MAXIMUS написа:И аз да напиша няколко думи. Играта на отбора не върви. Няма никаква промяна от миналата година, едни и същи комбинации и никаква идея. На мускули можеш да изиграеш няколко силни мача и след като изчезнат резултатите се виждат големите пропуски в играта. В защита Чорбата и Бодуров продължават да допускат всеки по две груби грешки във всеки мач. Никаква идея за изнасяне на топката. Продължават да връщат топката по 285 пъти на мач към Китанов, все едно той е Халфа който ще даде идеята за атака !!! Нямаме халфове. Няма го човека с топка в краката и вдигната глава ! Борба, борба и дълги пасове по крилта. Няма го Човека. ! Как не опитаха нещо различно от 20 мача насам !? Неможе отбор с притенции да излиза скован на собствен терен пред 10 хиляди фанатици и да нем оже да си подаде 3 пъти точно топката. Та това е втори кръг на първенството, какво е това напрежение, не знам !? Ти сега ако не показваш освободен, опростен футбол та кога ? В плейофите ли, когато си пак на 15 точки от първия. Как е възможно в последните три мача срещу този отбор да допуснем три брутални грешки в защита и да ни вкарат три гола от които загубихме 7 точки ? Незабавно ни трябват технични халфове и един централен защитник. Китанов на пейката ! Забрана за безсмислени пасове към вратаря, никой не може да ме убеди, че толкова много пасове на мач към вратаря са защото няма друг ход.
За съдията на мача! Не обичам да коментирам хора които си изкарват прехраната с платени сексуални услуги . Цял мач двойни критерии, явно обича и двойното проникване ! Просто няма друго обяснение за действията на човек който идва в центъра на София и свирка по този начин. За да се държиш по този начин, 100% ти е наредено. И платено !
За фанатиците по трибуните ! Можеше още повече хора да дойдат на стадиона ! ЦСКА се обича на трибуните ! Ние трябва да сме винаги и много зад отбора. Във фейсбуци и пред телевизорите няма да стане.
Тарторите на Сектор Г и те да се вземат в ръце ! Стига сме правили хореографии на омразата. Много хора дават пари за нея да видят нещо смислено и свързано с Обичта към ЦСКА и България ! Стига с това бфс, перуки, аги, домуси и други боклуци. Не може да си даваме парите и времето за да изразяваме омразата си към боклуци. Стига сме пеели простотии по 10 пъти на мач срещу тези същите. ЦСКА има толкова много и хубави песни които могат да се пеят и скандират 90 минути. Влагайте парите и гласовете в подкрепа и обич към отбора, а не в омраза. Все пак има инициатива "С деца на мач". Научете ги да пеят и скандират мощно за ЦСКА, а не простотии срещу някои алкохолици и мафиоти в българския футбол.
Това е за сега. Много съм разочарован от отбора в първите два мача, но това няма да ме спре другата седмица да ги подкрепям в Пловдив !
Хайде със здраве !
+1,не знам каква им е класата на нашите футболисти,но като махнем мачовете срещу посредствения Левски нямат друг спечелен решителен мач,за кой път вече гонят публиката от Армията със слабото си представяне.