ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

hydetoshi
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Мнениеот hydetoshi » 30 сеп 2018 11:21

hydetoshi написа:И само слушай утре вечер какво става- бием ,значи ГГ е купил мача. Обаче ако те ни бият,значи е било понеже са ни смачкали.

И точно така става. Нашите не създадоха положения,но и левскарите кажи-речи нищо не играха. Един Лясков отзад им направи разликата. Обаче синия форум гърми - смачкали ни били,били се смилили да не ни качат на разлика :) Как ще качиш някой на разлика с 2-3 удара в мача? Мачът си беше 0:0,но гредата( и Черни) реши друго...
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 сеп 2018 11:46

Вие излязохте да играете антифитбол, на такъв отбор трудно се вкарва.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 30 сеп 2018 11:47

Здрвейте, пичове и...ти Сисе :) Вече на трезво, рекох и аз да драсна кво мисля за мачлето..Първо не мисля, че ни надиграха, защото никой нищо не игра - и от двата отбора. Те имаха късмета да вкарат и всичко да тръгне по тяхното русло, ако ние бяхме вкарали щеше да е същото, но с обратен цветови знак. Начетох се на мнения кой колко слаб бил и прочие...за мен най-слаби бяха Десподов, Малинов и Джеси. Ние просто нямаме крила, които да се връщат в защита, които да помагат на бековете, затова и сега плюем Лясков и Секулич. Първият сбърка- факт, при това по начин, който показва нагледно нивото на БГ футбола- нямаш право да тръгваш на риск към центъра на терена, по крилото, към тъча - ок, риташ, махаш топката настрани и си ок, но в центъра - основно правило, което трябва да се учи още от дете...да, ама...някой трябва да те научи. Явно няма кой - българските треньори са под всякаква критика - от тези на децата, та до Томаш, Бала и т.н. Грешката му в Разград, когато се шматкаше напред- назад е също в следствие на ненаученост - при излязал вратар е нормално да покриваш голлинията...Лимитиран играч е - като физика, интелект и качества, но и го оставяха сам - Джеси не се върна нито веднъж, а защитните действия на Киро се изразяваха в нарушения, едно от друго по-тъпи. Тиаго просто не е за там и след като всички го виждаме, явно....всички ние не разбираме от футбол, щом НЕМ продължава да го мъчи там. А после се реве, че няма плеймейкър - има, при това добър, но е заточен на крилото. Секулич беше загадка за мен, но сега мисля, че е просто средностатистически бек , под средноевропейско ниво - абсолютно ненужен ни е. Джеси се помисли за звезда, говорят му за Англия , Висша лига и прочие, а той става точно за там където е играл - Б-я и Норвегия. Някой трябва да му удари два шамара, както и на Десподов - няма важен мач, в който той да не се е скрил - така не си голям, а посредствен играч, за местна консумация, да вкарваш на Верея и Витоша. Нивото на Малинов върви само и единствено надолу, при това стремглаво. Не знам защо е на терена, надявам се да не е заповед от СС или ДГ / Дани Ганчев/ с цел продажба, защото с тази игра, освен че вреди на отбора, няма и да го продадат.Както и другата ми болка се надявам да не е в следствие на подобна заповед - Евандро! Това момче има едно полувреме с Копенхаген и един мач с Монтана , резултат - 2 гола! Ако НЕМ не го харесва, защо го взеха?!? Жоржиньо е типичният житен бегач - много енергия, никаква ефективност, но мисля, че щеше да е по-полезен в защитен план от Джеси или Десподов. Мауридес го плюят само сините - всъщност момчето играе на върха на възможностите си, но и той като Бодура, може би трябва да си я сложи на главата и да изтича да я вкара. Вратарчето...подкрепям НЕМ , не си сне доверието след една грешка, но вече мисля, че е време Данте да се пробва. И накрая две думи за НЕМ - започва да губи доверие и трябва да го осъзнае колкото си може по-бързо! Грешен състав, грешни смени - Бикел вместо Пинто...защо??? Минутки преди това Малинов загуби топка в центъра и просто....спря?! Докато Пинто е май единствения, който има що годе приличен удар от разстояние, което при нормалното прибиране на сините в защита, можеше да свърши някаква работа, после Жорж вместо Тиаго...защо не вместо Киро, а Тиаго на оригиналната си позиция?? Да не говорим , че Жорж е идеален за контраатакуващ стил ако водиш в резултата, има бързина, но срещу вече затворилите всичко противници, при разчитането само на центрирания....каква точно работа имаше на терена?! Спирам и се извинявам за романа, който се получи, успех на всички!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 30 сеп 2018 11:53

И още нещо - мантрата , че титла се печели срещу слабите отбори, а дербитата са само за престиж тук не върви - в Словакия може и да е валидна, но тук е утопия да загубиш 7-10 точки от дербита и да се надяваш някой от по-слабите да ти ги наваксва биейки Лудогорец и Левски....може, но не и тук!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2018 11:57

Kiril2681 написа:Здрвейте, пичове и...ти Сисе :) Вече на трезво, рекох и аз да драсна кво мисля за мачлето..Първо не мисля, че ни надиграха, защото никой нищо не игра - и от двата отбора. Те имаха късмета да вкарат и всичко да тръгне по тяхното русло, ако ние бяхме вкарали щеше да е същото, но с обратен цветови знак. Начетох се на мнения кой колко слаб бил и прочие...за мен най-слаби бяха Десподов, Малинов и Джеси. Ние просто нямаме крила, които да се връщат в защита, които да помагат на бековете, затова и сега плюем Лясков и Секулич. Първият сбърка- факт, при това по начин, който показва нагледно нивото на БГ футбола- нямаш право да тръгваш на риск към центъра на терена, по крилото, към тъча - ок, риташ, махаш топката настрани и си ок, но в центъра - основно правило, което трябва да се учи още от дете...да, ама...някой трябва да те научи. Явно няма кой - българските треньори са под всякаква критика - от тези на децата, та до Томаш, Бала и т.н. Грешката му в Разград, когато се шматкаше напред- назад е също в следствие на ненаученост - при излязал вратар е нормално да покриваш голлинията...Лимитиран играч е - като физика, интелект и качества, но и го оставяха сам - Джеси не се върна нито веднъж, а защитните действия на Киро се изразяваха в нарушения, едно от друго по-тъпи. Тиаго просто не е за там и след като всички го виждаме, явно....всички ние не разбираме от футбол, щом НЕМ продължава да го мъчи там. А после се реве, че няма плеймейкър - има, при това добър, но е заточен на крилото. Секулич беше загадка за мен, но сега мисля, че е просто средностатистически бек , под средноевропейско ниво - абсолютно ненужен ни е. Джеси се помисли за звезда, говорят му за Англия , Висша лига и прочие, а той става точно за там където е играл - Б-я и Норвегия. Някой трябва да му удари два шамара, както и на Десподов - няма важен мач, в който той да не се е скрил - така не си голям, а посредствен играч, за местна консумация, да вкарваш на Верея и Витоша. Нивото на Малинов върви само и единствено надолу, при това стремглаво. Не знам защо е на терена, надявам се да не е заповед от СС или ДГ / Дани Ганчев/ с цел продажба, защото с тази игра, освен че вреди на отбора, няма и да го продадат.Както и другата ми болка се надявам да не е в следствие на подобна заповед - Евандро! Това момче има едно полувреме с Копенхаген и един мач с Монтана , резултат - 2 гола! Ако НЕМ не го харесва, защо го взеха?!? Жоржиньо е типичният житен бегач - много енергия, никаква ефективност, но мисля, че щеше да е по-полезен в защитен план от Джеси или Десподов. Мауридес го плюят само сините - всъщност момчето играе на върха на възможностите си, но и той като Бодура, може би трябва да си я сложи на главата и да изтича да я вкара. Вратарчето...подкрепям НЕМ , не си сне доверието след една грешка, но вече мисля, че е време Данте да се пробва. И накрая две думи за НЕМ - започва да губи доверие и трябва да го осъзнае колкото си може по-бързо! Грешен състав, грешни смени - Бикел вместо Пинто...защо??? Минутки преди това Малинов загуби топка в центъра и просто....спря?! Докато Пинто е май единствения, който има що годе приличен удар от разстояние, което при нормалното прибиране на сините в защита, можеше да свърши някаква работа, после Жорж вместо Тиаго...защо не вместо Киро, а Тиаго на оригиналната си позиция?? Да не говорим , че Жорж е идеален за контраатакуващ стил ако водиш в резултата, има бързина, но срещу вече затворилите всичко противници, при разчитането само на центрирания....каква точно работа имаше на терена?! Спирам и се извинявам за романа, който се получи, успех на всички!

Може би трябваше да дадем Лясков на Септември а Георгиев да остане резерва на Телес. Иначе съм съгласен за много неща с теб.
Забравихме да отбележим ,че Чорбата не сгреши нито веднъж.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 30 сеп 2018 12:05

Kiril2681 написа:Здрвейте, пичове и...ти Сисе :) Вече на трезво, рекох и аз да драсна кво мисля за мачлето..Първо не мисля, че ни надиграха, защото никой нищо не игра - и от двата отбора. Те имаха късмета да вкарат и всичко да тръгне по тяхното русло, ако ние бяхме вкарали щеше да е същото, но с обратен цветови знак. Начетох се на мнения кой колко слаб бил и прочие...за мен най-слаби бяха Десподов, Малинов и Джеси. Ние просто нямаме крила, които да се връщат в защита, които да помагат на бековете, затова и сега плюем Лясков и Секулич. Първият сбърка- факт, при това по начин, който показва нагледно нивото на БГ футбола- нямаш право да тръгваш на риск към центъра на терена, по крилото, към тъча - ок, риташ, махаш топката настрани и си ок, но в центъра - основно правило, което трябва да се учи още от дете...да, ама...някой трябва да те научи. Явно няма кой - българските треньори са под всякаква критика - от тези на децата, та до Томаш, Бала и т.н. Грешката му в Разград, когато се шматкаше напред- назад е също в следствие на ненаученост - при излязал вратар е нормално да покриваш голлинията...Лимитиран играч е - като физика, интелект и качества, но и го оставяха сам - Джеси не се върна нито веднъж, а защитните действия на Киро се изразяваха в нарушения, едно от друго по-тъпи. Тиаго просто не е за там и след като всички го виждаме, явно....всички ние не разбираме от футбол, щом НЕМ продължава да го мъчи там. А после се реве, че няма плеймейкър - има, при това добър, но е заточен на крилото. Секулич беше загадка за мен, но сега мисля, че е просто средностатистически бек , под средноевропейско ниво - абсолютно ненужен ни е. Джеси се помисли за звезда, говорят му за Англия , Висша лига и прочие, а той става точно за там където е играл - Б-я и Норвегия. Някой трябва да му удари два шамара, както и на Десподов - няма важен мач, в който той да не се е скрил - така не си голям, а посредствен играч, за местна консумация, да вкарваш на Верея и Витоша. Нивото на Малинов върви само и единствено надолу, при това стремглаво. Не знам защо е на терена, надявам се да не е заповед от СС или ДГ / Дани Ганчев/ с цел продажба, защото с тази игра, освен че вреди на отбора, няма и да го продадат.Както и другата ми болка се надявам да не е в следствие на подобна заповед - Евандро! Това момче има едно полувреме с Копенхаген и един мач с Монтана , резултат - 2 гола! Ако НЕМ не го харесва, защо го взеха?!? Жоржиньо е типичният житен бегач - много енергия, никаква ефективност, но мисля, че щеше да е по-полезен в защитен план от Джеси или Десподов. Мауридес го плюят само сините - всъщност момчето играе на върха на възможностите си, но и той като Бодура, може би трябва да си я сложи на главата и да изтича да я вкара. Вратарчето...подкрепям НЕМ , не си сне доверието след една грешка, но вече мисля, че е време Данте да се пробва. И накрая две думи за НЕМ - започва да губи доверие и трябва да го осъзнае колкото си може по-бързо! Грешен състав, грешни смени - Бикел вместо Пинто...защо??? Минутки преди това Малинов загуби топка в центъра и просто....спря?! Докато Пинто е май единствения, който има що годе приличен удар от разстояние, което при нормалното прибиране на сините в защита, можеше да свърши някаква работа, после Жорж вместо Тиаго...защо не вместо Киро, а Тиаго на оригиналната си позиция?? Да не говорим , че Жорж е идеален за контраатакуващ стил ако водиш в резултата, има бързина, но срещу вече затворилите всичко противници, при разчитането само на центрирания....каква точно работа имаше на терена?! Спирам и се извинявам за романа, който се получи, успех на всички!

И аз съм съгласен за много неща с теб.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 сеп 2018 12:07

gihuelo написа:Може би трябваше да дадем Лясков на Септември а Георгиев да остане резерва на Телес. Иначе съм съгласен за много неща с теб.
[center]Манолев,Бодуров ,Лясков и Малинов обратно в Ловеч.Треньорчето като не може да ги мотивира и нареди ,заедно с брат си......ауфвидерзеен. Пропуснах Космонавта :mrgreen: [/center]
Последна промяна от soilwork на 30 сеп 2018 12:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 сеп 2018 12:11

чичо Гошо е свободен и с тези балерини ще направи доста повече от Ел....

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2018 12:32

soilwork написа:
gihuelo написа:Може би трябваше да дадем Лясков на Септември а Георгиев да остане резерва на Телес. Иначе съм съгласен за много неща с теб.
[center]Манолев,Бодуров ,Лясков и Малинов обратно в Ловеч.Треньорчето като не може да ги мотивира и нареди ,заедно с брат си......ауфвидерзеен. Пропуснах Космонавта :mrgreen: [/center]

Аз мисля ,че без Бодуров нещата ,ще са много по зле. Десподов е най-талантливия играч в тази възраст . Манолев има също огромен опит .
Само Лясков съм съгласен с теб.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2018 12:37

soilwork написа:чичо Гошо е свободен и с тези балерини ще направи доста повече от Ел....

Чичо Гошо, дедо Люпко, вероятно и Груев след няколко дни са свободни.
Въпроса е дали трябва и дали да не дадем още кредит на доверие.

Върни се в “ЦСКА”