delqnski47 написа:Убеден съм,че ще паднем в дербито!Само гледайте сеира!
На теб ти гледаме сеира как рИвеш като..........
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Убеден съм,че ще паднем в дербито!Само гледайте сеира!
Кашчей написа:delqnski47 написа:ДА! Футболистите бяха изпаднали в летаргия! Звездите не се раздаваха до край и само се сърдеха заради ротацията на Радуканов! Всичките мачове срещу конкурентите ги изиграхме трагично! Тактически отбора не стой добре! Отзад сме като пробито гърне, а отпред сме като стадо крави който само се бутат и си пречат, халфова линия няма! Така ли се печели мач с Левски? Миналата година помниш ли с каква стратегия играхме? Помниш ли защитния вал и халфовата линия? Тактиката на Радуканов е дисбалансирана! Той прави груби тактически грешки и от там идват проблмите на ЦСКА! Махна всичките градивни футболисти(Маркиниос и Гаргоров) и взе 5 нападателя! И сега кой връзва играта? Костадин Стоянов с далечни пасове!
Мисля, че сега е момента да се въведе по балансирана тактика, да се извадят футболистите в слаба форма от титулярния състав, и да се поработи малко в тактически план, нещо което съм сигурен ,че Червенков ще направи!
Тука май някои хора живеем в някъв свят с триглави гущери и магьосници,и се мислим за футболни спецове!
Я ми кажи за 5 дена преди дербито кво Червенков ще направи аре обясни ми!Докато разбере къде е ще станат 3 дена!!!Той да не е Дъмбълдор ли там Волдемор?
Още ли си мислите,че треньорите са проблема тук?Ако,да,то ние си заслужаваме съдбата!!
Обикновено след смяна на треньора има леко подобрение на играта, в първите 2-3 мача.Във вашият случай обаче нещата са по-сложни, защото още първият ви мач е срещу Левски, а не срещу Монтана и това е нож с две остриета-ако го спечелите-отборът се вдига, ако загубите... и Господ няма да ви спаси.
Кашчей написа:Обикновено след смяна на треньора има леко подобрение на играта, в първите 2-3 мача.Във вашият случай обаче нещата са по-сложни, защото още първият ви мач е срещу Левски, а не срещу Монтана и това е нож с две остриета-ако го спечелите-отборът се вдига, ако загубите... и Господ няма да ви спаси.
Jorkorazporko написа:Кашчей написа:Обикновено след смяна на треньора има леко подобрение на играта, в първите 2-3 мача.Във вашият случай обаче нещата са по-сложни, защото още първият ви мач е срещу Левски, а не срещу Монтана и това е нож с две остриета-ако го спечелите-отборът се вдига, ако загубите... и Господ няма да ви спаси.
Когато отбора не показва добра игра е логично да се правят промени! Не знам защо Батков не сменя Гонзо, аз лично не виждам никаква далновидност в това при положение, че Гонзо е некадърен треньор!Титаните явно са по нетърпеливи и решителни! Радуканов вдигна отбора в лош момент, но в момента не се справя! Има доста такива примери! - Бенитес спечели ШЛ с Ливърпул и после му търпяха мизериите 3 години! Дори да загубим дербито, няма гаранция че с Радуканов щяхме да го спечелим! Аз по - скоро го виждам като Х, но това е друга тема!
Кашчей написа:Делянски, когато беше пусната декларацията на ръководството, след мача със Славия, аз изразих съмнение, че е възможна декларация, с такъв текст.Тогава някой си направи майтап с вас и ви даде надежда, че ръководство и треньорски щаб гледат в една посока.Оказа се, че съм бил прав и едно е било направлението, но посоките-различни.Не се наемам да правя разбор на треньорските качества на Радуканов, но това, да сменяш всяка година треньори, а в някои години и по трима, не говори добре за ръководството ви.Както отбор не се прави, когато сменяш 6-7 играча на всеки 6 месеца, така и не се прави, ако се сменят треньори на същият период.
Определено ще ми е интересен мачът в петък.Любопитно ще е да се види ефектът от тази смяна и върху двата отбора, защото тя няма как да не повлияе и на Левски, предвид това, че играят с вас непосредствено след треньорската рокада.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта