Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Павел Дочев напусна ЦСКА

Мнениеот Гуу » 16 авг 2010 15:05

TPAKTOP написа:
15.08.2010г.

Яснота около треньорския щаб ще има утре
Утре в 14:00 часа със съобщение в официалния сайт на ПФК ЦСКА ръководството на клуба ще обяви своята позиция. Ще стане ясно дали армейците ще имат нов треньор или Павел Дочев и неговият екип ще продължат да ръководят "червените".

Източник cska.bg
Значи дори съществува вероятност Дочев да продължи да е треньор? :shock:

Не мисля, просто той сам си каза, че няма да е повече треньор на ЦСКА...Сега Павел Дочев май ще работи като скаут или нещо подобно.

bat sashko
Контакти:

Мнениеот bat sashko » 16 авг 2010 15:06

да уволнят дочев дучев играчите и себеси да уволнят :mrgreen:

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 авг 2010 15:06

Нямате права да убиждате Димитър Пенев. Ако има има човек останал верен на ЦСКА през годините това е той. Чичо Митко има харизмата на победител и тя ще си проличи още в четвъртък. Аз съм против изгонването на Дочев, но в България футболисчетата винаги побеждават. На нашите мили играчи сега им трябва треньор като Любо или Ицо Стоичков да ги гази, но собствениците да са зад него, а като досега. Пожелавам успех на Павел Дочев, човека, който не можа да се пребори с българската футболна джунгла!

bat sashko
Контакти:

Мнениеот bat sashko » 16 авг 2010 15:07

да уволнят дочев дучев играчите и себеси да уволнят :mrgreen:

vwgolf3gtl
Контакти:

Мнениеот vwgolf3gtl » 16 авг 2010 15:07

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ЗА МОМЕНТА САМО 1 ТРЕНЬОР БИ СЕ СПРАВИЛ С ЦСКА-ХРИСТО СТОИЧКОВ,ВСИЧКИ ЩЕ ИМАТ РЕСПЕКТ ОТ НЕГО

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2010 15:08

Гуу написа:Егати, тези от "7 дни спорт" май често посещават форума...Намерих мои писаници, също така на crap, soilwork, redpride, kiko75...и естстевно на POPCORN. :lol:
:lol: :lol: :lol: Eеее,не сме писали напразно значи!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 авг 2010 15:09

Гуу написа:Егати, тези от "7 дни спорт" май често посещават форума...Намерих мои писаници, също така на crap, soilwork, redpride, kiko75...и естстевно на POPCORN. :lol:

Чувствам се засегнат :lol: Мен няма ли ме :)

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 16 авг 2010 15:09

Павел Дочев: "Имаше толкова много проблеми в отбора, които ме затрупаха." - Кои са тия проблеми?

"Исках да променя в отбора много неща, но само аз да ги искам не стига, а трябва и другите да ги искат. Като се чувстваш малко самотен, изолиран и неподкрепен е трудно. Доверих се и на футболистите. В отбора на ЦСКА има добри футболисти, истински професионалисти. Но има и такива, които не отговарят за амбициите на ЦСКА, но ще си ги запазя”. " - Кой не иска промените, кой те подведе?

"Голяма част от футболистите имаха уважение и респект към мен, друга част не бяха съгласни с моите методи и поставяха всичко под въпрос. Не мога да работя на 100%, ако нямам пълната подкрепа и убеждение, че това, което правя, е правилно. Имаше хора, които бяха против моите методи, но не съм човек, който да прави компромиси в името на един или друг футболист." - Значи заради едни футболисти(анонимни) ще си менкат треньори до безкрай.

Ето заради тази тайнственост си отива нашия футбол(всичко е под масата скрито покрито).
Само путьовци, един мъж не излезе да каже - има такива и такива нередности, не може така- а те се си ги пазат за себеси. Още им давайте пари за билети, гледайте ги по телевизията да има пари от ТВ права за такива като Титан, Батков, Венци, цялото БФС и т.н., от двадесет години само назад и надолу. Бойкот му е майката без фенове да си ритат и да си играят на футбол.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 16 авг 2010 15:09

7 дни е собственост на орденоносеца Т.Батков,така че в чужда мелница вода наливаш.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 16 авг 2010 15:09

redpride написа:Нямате права да убиждате Димитър Пенев. Ако има има човек останал верен на ЦСКА през годините това е той. Чичо Митко има харизмата на победител и тя ще си проличи още в четвъртък. Аз съм против изгонването на Дочев, но в България футболисчетата винаги побеждават. На нашите мили играчи сега им трябва треньор като Любо или Ицо Стоичков да ги гази, но собствениците да са зад него, а като досега. Пожелавам успех на Павел Дочев, човека, който не можа да се пребори с българската футболна джунгла!

Че кой обижда Димитър Пенев ? :roll:

Върни се в “ЦСКА”