Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 18:13

rsk написа:Не, няма. На лекции ходя, днес съм почивка. Пък и съм болен наистина, настинал съм. А ти? Всъщност ти кво ме занимаваш? Питам оня отворения как по неговата логика става тая работа.
cska - maina, само ще ти кажа, че това, че взимаш стадиона на даден отбор, не те прави негов пряк наследник, за каквито вие се определяте. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото България е наследник на османската империя :lol: :lol:
Искам да ми кажеш изобщо знаеш ли какво е "фашизъм". Че няма да ми кажеш кои са фашистите в Левски, това ми е пределно ясно.

ама само глупости пишеш, как стигнал до лекции, явно си в платените :roll: кой ти говори за стадиона- проследи историята на ас23, толкова е просто, дори и за платени висшисти! По искът ти за фашистите, няма да те образовам за фашизмът, но не откривам имената, които съм чел преди-или не търся както трябва, или са изтрити... но виж във вашата "история"- как нищо не пише за цола, крушарски, за които има факти, че са ви биле президенти(директори) и, как няма нищо за това, кой ви е управлявал в периода от 25 до 35г, просто се прикриват нещата, типично по милиционерски!!!

п.п до после
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 18:15

Организациите СБНЛ и "Ратници за напредък на българщината" също използват този поздрав. Голяма част от играчите на Левски са били членове на националистически организации. Но първо кога е имало фашистки режим в България? Кои са тези фашисти, дето са били в ръководството на Левски. Мусолини, Хитлер и Франко ли се казват?
Тоя пък ръбчо как пък ме хвана, че съм платен висшист :lol: Написа 50 мнения, а не каза нищо, вземи изгаси компютъра и седни да почетеш малко. Много ясно, че няма да ги намериш тия имена, защото фашизъм в България никога не е имало, та камо ли фашисти управници в Левски :idea:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2012 18:25

rsk написа:Организациите СБНЛ и "Ратници за напредък на българщината" също използват този поздрав. Голяма част от играчите на Левски са били членове на националистически организации. Но първо кога е имало фашистки режим в България? Кои са тези фашисти, дето са били в ръководството на Левски. Мусолини, Хитлер и Франко ли се казват?
Тоя пък ръбчо как пък ме хвана, че съм платен висшист :lol: Написа 50 мнения, а не каза нищо, вземи изгаси компютъра и седни да почетеш малко. Много ясно, че няма да ги намериш тия имена, защото фашизъм в България никога не е имало, та камо ли фашисти управници в Левски :idea:

Ама аз не те питам кой още го ползвал този "поздрав" отдаден в почит на едно чудовище. Пак се правиш на целуван под мишницата. А паметника кой още го е качвал там? :lol:
Тиквун ви уреди за пореден път - каквото и да си говорим е безмислено. Обичали синия цвят Газпром - ами защо не инвестират в Черноморец Бс или Чепинец Велинград?
:lol:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 18:27

Комуняга, благодарение на това "чудовище" ядеш българския хляб :idea: Колкото и да си говорим, вие умирате от яд и веднага почвате да бълнувате глупости.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 ное 2012 18:46

rsk ,вярно си болен мозък.Ще ти пратя някои неща,с тайната надежда,че ще затвориш органа си за плюене.
http://www.album.bg/old_death/images/23564415/
Искаше да видиш фашистите в отбора ви!Гледай хубавците на снимката преди мача ви със Славия от 1942 година.
Ще ти пратя и няколко материала,касаещи "анти комунистическото и десидентско" минало на Левски:
http://www.album.bg/old_death/images/23564416/
Познаваш ли тия красавци?На пръв прочит са се изтъпанчили легендите ви-Гунди и Вуцов.
http://www.album.bg/old_death/images/29617005/
Въх,каква стана тая!От върли фашисти се превърнахте в ревностни комунисти!"Отбора на народа"!По точно на всички власти. ;)
http://www.album.bg/old_death/images/23564417/
Горките "антикомунисти",репресирани от червената власт!
http://www.album.bg/old_death/images/23564413/
Какво прави яростния комунист Крушовенски в управата на първия ведомствен отбор по време,в което България е участвала във война,младежта и се е биела на фронта,а в страната е имало купонна система?
http://www.album.bg/old_death/images/23564414/
Поредния целунат задник от сините хамелеони!
http://storage3.album.bg/ed5/021020273_1__c4e2f_25535658.jpg
http://storage3.album.bg/c8f/021020274_1__5bc9f_25535657.jpg
А това е наградата за добре целуваните червени задници от "отбора на сините десиденти"
p.s.Момче,ако наистина си студент,това е факт за трагичното положение на образованието ни.Прегледай материалите,които съм приложил и помисли,ако имаш с какво,преди да се изказваш неподготвен.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2012 19:00

rsk написа:Комуняга, благодарение на това "чудовище" ядеш българския хляб :idea: Колкото и да си говорим, вие умирате от яд и веднага почвате да бълнувате глупости.

Колкото и да си говорим, на мен ми е през крачола за твоя любим отбор.
Ориентирай се към темите за "Л".

[offtopic]Комуняга ще викаш на баба си или дядо си, та може би и на баща ти, или майка ти. :idea:[/offtopic]

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 16 ное 2012 19:02

От известно време не бях чел панчаревци да се оплакват.В това поне ви бива ,а толкова абсурдна статия не съм чел от доста време.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 ное 2012 19:03

Кировец написа:
rsk написа:Комуняга, благодарение на това "чудовище" ядеш българския хляб :idea: Колкото и да си говорим, вие умирате от яд и веднага почвате да бълнувате глупости.

Колкото и да си говорим, на мен ми е през крачола за твоя любим отбор.
Ориентирай се към темите за "Л".

[offtopic]Комуняга ще викаш на баба си или дядо си, та може би и на баща ти, или майка ти. :idea:[/offtopic]

Не си губи времето!Това са промити мозъци,готови във всеки момент да кажат на черното бяло и обратното ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 19:03

rsk написа:Организациите СБНЛ и "Ратници за напредък на българщината" също използват този поздрав. Голяма част от играчите на Левски са били членове на националистически организации. Но първо кога е имало фашистки режим в България? Кои са тези фашисти, дето са били в ръководството на Левски. Мусолини, Хитлер и Франко ли се казват?

еми купен висшист ще си...нямало фашизъм в България :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ей това отроче един ден ще управлява България :idea: ппосле се смеем на бойко, ми ето го бъдещето-висшисти :mrgreen:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2012 19:54

Ами фашизъм и националсоциализъм не е имало, но е имало яко мазнене на германския ни господар в периода 1941-1944.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”