ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Литекс
Че те Литекс паднаха с 2:0 на Герена когато станаха шампиони, какво остава сега, когато цял сезон не знаят къде се намират...
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:Значи, според теб е по-реално Литекс да легнат, жертвайки умишлено милион парички, от колкото да паднат защото са били надиграни? ЦСКА може да не е страхотен отбор, но Литекс такъв ли са?
Не разбрах защо Ч-ц са "жертвали" паричките...Техните бяха най-сигурни!
blue avalanche написа:vaskonti написа:Значи, според теб е по-реално Литекс да легнат, жертвайки умишлено милион парички, от колкото да паднат защото са били надиграни? ЦСКА може да не е страхотен отбор, но Литекс такъв ли са?
Ще ти кажа защо след като ми кажеш ти защо Литекс ги жертват тия пари и въобще какво печели Литекс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
убихме ги ! остана последната крачка към титлата ! велик мораес !!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:blue avalanche написа:vaskonti написа:Значи, според теб е по-реално Литекс да легнат, жертвайки умишлено милион парички, от колкото да паднат защото са били надиграни? ЦСКА може да не е страхотен отбор, но Литекс такъв ли са?
Ще ти кажа защо след като ми кажеш ти защо Литекс ги жертват тия пари и въобще какво печели Литекс.
Литекс бяха най-далеч от "паричките".Тяхната "жертва" е най-малката...Дай сега да видим за голямата "жертва".Тази на Ч-ц...
ПП.
"„Няма да правим трагедия от това, че Литекс най-вероятно няма да играе в Европа. На мен това ми беше ясно след последните ни четири мача и съдийството в тях. Ние няма да участваме, не съм таял надежди. Имаме теоретичен шанс все още, макар и малък“, добави той(Ст.Стоилов).
И каква стана тя?Литекс май нищо не са "жертвали.Хората си знаели отдавна,че няма да играят в Европа.
blue avalanche написа:vaskonti написа:blue avalanche написа:Не разбрах защо Ч-ц са "жертвали" паричките...Техните бяха най-сигурни!
Литекс бяха най-далеч от "паричките".Тяхната "жертва" е най-малката...Дай сега да видим за голямата "жертва".Тази на Ч-ц...
Хмм, дали бяха по-далеч от вас?
Как жертвата на Литекс ще е най-малка, след като в момента те са шести и трябва да се надяват не само да бият Локо, не само ЦСКА да стане шампион, ами и Черноморец да не бие Монтана? Ако пък не бяха решили да "лягат" днес и бяха взели поне равен, щяха да са пред Черноморец, което очевидно е по-изгодна ситуация спрямо сегашната. Литекс при всички случаи трябваше да бият Локо, само че в единия случай трябва да се надяват на грешка на Черноморец в Монтана, а в другия случай този мач щеше да е без значение за тях.
Наистина ли смяташ, че Литекс са най-малко губещия отбор след днешния кръг? Мен ми се струва, че е точно обратното...
[center]I'll be the savior of you all
Невероятен мач,убихме ги,няма нужда от повече коментар!!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Невероятен МОРАЕШ

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
Никой не е лягал, стига с тези глупости...Литекс не знаеха за какво става дума изобщо, те и в Разград бяха същите, но Лц изпуснаха вагон с положения...И защо да лягат, като остават извън Европа? А Черноморец от сигурни евроучастници ей ги къде се свлякоха-вижте им само резултатите извън Бургас тази пролет...Там пък съвсем няма за какво да се хване и Сашко Диков-защо Локо Сф да може да бие Локо Пд и да направи хикс на Левски, а в Бургас да не може? Или когато сините губят точки всичко е супер, а когато други губят-има далавера?
Нищо подобно. Всичко си дойде на мястото и е заслужено. Двата най-стабилно представили се отбора ще спорят за титлата в пряк двубой. Шампионът и подгласникът му са абсолютно заслужено на тези места! Левски слаби-силни, с 5 треньорски кризи, с криза и без криза-трети. Прехвалените Литекс и особено Черноморец ще чакат теоретично развитие на нещата. Аз лично бих искал Локо Пд да е четвъртият евроучастник, но и там е теория, която ще стане ясна след 30 кръг.Много шум за нищо-всекиму според заслуженото!
Нищо подобно. Всичко си дойде на мястото и е заслужено. Двата най-стабилно представили се отбора ще спорят за титлата в пряк двубой. Шампионът и подгласникът му са абсолютно заслужено на тези места! Левски слаби-силни, с 5 треньорски кризи, с криза и без криза-трети. Прехвалените Литекс и особено Черноморец ще чакат теоретично развитие на нещата. Аз лично бих искал Локо Пд да е четвъртият евроучастник, но и там е теория, която ще стане ясна след 30 кръг.Много шум за нищо-всекиму според заслуженото!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- bobonikolov
blue avalanche написа:bobonikolov написа:А на теб светна ли ти,че Литекс загубиха и на практика шансовете си за Европа днес?Светна ли ти,че ако бяха победили сега щяха да са там?Защото на мен ми светна.Хайде сега светни ме и ти кой луд се отказва от възможността да гушне 1 млн.евро най-малко а?
При загуба на Черноморец от Монтана и победа на Литекс над Локо Пд,познай кой ще е на четвърто място?
При титла за ЦСКА познай кой ще играе в ЛЕ?
Сега "светна" ли ти за "практическите шансове?
Сега,ако ни "светнеш" как се прави 1 млн. евро в ЛЕ...Най-малко...
Днес приятелю ако не си забелязал 4 отбора се бореха за 3-тото място именно защото не се знае в сряда кой ще е шампион.Ако Литекс днес беше победил,щяха да останат в битката за Европа.А сега са 6-ти и са извън нея.И да те светна.Тези 1 милион евро се дават,когато отбора премине в груповата фаза на ЛЕ.След това идват печалбите от ТВ права и т.н.За всичко това Литекс щяха да имат шансове ако днес бяха победили.Та я ми кажи по пътя на коя логика един отбор доброволно ще се откаже от тая борба да прибере повече от милион евро?Ама искам да ми изтъкнеш сериозни доводи,а не някакви части от интервюта,в които контекста е че няма да играят в Европа не защото не искат,а защото други хора от БФС и българския футбол искат да ги спрат със съдийски тесли и т.н.Лично аз никъде не съм чел или чул някой от Литекс да е излязал и да е казал:"Тая година не се борим за нищо" в прав текст а ти?