Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тема за Драголюб Симонович

Мнениеот blue avalanche » 09 ное 2011 10:14

гражданин от село написа:
Синьо сърце написа: и една победа над Левски

Две със Сливен

Една:
2009/2010 06.12.2009 Сливен 2000 (Сливен) 1:0 Левски (София)
Ако ми покажеш кога е другата... :?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 ное 2011 10:36

blue avalanche написа:Една:
2009/2010 06.12.2009 Сливен 2000 (Сливен) 1:0 Левски (София)
Ако ми покажеш кога е другата... :?

Моя грешка,признавам,следващата година е равен. :oops:

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 09 ное 2011 18:30

Синьо сърце написа:
ozzmozisa написа:един грамотен за играта футбол човек.не знам що го хулите.този човек предсказа реванша със стяуа.прочетете му коментара и ще се убедите,че разбира играта доста по добре от някои тук присъствуващи;специалисти;.няма лиенз понеже не се има с л.петрович-а както се знае лично любко е поел ангажимент докато той коли кучето в сръбския футбол-лиценз за симонович през крив макарон.

Този реванш и аз го предсказах,без да съм спец.Обаче не разбирам шефовете ви - или казваш:"Да,Дуци е треньорът и той ще го води",или оставяш Милен!Кви бяха тез флик-флаци,пък Пената,пък Зафето,след Враца-вдигали му пълномощията на Дуци...И пак не казват,че е треньор!Нещо не схващам смисъла на цялата история.Относно качествата му-едва ли е по-добър от Милен и Гонзо,не виждам къде го е доказал...Ако една странна победа над ЦСКА със странни съдийски отсъждания(нали не бъркам,че той беше тогава на Сливен?) и една победа над Левски,когато целият син отбор се изреди да изпуска чисти положения-кое от кое по-чисто,са признак на треньорска компетентност,то Херо,Ферарио и Илиан,примерно са светила от ранга на Съра и Португалеца...Но щом си го харесвате-ваша воля,аз не виждам с какво е доказал качества!Това с Люпко звучи несериозно,а пък че противниците на ЦСКА ги тресе страх от него,особено Левски,си е някакъв странен и автентичен фолклор...Разправят,че обичал крушовица(то кой от нас не обича-между другото в Метро има сръбска вилямовка крушовица-15 кинта шишето,ама много е добра,препоръчвам ви я искрено),ама ний сме фенове и можем да си цоцкаме на воля,а той-треньор или какъвто е там!Това в кръга на шегата-не знам,може и той да е човекът за вас-времето ще покаже...Но да се натоварва със свръхочаквания-едва ли е редно!

том арая,вместо да правиш албуми със слейър-ти се заяждаш с великия цска.а никак не е лошо да обичаш крушовица.то и аз я обичам-хем да си я варя,хем да си я пия.като си сметна масрафа-иде ми на около 6 кинта оката.
[center]Изображение[/center]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 09 ное 2011 19:51

А пък на мен ми писна разни олигофренчета вече седмици да питат кой какъв е в ЦСКА.Абе вас какво ви интересува това.Нали уж сте фенове на отбора ЦСКА ,а само търсите коя интрига да раздухате.Щом толкова ви интересува ,отидете на тренировки и гледайте .Не знам вече кое не ви е ясно или не знаете кого да псувате и да не би ако е чичо Митко да го обидите ,така ли.Какво ако Дуци тренира ,а чичо Митко дава акълите и защо да не може този път да бъдат един взаимнодопълващ се екип.Ама да ви имам проблемите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2011 22:13

fen0212 написа:А пък на мен ми писна разни олигофренчета вече седмици да питат кой какъв е в ЦСКА.Абе вас какво ви интересува това.Нали уж сте фенове на отбора ЦСКА ,а само търсите коя интрига да раздухате.Щом толкова ви интересува ,отидете на тренировки и гледайте .Не знам вече кое не ви е ясно или не знаете кого да псувате и да не би ако е чичо Митко да го обидите ,така ли.Какво ако Дуци тренира ,а чичо Митко дава акълите и защо да не може този път да бъдат един взаимнодопълващ се екип.Ама да ви имам проблемите.

Абе, я ни обясни как един дава указанията, а друг води тренировката?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 ное 2011 12:25

Всеки ден разбирам по нещо ново около длъжностите в ЦСКА. Сега пък Дуци бил и пом. треньор и директор. Ей няма ТАКАВА дезоорганизация в нито един клуб. Няма ли ред, дисциплина, организация в един клуб, той е обречен, независимо от играчите в него. Писна ми на к..а вече да ги слушам кой какъв бил и кой какъв не бил. Да се хващат здраво и Пената и Дуцито и Муцито, че .. Ако не станат шампиони с категорично най-добрите футболисти в Б-я не знам какво ги чака. Бедна ми е фантазията просто, пък за ръководството да не говорим.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2011 12:28

danko_sot написа:Всеки ден разбирам по нещо ново около длъжностите в ЦСКА. Сега пък Дуци бил и пом. треньор и директор. Ей няма ТАКАВА дезоорганизация в нито един клуб. Няма ли ред, дисциплина, организация в един клуб, той е обречен, независимо от играчите в него. Писна ми на к..а вече да ги слушам кой какъв бил и кой какъв не бил. Да се хващат здраво и Пената и Дуцито и Муцито, че .. Ако не станат шампиони с категорично най-добрите футболисти в Б-я не знам какво ги чака. Бедна ми е фантазията просто, пък за ръководството да не говорим.

Извинявай, но как реши, че при вас са категорично най-добрите футболисти?И откога сборът от индивидуални качества прави един колектив добър?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 ное 2011 13:39

Кашчей написа:
danko_sot написа:Всеки ден разбирам по нещо ново около длъжностите в ЦСКА. Сега пък Дуци бил и пом. треньор и директор. Ей няма ТАКАВА дезоорганизация в нито един клуб. Няма ли ред, дисциплина, организация в един клуб, той е обречен, независимо от играчите в него. Писна ми на к..а вече да ги слушам кой какъв бил и кой какъв не бил. Да се хващат здраво и Пената и Дуцито и Муцито, че .. Ако не станат шампиони с категорично най-добрите футболисти в Б-я не знам какво ги чака. Бедна ми е фантазията просто, пък за ръководството да не говорим.

Извинявай, но как реши, че при вас са категорично най-добрите футболисти?И откога сборът от индивидуални качества прави един колектив добър?

И аз това твърдя, че при нас са най-добрите футболисти като индивидуалности. Това няма как който и да е тук да го отрече мисля, независимо левскар ли е, от ловеч или Лудогорец. Но за да стане отборът най-добър и да вземе титлата трябва в тима някой да вкара ред, дисциплина и да има организация. Това са предпоставките от всички тези звезди да се изгради един добър отбор и съответно и добър колектив.
Иначе мойта теория от къде тръгнаха проблемите в ЦСКА от чисто спортно-технически план съм я казвал. За разлика от други сезони, когато в ЦСКА са липсвали класни играчи, сега се получи обратното. Събраха се твърде много нападатели, нямаше как да се наместят всички в схемата. От там дойдоха проблемите на Радуканов. Това го провали и срещу Стяуа. Специално Зику е много проблемен играч за схемата на ЦСКА. Виждате къде ли не го местиха в схемата: зад нападателя беше, крило беше, Чичо Митко хитро го пусна пък на върха на атаката. Но сега пък се налага Мораеш да играе на крилото. Ами Делев къде ще играе като се върне. Мишел Платини всички го плюят- не играел, лигавел се. Само че в последните месеци Платини е играчът, който се нагърбва най-много с организацията в играта или плеймейкъски функции, ако щете в последната третина на полето. Изобщо сред всичките тези звезди той се наема да върши черната работа. За това и го уважавам него и казах, е той ми е първи избор в нападението. Зику е точно на обратния полюс, мразя мързеливи играчи като него, тип консуматори. Той ще вкара гол- да. Като има играчи като Платини около него, които да му вършат черната работа, да му подадат, да се опитат да се преборят в защита и да пресират. И тогава Зику ще получи топката на добра позиция в наказателното поле и ще вкара. И после ще обере лаврите, но най-вече на хора, които не разбират достатъчно много от футбол, а само гледат кой е вкарал гола. Но в съвременния футбол такива играчи като Зику са единици и в съвремения футбол всички играчи трябва да се борят във всички елементи на играта и само такива отбори имат шанс за голям успех, независимо от техните слабости. Да не говорим за кондиционната му подготовка, която винаги е била на много ниско ниво. аКО ИСКАМЕ ДА ИЗГРАДИМ ДОБЪР И БАЛАНСИРАН ОТБОР, КОЙТО ИМА ШАНС ЗА ПРОБИВ В еВРОПА, ИГРАЧИ КАТО зИКУ НЕ НИ ТРЯБВАТ. Трябва ни също поне едно типично и работливо крило като Александър Якимов. Трябва ни Мораеш, трябва ни Платини. Трябва ни един мотивиран на 100 процента Нелсън, който да играе и в защита на макс. Това е общо взето мнението ми. Дори и Спас Делев е много спорен играч относно отборния му принос към отбора. Надявам се Пенев и Дуци да тръгнат по този път
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2011 13:57

danko_sot написа:
Кашчей написа:

И аз това твърдя, че при нас са най-добрите футболисти като индивидуалности. Това няма как който и да е тук да го отрече мисля, независимо левскар ли е, от ловеч или Лудогорец. Но за да стане отборът най-добър и да вземе титлата трябва в тима някой да вкара ред, дисциплина и да има организация. Това са предпоставките от всички тези звезди да се изгради един добър отбор и съответно и добър колектив.
Иначе мойта теория от къде тръгнаха проблемите в ЦСКА от чисто спортно-технически план съм я казвал. За разлика от други сезони, когато в ЦСКА са липсвали класни играчи, сега се получи обратното. Събраха се твърде много нападатели, нямаше как да се наместят всички в схемата. От там дойдоха проблемите на Радуканов. Това го провали и срещу Стяуа. Специално Зику е много проблемен играч за схемата на ЦСКА. Виждате къде ли не го местиха в схемата: зад нападателя беше, крило беше, Чичо Митко хитро го пусна пък на върха на атаката. Но сега пък се налага Мораеш да играе на крилото. Ами Делев къде ще играе като се върне. Мишел Платини всички го плюят- не играел, лигавел се. Само че в последните месеци Платини е играчът, който се нагърбва най-много с организацията в играта или плеймейкъски функции, ако щете в последната третина на полето. Изобщо сред всичките тези звезди той се наема да върши черната работа. За това и го уважавам него и казах, е той ми е първи избор в нападението. Зику е точно на обратния полюс, мразя мързеливи играчи като него, тип консуматори. Той ще вкара гол- да. Като има играчи като Платини около него, които да му вършат черната работа, да му подадат, да се опитат да се преборят в защита и да пресират. И тогава Зику ще получи топката на добра позиция в наказателното поле и ще вкара. И после ще обере лаврите, но най-вече на хора, които не разбират достатъчно много от футбол, а само гледат кой е вкарал гола. Но в съвременния футбол такива играчи като Зику са единици и в съвремения футбол всички играчи трябва да се борят във всички елементи на играта и само такива отбори имат шанс за голям успех, независимо от техните слабости. Да не говорим за кондиционната му подготовка, която винаги е била на много ниско ниво. аКО ИСКАМЕ ДА ИЗГРАДИМ ДОБЪР И БАЛАНСИРАН ОТБОР, КОЙТО ИМА ШАНС ЗА ПРОБИВ В еВРОПА, ИГРАЧИ КАТО зИКУ НЕ НИ ТРЯБВАТ. Трябва ни също поне едно типично и работливо крило като Александър Якимов. Трябва ни Мораеш, трябва ни Платини. Трябва ни един мотивиран на 100 процента Нелсън, който да играе и в защита на макс. Това е общо взето мнението ми. Дори и Спас Делев е много спорен играч относно отборния му принос към отбора. Надявам се Пенев и Дуци да тръгнат по този път

Данко, това показва, че трябва да се купуват играчи за постове, в които има нужда, а не защото са свободни агенти или защото някой бил казал, че от тоя ще се изкарат добри пари след половин година.Тук може и да вярвате, че точно Радуканов е правил селекцията, но аз не съм много убеден в това..знаейки нравът на Титаните.
Ако искате да изградите балансиран отбор не трябва да се сменят основните играчи през половин година и треньорите през по-малко (средно)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 ное 2011 14:35

[quote="Данко, това показва, че трябва да се купуват играчи за постове, в които има нужда, а не защото са свободни агенти или защото някой бил казал, че от тоя ще се изкарат добри пари след половин година.Тук може и да вярвате, че точно Радуканов е правил селекцията, но аз не съм много убеден в това..знаейки нравът на Титаните.
Ако искате да изградите балансиран отбор не трябва да се сменят основните играчи през половин година и треньорите през по-малко (средно)[/quote]

Точно така, точно така. Виж как бързо схващаш. Лятото имаше една дилема в трансферите ни- Делев и маркиньос бяха на тезгяха. В крайна сметка по-добрият вариант беше да бъде продаден Спас. Той не е отборен играч, не може да играе като крило. Трудно е да го пуснеш и на върха на атаката, защото ЦСКА в Б-я играе предимно на постепенна атака. Иначе за Европа и мач, в който се играе на контраатаки Делев пасва много добре в схемата и на върха на нападението. Миналия сезон Милен го поставяше и зад нападателя и не се получи лошо. Двамата с Платини направиха нелош тандем. но за да играеш зад нападателя трябва да имаш много качества, не стигат само бързина и умение за голове. Погледни към Юнайтед и Уейн Руни. Неслучайно Фъргюсън го ползва дори и опорен халф напоследък. В крайна сметка пазарът наложи Маркиньос да бъде продаден, в което няма лошо, все пак беше почти на 30 бразилецът. Големият въпрос беше кой ще го замести в ЦСКА?! А отговорът дойде малко по-късно- купиха Зику. Всички мислихме или поне аз, че той е играч тип плеймейкър. Аз обаче без да съм го гледал се усъмних още тогава- просто видях статистиката и головете, които е вкарал и беше близко до акъла да се сетя, че той сигурно играе зад нападателя. Няма лошо, всъщност точно такъв играч ни трябваше- плеймейкър в последната третина на противника. За средата на терена мислехме, че Янчев и Галчев ще се справят. Румънецът обаче се оказа един мързелив дебелак, който умее само да чака наготово пред чуждата врата. Някои ме нападнаха- ама защо съм говорил така, румънецът бил звезда и т.н. Румънецът не го обвинявам- той си е такъв за мен, какъвто написах. Нямам проблем с него. Проблемът е по-скоро в тези, които са правили селекцията. Радуканов е бил дълго в Румъния, 100 процента е бил запознат с качествата на Зику. Ако той е бил отгооворен за този трансфер, а той е казвал в интервю, че той е настоял за Зику, е редно да си понесе отговорността. От другата страна е ръководството, което трябва да разбере, че не може да се меси в трансферите, защото това е сложна работа да избереш какъв точчно футболист ти трябва и една малка грешка в едно такова решеиние виждаме до къде може да доведе. Откак обаче Титан са на власт водещото при трансферрите е да има печалба- алъш вериш. И преди съм писал за това. Те не могат да разберат обаче, че най-големите пари са във ШЛ , а за да стигнеш до ШЛ не става с такава покупко-продажба на играчи. Ето това е големият проблем на Титан и на Митьо Борисов най-вече, защото Иво Имванов ми изглежда по-умен на мен

Върни се в “ЦСКА”