XXVII кръг: Литекс Ловеч - ЦСКА София (26.04.2015)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: XXVII кръг: Литекс Ловеч - ЦСКА София (26.04.2015)

Мнениеот 1982 » 26 апр 2015 23:19

d.milanov написа:Самият Стойчо каза, че титлата е мираж. И когато му дадоха ултиматум, той напусна. Сега вие ми говорите за титли. Много добре знаете, че титла нямаше да вземем, колкото и да искаме. А пред варианта второ място и провал в ЕКТ, бих предпочел повече българи и сърцат футбол.

Ами ето ти сега Господинов, Витанов, Крачунов .... "сърцат" футбол, та да си е.бе майката .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 апр 2015 23:20

d.milanov написа:Самият Стойчо каза, че титлата е мираж. И когато му дадоха ултиматум, той напусна. Сега вие ми говорите за титли. Много добре знаете, че титла нямаше да вземем, колкото и да искаме. А пред варианта второ място и провал в ЕКТ, бих предпочел повече българи и сърцат футбол.

Те затова са мразени днес. Щото дадоха ултиматум на човек, който много добре преценя ситуацията и ясно осъзнава какво може и какво не. Човек, който вдигна тоя кораб на боен ход и завзе първото място в А група?! С какво си заслужи ултиматума, че не разбрах?!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 апр 2015 23:21

Сърцат футбол само при Стойчо играехме. И какво значи "повече българи" ? Има ли професионалист , който да дели играчите на етнически признак ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 апр 2015 23:23

djd написа:
Кировец написа:Галин Иванов нямал вина?! :shock: :lol: :lol: :lol:
А Стойчо има вина, че за 90-на мача с ЦСКА като треньор има 17 загуби, 50+ победи и 30-на равни.

Стойчо е изградил и футболисти и е осъществил трансфери.
Галин е някъде между тревата и е възможно Стойчо да го стъпче, ако не гледа надолу в краката си. Образно казано.

Виж кво. Не ме апострофирай. И двамата сме от ЦСКА, и двамата съжаляваме за жалкото състояние на клуба. Но настоящото ръководство, настоящият треньор и настоящият отбор е това, което имаме. Друго нямаме. И път назад няма!
Напред има два пътя - А група с намален бюджет (ако успеем да вземем лиценз) и другата А група - окръжната.
Това е реалното положение.

ТЪЙ ЛИ СТАНА СЕГА?! АЗ ПЪК ДА НЕ ЗНАМ?! А ЗА ЧИЙ КЕФ ИЗГОНИХА СТОЙЧО?! ЩО ТОГАВА НЕ ГОВОРЕХА, ЧЕ САМО ТОВА ИМАМЕ?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2015 23:28

Logical person написа:

Сърцат футбол само при Стойчо играехме. И какво значи "повече българи" ? Има ли професионалист , който да дели играчите на етнически признак ?

Е, ето днес - доколкото виждам стартовия състав днес - 6 българи и 5 "прокажени". Резултатът е умопопмрачителен сърцат футбол. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 26 апр 2015 23:29

Въртим, сучим и говорим едно и също от незнам кога. Дано се оправим и почнем да показваме добър футбол и амбиции в най-скоро време.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2015 23:30

d.milanov написа:Въртим, сучим и говорим едно и също от незнам кога. Дано се оправим и почнем да показваме добър футбол и амбиции в най-скоро време.

Хората са го казали - "внимавай какво си пожелаваш, може и да се сбъдне". Е, пожелахте си нещо, сега ще си му се наслаждавате докрай.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 апр 2015 23:35

Кировец написа:
djd написа:
Кировец написа:Галин Иванов нямал вина?! :shock: :lol: :lol: :lol:
А Стойчо има вина, че за 90-на мача с ЦСКА като треньор има 17 загуби, 50+ победи и 30-на равни.

Стойчо е изградил и футболисти и е осъществил трансфери.
Галин е някъде между тревата и е възможно Стойчо да го стъпче, ако не гледа надолу в краката си. Образно казано.

Виж кво. Не ме апострофирай. И двамата сме от ЦСКА, и двамата съжаляваме за жалкото състояние на клуба. Но настоящото ръководство, настоящият треньор и настоящият отбор е това, което имаме. Друго нямаме. И път назад няма!
Напред има два пътя - А група с намален бюджет (ако успеем да вземем лиценз) и другата А група - окръжната.
Това е реалното положение.

ТЪЙ ЛИ СТАНА СЕГА?! АЗ ПЪК ДА НЕ ЗНАМ?! А ЗА ЧИЙ КЕФ ИЗГОНИХА СТОЙЧО?! ЩО ТОГАВА НЕ ГОВОРЕХА, ЧЕ САМО ТОВА ИМАМЕ?!

Точно тъй стана, ако още не си разбрал. Стойчо го няма и тези, които го изгониха, също ги няма. Всички си биха камшика. Колкото и да се пениш, това е положението. А ако сега се разцепим, фалитът не ни мърда.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2015 23:38

djd написа: Стойчо го няма и тези, които го изгониха, също ги няма. Всички си биха камшика.

Айде, бе .... а Пампоров-Джуниър от кои е, сигурно е някакъв нов играч ?? :lol: :lol:

А дъртият Пампоров, доколкото си спомням, миналата седмица сновеше из Армията и гордо даваше интервюта. Нищо че и той се оттеглил уж ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 апр 2015 23:41

1982 написа:
djd написа: Стойчо го няма и тези, които го изгониха, също ги няма. Всички си биха камшика.

Айде, бе .... а Пампоров-Джуниър от кои е, сигурно е някакъв нов играч ?? :lol: :lol:

А дъртият Пампоров, доколкото си спомням, миналата седмица сновеше из Армията и гордо даваше интервюта. Нищо че и той се оттеглил уж ...

Не. Според мен има разногласие между двамата по въпроса за ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”