Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)

Мнениеот Red_Neck » 25 май 2016 19:01

Още едно попадение .... на моя най-голям любимец :)
W84me написа:
sin4ec написа:
delqnski47 написа:Аз говоря за пукане на жлъчки,не за благодарности.Мисля че го пиша за четвърти път. :lol: Правете разлика между двете,хора.

И на кой му се е пукнала жлъчката, че не ми е много ясно?

На мен, от яд, че такива недоразумения достигнаха до Купата по най-мизерния, дори за тях, възможен начин

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]С най-голямо удоволствие бих изиграл партия бридж с Любимеца, Рагацата, Валкареджио .... и Батмана за писар ;)[/offtopic]
Последна промяна от Red_Neck на 25 май 2016 19:05, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 май 2016 19:05

След вчеращната победа силно се надявам тези момчета и Хр.Янев да останат в отбора дори да влезем във А група. Дано забраната за трансфери да е за добро и ядрото да се запази. Те го заслужават напълно. Август месец ще съм на морето и се надявам финала за Супер купата да е във Бургас. Дотогава ще е ясно, какво става с ЦСКА, какви цели ще имаме, новите играчи и изобщо цялото ни бъдеще. В един мач с Лудогорец ще си проличи добри ли сме достъчно зада сме им конкурент. Разградчани са отбора лидер във А група, защото с останалите мисля, че можем да се справим. Опънем ли се и на тях, значи вървим стремглаво нагоре и няма да има, кой да ни спре. Това обаче е в далечното бъдеще и затова спирам с мечтите. В момента е важно ЦСКА да се стабилизира и да поемем по-някакъв предначертан път. С ясна визия и програма за развитие.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 май 2016 19:12

рабо карабекян написа:Някъде има ли го качен целия мач, че не го намирам? Благодаря!

http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... hidexxx=on

8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2016 19:54

Red_Neck написа:Делянски, прав си донякъде .... ама ако видиш прогнозите на Тео и тръпки ще те побият ......
Нострадамус патки да пасе .... ;)

Абсолютно. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 май 2016 21:48

boabbb написа:Дива работа, човек да се чуди в терена ли да гледа, или в трибуните 8-) Атмосферата на стадиона беше уникална, публиката - както винаги на ниво :!: Иначе мача беше леко на кантар, не вкарахме 2-3 чисти ситуации и замалко да стане беля, щото монтанци имаха доста въздух в края на мача :| Какъв е тоя толкова важен авантаж, дето го дъвчат някои индивиди тука :?: Един авантаж решава мача - така ли :?: Иначе ... И ЦСКА е супер тим! И ЦСКА - непобедим! И ЦСКА напред с победа, стадионът целият червен!

Няма такава емоция,сектор Г бяха невероятни,дирижираха целия стадион,тези момчета нямат аналог,всичко което правят е от дарения и лични средства комбинирани с много труд и много талантливи режисьори,защото това което правят си е цял спектакъл с десетки хиляди актьори,ПОКЛОН ПРЕД ТЯХ.За мача какво да кажа,тегав,нашите бяха малко пренавити,тези от Монтана много нахъсани и с доста опитни играчи,играли и друг път финали,последната седмица видяхме че на финал фаворит няма.Колкото до този прословут "АВАНТАЖ",не е лошо да се познават правилата ,СЛЕД НАРУШЕНИЕ АВАНТАЖ СЕ ДАВА КОГАТО ТОПКАТА ПОПАДНЕ В СЪИГРАЧ НА ФАУЛИРАНИЯ,В СЛУЧАЯ ТОПКАТА ПОПАДНА В ИГРАЧ НА ЦСКА И СЛЕД НЕГОВА ИНТЕРВЕНЦИЯ ТОПКАТА ПОПАДНА В ИГРАЧ НА МОНТАНА,НО СЪДИЯТА СВИРИ В МОМЕНТА В КОЙТО ДИНЧЕВ ИГРА С ТОПКАТА,ТОВА СЕ ВИЖДА ЯСНО НА ПОВТОРЕНИЯТА.ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ,ТОВА КОЕТО ВИДЯХ СНОЩИ НА СТАДИОНА МЕ НАПРАВИ ГОРД,НИЕ СМЕ СИЛА,А ЖАЛКИТЕ ВОПЛИ НА ФОРУМНИТЕ СМЕШНИЦИ САМО МОГАТ ДА НИ ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ,ЗАЩОТО ДОКАЗВАТ КОЛКО СА ЖАЛКИ.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 27 май 2016 10:31

Тая година купата не съм я следил. Някой може ли да ми каже как така на финала са стигнали ЦСКА и Монтана? Защо на никой не му се е играло? Толкова ли не е имало кандидати за титлата? Въпросът ми е сериозен. Не съм следил турнира, изглежда много гнила работа.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 27 май 2016 10:37

По-нагоре писах за еуфорията след финала, но емоцията отмина и сега трябва да погледнем в бъдещето. В момента то не изглежда добро. Не разбирам, защо не излезе един от шефовете и да ни каже, като мъж, какво е положението. Стигнах ме дотук с помоща на престъпници, като Титан и Томов, а не виждам, кой ще реши да им плаща вересиите. Бойко щял да помага, как точно? Нали пернишките боклуци бяха негови верни кучета. Само за това си деяние, няма право да говори за ЦСКА. Божков чу, че дълговете са 30 милиона и оттогава нито дума, кой остава? Егрополе, Литекс или нещо съвсем ново. Колко клуба ЦСКА ще се нароят есента? Въпроси, въпроси, а отговор няма. След мача с Миньор трябва да попитаме шефовете, къде отиваме?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 27 май 2016 11:28

Пътят на къде отиваме бе начертан не от вчера. Това, което е на път да се случи е ясно общо взето от идването на ГГ на Армията, просто се изчакваше фалита, който пък от своя страна както върви е неизбежен с оглед потвърждението на тази умопомрачителна сума като дълг. Не може да не се отрече заслугата за целия този прекрасен сезон на Ганчев и издръжката като цяло на клуба през целия сезон, но от тук на сетне всеки сам преценя за себе си кое е най-правилното решение за съществуването ни като клуб.

Върни се в “ЦСКА”