Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот demon777 » 09 авг 2018 23:03

sin4ec написа:Аз лично като страничен наблюдател бих искал да поздравя отбора на НЕМ. Излязоха смело, със скорост и настроение, получиха мечтаното начало в 16 минута. Никакви защитни тактики, мотаене, лигавене и прочее бг гадости-браво, поздравления!
Но още в тези минути след гола си пролича , че въпреки мудното и малко пренебрежително начало Кобнхавн са си отборче. Никаква паника, бавно и методично си търсеха своето. Ето тази тактическа дисциплина липсва на БГ отборите!
Нали не си представяте някой от тях да направи глупост като Чорбата, или като Десподов?
Валящите контузии и разтежения подозрително напомнят на ситуацията при сините. Големи амбиции на треньорите, претренирани играчи и ето го резултатът... :(
Но това е положението. Реваншът е сложен, защото трябва да се тръгва вабанк. Шансове винаги има, но след това 1-2 намаляват...

Не си много прав
Копенхаген може бавно и методично и гъби да търсят но няше да ги намерят ако не ги бяхме пуснали в гъбарника
Те ни обсадиха и обстрелвха от където им падне все един удар щеше да влезе и влезе
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 авг 2018 23:04

sin4ec написа:Аз лично като страничен наблюдател бих искал да поздравя отбора на НЕМ. Излязоха смело, със скорост и настроение, получиха мечтаното начало в 16 минута. Никакви защитни тактики, мотаене, лигавене и прочее бг гадости-браво, поздравления!

"БГ - гадостите" ги бяха запазили за по-късно.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 авг 2018 23:05

...а съдията беше ******* - европедерас! - забелязахте ли?
Не оспорван картона на Чорбаджийски, но и тоя е плод на реакция, когато съдия пречи на отбора му да играе! - 1/3 от отсъжданията на "брюкселеца" бяха обратни, а още 1/3 бяха неотсъдени в полза на ЦСКА! Имаше 100% дузпа за ЦСКА, още първото полувреме!!!
НО, УЕФА е взела решение, разпределила отборите...вЕрвайте ми! - не ние сме открили топлата вода и не само нашето първенство е нагласено...
И ще се върна на мача на Лудогорец - гледах първото полувреме, до 42-та минута! - и там имаше чиста дузпа за Лудогорец, която не беше свирена! А съдията беше руснак...уж наш човек...Е, пази си хляба в УЕФА, щото му трябва! - приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари ;)...
И така ни прецакаха и в двата мача...
Стигам вече до там, че се надявам на реванша в Копенхаген да ни свири някой комшулар, който хич не обича европедерасите!
...иначе, България е аут!...бе гледал съм такива мачове през 70-те и 80-те години, когато...ми пак им бяхме чужди!

Друго, няма какво да се при 2:0 за ЦСКА, Чорбаджийски нямаше да направи това...
И дузпата за Копенхаген не я "видях" но трябва!...Европа е това, ей! - срещу някакъв си Балкански отборец ;)...Нерде България, нерде Дания, нерде началника от Брюксел ;)...
Не казвам че Бойчо е виновен и за този "началник от Брюксел"...бе по начало не ми хареса съдията, още като чух назначението - но наистина се надявам на реванша да ни свири турски съдия! - не дай Боже да е скандинавски или англо-саксонски...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 09 авг 2018 23:07

veni__85 написа:Защо обвинявате треньора , съдията и т.н
Никой от вашите фенове не обвини Чорбаджийски. Май само феновете на другите отбори гледаме реално на нещата. Ако бяхте останали с 11 човека резултата щеше да е различен. Това вече си е ваш проблем дръжте си го , пък може и да ни помогне и на нас , както ни помогна с брилянтните си изяви миналия сезон в мачовете срещу нас.

Чорбаджийски трябваше да го изгонят още миналата зима. Мача беше решен от червения картон. 10 срещу 11 нямаше как,. А съдията ,че беше дошъл да опече нещата се виждаше дори от козирката на стадиона. Това,че нашите му помогнаха,не значи,че той е бил ОК. Много трябва да се работи с футболистите от нашето първенство. Ръкомахания,реплики,удари и т.н. Свикнали са да не се свирят а такива манафи ,като финландчето само това и чакат. Аз по голям ентусиаст при показването на картоните не съм виждал - със бягане и с един радостен замах ги вадеше от джобчето.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2018 23:09

Много слаба игра на бековете и по фланговете ни в защита. Имаше най-малко десет ситуации, в които крилата им получаваха топката и до тях на 3-4 метра нямаше никой. Съответно и в други зони имаше такива ситуации, дори и преди червения картон. Не знам дали указанията на Ел маестро са били за подобна по-далечна преса. Видя се и как стана изравнителния гол. Десподов е уникален талант, но в голям европейски клуб никой няма да му прости, ако играе така в дефанзивен план. Чорбаджийски- без коментар! Да не забравяме, че всичко почна и от глупавата постъпка на Малинов в Рига. Тези момчета, ако не си вземат поука, никога няма да успеят в голям клуб в Европа. Също така момчетата малко след гола ми се стори че заиграха твърде пестеливо, пазеха ли се или какво, но изглеждаше че не дават всичко от себе си във физическо естество, а накрая бяха твърде уморени. Може би и кондиционно не сме толкова добре подготвени, колкото очаквахме.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 09 авг 2018 23:11

Значи червен картон в 41 минута!!!!ЗА какво !!!!???? Цска се прецакаха сами .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 авг 2018 23:14

Но още в тези минути след гола си пролича , че въпреки мудното и малко пренебрежително начало Кобнхавн са си отборче. Никаква паника, бавно и методично си търсеха своето. Ето тази тактическа дисциплина липсва на БГ отборите!
Нали не си представяте някой от тях да направи глупост като Чорбата, или като Десподов?
Валящите контузии и разтежения подозрително напомнят на ситуацията при сините. Големи амбиции на треньорите, претренирани играчи и ето го резултатът... :(
Но това е положението. Реваншът е сложен, защото трябва да се тръгва вабанк. Шансове винаги има, но след това 1-2 намаляват...

До голяма степен си прав и благодаря за мнението!
Да ЦСКА умее да играе ва банк, но всичко зависи, пак от съдията и разпределението което е направила УЕФА...Не си представям че белгиеца свиреше за Копенхаген по...някакви симпатии или роднински връзки с Дания...Мисля че беше целенасочено, по разпоредба от УЕФА! - не сме само ние, с нагласено, командвано първенство ;)...Не сме ние, открили топлата вода ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 09 авг 2018 23:16

UNBEATABLE написа:
Unforgiven_M написа:
UNBEATABLE написа:По-принцип може да си чешем езиците, ама реалноста е друга - никаква дузпа. Квото искате си приказвайте.

Не че да се заяждам, ама дузпата даже я вкараха. Остава да се надяваме за реванша. Аз за разлика от други желая успех на всички Бг отбори в Европа. Все пак и без това успехи нямаме, така че всяка победа е важна!

Те могат да си я вкарат, ти кажи като доброжелател за БГ отборите, имаше ли дузпа?

Да ти кажа и на мен пресилено ми се видя, ама пък Десподчето каза че я е направил...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 09 авг 2018 23:17

danko_sot написа:Много слаба игра на бековете и по фланговете ни в защита. Имаше най-малко десет ситуации, в които крилата им получаваха топката и до тях на 3-4 метра нямаше никой. Съответно и в други зони имаше такива ситуации, дори и преди червения картон. Не знам дали указанията на Ел маестро са били за подобна по-далечна преса. Видя се и как стана изравнителния гол. Десподов е уникален талант, но в голям европейски клуб никой няма да му прости, ако играе така в дефанзивен план. Чорбаджийски- без коментар! Да не забравяме, че всичко почна и от глупавата постъпка на Малинов в Рига. Тези момчета, ако не си вземат поука, никога няма да успеят в голям клуб в Европа. Също така момчетата малко след гола ми се стори че заиграха твърде пестеливо, пазеха ли се или какво, но изглеждаше че не дават всичко от себе си във физическо естество, а накрая бяха твърде уморени. Може би и кондиционно не сме толкова добре подготвени, колкото очаквахме.

Интересно младичкия Бодуров каква поука да си вади, че някой да го вземе в голям отбор :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 авг 2018 23:17

Чорбата е абсолютен престъпник!
Пореден мач в които всички усилия на момчетата отидоха в кофата за боклук!

Върни се в “ЦСКА”