Old_death написа:Топката първо се удря в гърдите на защитника, а после в ръката, с която се е опрял на земята . Тази ръка е в съвсем естествено положение и не увеличава обема на тялото му . Няма начин да направиш шпагат без да се подпреш с ръка на земята . Уйнето е ясен . Той няма да се помири с факта, че Ганчев остави Литекс и ще плюе докато диша, но ти поне вдъхваше някакви надежди . Както да го въртите или сучете това не е никаква дузпа и по старите и по новите правила . Събери на едно място естественото положение на ръката, рикушета с друга част от тялото и факта, че не се увеличава обема на ръката, прочети това, което вчера някой е качил във форума и ще видиш че няма никаква дузпа . Просто в тоя кръг по нареждане отгоре съдиите правят подбор на отборите, които трябва да продължат напред . Слуайно ли беше, че миналата година на същия етап ни пратиха един престъпник да подпира Копенхаген ?
Аз казах ясно тук, че не бих свирил такава дузпа. На мен тълкованието за снощната случка ми го направи днес действащ съдия. Фен на вашия отбор. Доверявам се на него. На тях по семинари им разясняват и показват ситуациите, ние сме аматьори в случая.
Не, не вярвам в конспирации. И срещу Копенхаген, и снощи се прецакахте сами с груби грешки и не е нужно да се търси под вола теле. Подборът е направен отдавна-нито вие, нито Заря имате шанс срещу Еспаньол. Всъщност резултатът от снощи не е толкова лош, а Заря лично мен ме разочароваха-очаквах съвсем друг футбол от тях. Та никак не е сигурно, че те ще играят в плейофа...