той ще вкара гол- да. Като има играчи като Платини около него, които да му вършат черната работа, да му подадат, да се опитат да се преборят в защита и да пресират. И тогава Зику ще получи топката на добра позиция в наказателното поле и ще вкара. И после ще обере лаврите, но най-вече на хора, които не разбират достатъчно много от футбол, а само гледат кой е вкарал гола. Но в съвременния футбол такива играчи като Зику са единици и в съвремения футбол всички играчи трябва да се борят във всички елементи на играта и само такива отбори имат шанс за голям успех, независимо от техните слабости. Да не говорим за кондиционната му подготовка, която винаги е била на много ниско ниво. аКО ИСКАМЕ ДА ИЗГРАДИМ ДОБЪР И БАЛАНСИРАН ОТБОР, КОЙТО ИМА ШАНС ЗА ПРОБИВ В еВРОПА, ИГРАЧИ КАТО зИКУ НЕ НИ ТРЯБВАТ. Трябва ни също поне едно типично и работливо крило като Александър Якимов. Трябва ни Мораеш, трябва ни Платини. Трябва ни един мотивиран на 100 процента Нелсън, който да играе и в защита на макс. Това е общо взето мнението ми. Дори и Спас Делев е много спорен играч относно отборния му принос към отбора. Надявам се Пенев и Дуци да тръгнат по този път
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта