Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Екзекутора се завърна-а сега на къде!!?

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 18:08

Артилериста написа:Здравейте и от мен.Както вече по-рано ни информираха,Стойчо Младенов се завърна в ЦСКА.Един от малкото мъдри хода на ръководството да назначи човекът,който донесе 2 от последните 3 титли на ЦСКА.Ето от такива като него имаме нужда-опитни,нахъсани,доказани и можещи специалисти които си разбират от работата и знаят как се става шампион.Определено според мен Стойчо е човекът,на когото трябва да се даде пълна свобота,в смисъл такъв да няма кой да му висне на главата и да го командори.Крайно време е някой да поеме цялата спортно-техническа отговорност и според мен на този етап няма по добър от Младенов.
Основният въпрос обаче е -Способни ли са Титаните да изпълнят всички изисквания на треньора-свобода при селекцията,при състава и с всичко останало,което е присъщо за даден мениджър.Ако това стане няма съмнение,с такъв човек ЦСКА ще върви по пътя към 32-рата титла.

Как мислите вие-може ли Младенов да се сдобие със всичките тези правомощия и ще бъдат ли способни титаните да изпълнят всички желания на новият силен човек в ЦСКА-СТОЙЧО МЛАДЕНОВ? ;)

Основният въпрос е по-скоро способен ли е Стойчо да изпълни всички изискавния на Титан- свобода при селекцията, припокупко-продажбата на играчи и всичко останало, което е присъщо на лицата от АС Титан? Ето това е основния въпрос, а не този, който ти си формулирал
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 05 мар 2012 18:13

Еми виж сега,че ако не може Стойчо аз не виждам тогава кой ще може да се справи с всички тези неща.За мен той е човека :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Rivar
Контакти:

Мнениеот Rivar » 05 мар 2012 18:18

За съжаление изпуснахме влака и тази година сега целта трябва да е обиграване на отбора налагане на млади момчета и работа по лятната селекция

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 мар 2012 18:22

Стойчо е доста особен и като треньор и като човек. Досега никога не е работил в такава обстановка: чужда селекция, минала подготовка и скандали вътре в отбора. Той държи много на дисциплината, но и защитава играчите. При него "лошото" е, че винаги иска сериозна селекция зада изпълни целите. В момента това няма, как да стане по обясними причини. Не, че играчите в ЦСКА са по-слаби от тези на остналите водещи отбори, но не се знае, какво са правили в Анталия. Смятам, че Младенов идва, като опция за бъдещето или казано по-точно за новия сезон, когато ще си направи всичко по-свой си начин. Въпроса е имат ли сили Титан да отговорят на изискванията му. Надявам се да не им ходи по свирката, както правеха тези преди него. До събота трябва да се запознае с отбора и да определи титулярите за събота. Това в момента хич не е лесна задача, защото футболистите ни са обезверени след мача във Бургас. Лошото е, че няма голям избор и съм сигурен, че ще заложи на проверени бойци, а младите отново ще са резерви. Чака го много работа, защото отбора ни се клати от вратаря до нападателите. Задължително е да стегне редиците. Не знам, кои ще са му помощници, но това е супер важно решение. Треньора на вратарите трабва сериозно да работи с Мболи, защото алжиреца започна да прави идиотски грешки почти всеки мач. Другото звено, което е зле е защитата. Никакъв синхрон, бавни, тромави и разпиляни. Не може отбор, като ЦСКА да пуска титуляр играч нарочен цяла зима за гонене, като Адемар. Грънчов е светъл лъч, но и той ще играе, защото просто няма кой. Нямам никакви наблюдения за Хадад, но трябва да се пробва, коя двойка защитници ще е най-сигурна до връщането на Попов, а после и на Стоянов. Дефанзивните халфове също са енигма, поне за мен. Галчев е типичен разбивач и трудно ще стане плеймейкър, Томас още не познава играчите около себе си, Стоянов няма капацитет за ЦСКА, затова може да се заложи на Дюлгеров. По крилата нещата са по ясни, защото и там няма избор. Присо е бетониран, а от другата страна Карачанаков ще спори с Костов. Трябва да се реше и въпроса с Анисе, защото точно в момента ЦСКА има нужда от креативни играчи. Отпред ще играят Мораес-100% , Паун или Костов. Просто материала е минимален и трябва да се изстиска максимума от тези играчи. Това най-добре го прави именно Стойчо Младенов. Затова успех Стойчо и ние сме с теб!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 мар 2012 18:23

Основния въпрос е друг - кога ще се разкарат титан? ЦСКА стартира всеки път добре при нов треньор и след това се намесват Титан и картинката става грозна. Лично аз от много време не бях гледал толкова добра игра на отбора, колкото първите няколко пролетни кръга от миналата година при Радуканов. После на всички е ясно какво се случи. С тези хора успяхме да настроим всички клубове срещу себе си /изключвам Левски, за които не ме интересува/. Те не успяха, ако не добро отношение, то поне нормално да има от страна на БФС към клуба. Безумната зимна подготовка, която отбора проведе напомни на екскурзиите на Йешич до африканските държави. Какво стана с италианския кондиционен специалист и доктора? Стойчо очаквам да постигне добри резултати следващите няколко кръга /слава богу не са толкова тежки и могат да се използват за тактическо напасване/, а след това да се намесят титаните, да завъртят няколко интрижки чрез парцала, който държат и да прецакат за поредна година нещата. Накратко - въпреки слабата подготовка и селекция, смятам че ЦСКА може дори да се пребори за титлата ако всичко е честно, но като видях вчера как играчите от Черно море с омекнали крака ритат към вратата на отбора на Боко и не съм оптимист.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

redpride
Контакти:

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот redpride » 05 мар 2012 18:32

Стойчо е призван да е шампион, но дали ще е сега се съмнявам. Не е правил подготовката, не познава играчите и разполага с доста скромна селекция. Неговите отбори винаги са пълни с чужденци и то скъпи, което в момента не става. Титан не са много по изваждането, но ще бъдат принудени инаме Стойчо ще си замине. Дали ще борим за титлата още тази година не ясно, но догодина със сигурност тръгваме напред. Само с уговорката треньора да остане, селекцията да е на ниво, заплатите да се плащата навреме и да няма мачове, като със Славия на Армията. Пътищата са два: битка за титлата допоследно ако няма издънки, като във Бургас или обиграване на отбора за догодина. Какво ще стане ще се види още в събота срещу Калиакра, а целта за тази пролет ще си проличи в мачовете с двата Локомотива. Вървим ли без грешка до мача с Левски титлата няма да е мираж. Аз обаче смятам, че отбора ще гони предно класиране, колкото може, но титлата ще е цел другото първенство. Така се получи и при двете му предишни идвания в ЦСКА.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 мар 2012 18:32

Разберете истината е една, пълна подкрепа за Стойчо и отбора и същевременно никаква толерантност към титан, лятото да си ходят.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 05 мар 2012 18:33

Нищо не сме изтървали.Шест точки не са толкова много. Но от тук на сетне няма място за загуби на точки.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 05 мар 2012 18:38

plamen_ch написа:Нищо не сме изтървали.Шест точки не са толкова много. Но от тук на сетне няма място за загуби на точки.

как 6 точки?не са ли 3 :lol: :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 05 мар 2012 19:01

Артилериста написа:Еми виж сега,че ако не може Стойчо аз не виждам тогава кой ще може да се справи с всички тези неща.За мен той е човека :)

+1

Върни се в “ЦСКА”