Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот гражданин от село » 23 окт 2011 14:10

delqnski47 написа:Убеден съм,че ще паднем в дербито!Само гледайте сеира!

На теб ти гледаме сеира как рИвеш като..........

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Ангел Червенков е точният човек!

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 14:12

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
ДА! Футболистите бяха изпаднали в летаргия! Звездите не се раздаваха до край и само се сърдеха заради ротацията на Радуканов! Всичките мачове срещу конкурентите ги изиграхме трагично! Тактически отбора не стой добре! Отзад сме като пробито гърне, а отпред сме като стадо крави който само се бутат и си пречат, халфова линия няма! Така ли се печели мач с Левски? Миналата година помниш ли с каква стратегия играхме? Помниш ли защитния вал и халфовата линия? Тактиката на Радуканов е дисбалансирана! Той прави груби тактически грешки и от там идват проблмите на ЦСКА! Махна всичките градивни футболисти(Маркиниос и Гаргоров) и взе 5 нападателя! И сега кой връзва играта? Костадин Стоянов с далечни пасове!
Мисля, че сега е момента да се въведе по балансирана тактика, да се извадят футболистите в слаба форма от титулярния състав, и да се поработи малко в тактически план, нещо което съм сигурен ,че Червенков ще направи!

Тука май някои хора живеем в някъв свят с триглави гущери и магьосници,и се мислим за футболни спецове!
Я ми кажи за 5 дена преди дербито кво Червенков ще направи аре обясни ми!Докато разбере къде е ще станат 3 дена!!!Той да не е Дъмбълдор ли там Волдемор?
Още ли си мислите,че треньорите са проблема тук?Ако,да,то ние си заслужаваме съдбата!!

Обикновено след смяна на треньора има леко подобрение на играта, в първите 2-3 мача.Във вашият случай обаче нещата са по-сложни, защото още първият ви мач е срещу Левски, а не срещу Монтана и това е нож с две остриета-ако го спечелите-отборът се вдига, ако загубите... и Господ няма да ви спаси.

НИЩО няма да се вдигне!След един месец пак ще има ''уууууу що паднахме от тияяяя,ние сме ЦСКААА,УБИЕЦА НА ЕВРОШАМПИОНИИИ,НЕ МОЖЕМ ДА ПАДАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ''
Вечеее загубихме от Славия КРАЙ!''АПОКАЛИПСИС!ТРУС!ВСИЧКО СВЪРШИ''! :evil:
И ПАК ще сменят Пенев,ще назначат някой си там,ще сме във форма половин година и айдееееее...всичко отначало!Сега тука някои ми се хилят,че гърмя,ама след 6 месеца горе долу това мнение ще го копирам и вие ще гледате като п*тки някои от вас!
Последна промяна от delqnski47 на 23 окт 2011 14:16, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 14:16

Кашчей написа:Обикновено след смяна на треньора има леко подобрение на играта, в първите 2-3 мача.Във вашият случай обаче нещата са по-сложни, защото още първият ви мач е срещу Левски, а не срещу Монтана и това е нож с две остриета-ако го спечелите-отборът се вдига, ако загубите... и Господ няма да ви спаси.

Когато отбора не показва добра игра е логично да се правят промени! Не знам защо Батков не сменя Гонзо, аз лично не виждам никаква далновидност в това при положение, че Гонзо е некадърен треньор!Титаните явно са по нетърпеливи и решителни! Радуканов вдигна отбора в лош момент, но в момента не се справя! Има доста такива примери! - Бенитес спечели ШЛ с Ливърпул и после му търпяха мизериите 3 години! Дори да загубим дербито, няма гаранция че с Радуканов щяхме да го спечелим! Аз по - скоро го виждам като Х, но това е друга тема!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 14:20

Делянски, когато беше пусната декларацията на ръководството, след мача със Славия, аз изразих съмнение, че е възможна декларация, с такъв текст.Тогава някой си направи майтап с вас и ви даде надежда, че ръководство и треньорски щаб гледат в една посока.Оказа се, че съм бил прав и едно е било направлението, но посоките-различни.Не се наемам да правя разбор на треньорските качества на Радуканов, но това, да сменяш всяка година треньори, а в някои години и по трима, не говори добре за ръководството ви.Както отбор не се прави, когато сменяш 6-7 играча на всеки 6 месеца, така и не се прави, ако се сменят треньори на същият период.

Определено ще ми е интересен мачът в петък.Любопитно ще е да се види ефектът от тази смяна и върху двата отбора, защото тя няма как да не повлияе и на Левски, предвид това, че играят с вас непосредствено след треньорската рокада.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 23 окт 2011 14:22

Съчувствам на всички цесекари.Тези титаните счупиха всички рекорди по тъпотия,е как България да има трайно изграден силен отбор,като на един треньор не му се дава повече от година време за работа дори когато работи добре.Ще има да си мечтаем така да вкараме отбор пак отбор в ШЛ. Във всичко това има само едно положително нещо-след тази смяна,май стана ясен новия треньор на БОТЕВ ПЛОВДИВ и приемам това решение на титаните,като подранил коледен подарък към нас БОТЕВИСТИТЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 14:22

Jorkorazporko написа:
Кашчей написа:Обикновено след смяна на треньора има леко подобрение на играта, в първите 2-3 мача.Във вашият случай обаче нещата са по-сложни, защото още първият ви мач е срещу Левски, а не срещу Монтана и това е нож с две остриета-ако го спечелите-отборът се вдига, ако загубите... и Господ няма да ви спаси.

Когато отбора не показва добра игра е логично да се правят промени! Не знам защо Батков не сменя Гонзо, аз лично не виждам никаква далновидност в това при положение, че Гонзо е некадърен треньор!Титаните явно са по нетърпеливи и решителни! Радуканов вдигна отбора в лош момент, но в момента не се справя! Има доста такива примери! - Бенитес спечели ШЛ с Ливърпул и после му търпяха мизериите 3 години! Дори да загубим дербито, няма гаранция че с Радуканов щяхме да го спечелим! Аз по - скоро го виждам като Х, но това е друга тема!

Ако новият треньор не спечели следващите два мача... пак ли ще е нормално да бъде сменен, защото играта не върви?!?
Чудно ми е как не разбирате, че не може играта винаги да върви.Покажи ми един треньор в света, който има само победи и нито един равен или загуба!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 14:25

Кашчей написа:Делянски, когато беше пусната декларацията на ръководството, след мача със Славия, аз изразих съмнение, че е възможна декларация, с такъв текст.Тогава някой си направи майтап с вас и ви даде надежда, че ръководство и треньорски щаб гледат в една посока.Оказа се, че съм бил прав и едно е било направлението, но посоките-различни.Не се наемам да правя разбор на треньорските качества на Радуканов, но това, да сменяш всяка година треньори, а в някои години и по трима, не говори добре за ръководството ви.Както отбор не се прави, когато сменяш 6-7 играча на всеки 6 месеца, така и не се прави, ако се сменят треньори на същият период.

Определено ще ми е интересен мачът в петък.Любопитно ще е да се види ефектът от тази смяна и върху двата отбора, защото тя няма как да не повлияе и на Левски, предвид това, че играят с вас непосредствено след треньорската рокада.

Аз ИЗОБЩО нямам намерение да ги гледам!Имах си ангажименти в петък и мислех да ги отложа,заради някои олигофрени,които сметнаха за умно да направят дербито в петък от 6 без 15!Но сега нямам това желание вече!
П.П.Отностно тези,които ме нападат,аз си имам свое си лично мнение и не ангажирам никого!Съгласен съм с вас,че не играем както пролетта,НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН,че една такава прибързана смяна(ПОРЕДНА....хилядна вече) ще оправят проблема!Мога да дам хиляди примери,които доказват това,но нямам намерение да го правя!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2011 14:26

Ако някой си мисли,че на Пенев ще му бъде разрешено да остави "скъпата стока" Зику,Мораеш,Нелсън и конвертируемите Делев и Платини на пейката,за сметка на някакви си Костовци и Карачанаковци-много се лъже!!!Димитър "Безгласната буква" Пенев е точно човекът,нужен на търговците от Перник!Забравете легендите за "налагане на младите"!Когато Пенев е налагал "младите",в отбора нямаше наемници с по 15-20хил. евро заплати!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 окт 2011 14:32

Цял ден само "сини" фенове бълват някакви коментари как Титан това как онова ,гледайте си вашия двор не този на комшиите .Новината още не е официална а се изредиха 1000 мнения.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 окт 2011 14:36

Mного грешен ход на "Титаните".Много бързо забравиха кой им донесе първите трофеи в ЦСКА-купата и суперкупата на България.Ако не беше Милен Радуканов ЦСКА нямаше да се класира и за ЕКТ.Очаквам някой отбор с амбиции като Ботев Пловдив да го вземе за треньор и без това сега си търсят нов.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “ЦСКА”