Артилериста написа:Здравейте и от мен.Както вече по-рано ни информираха,Стойчо Младенов се завърна в ЦСКА.Един от малкото мъдри хода на ръководството да назначи човекът,който донесе 2 от последните 3 титли на ЦСКА.Ето от такива като него имаме нужда-опитни,нахъсани,доказани и можещи специалисти които си разбират от работата и знаят как се става шампион.Определено според мен Стойчо е човекът,на когото трябва да се даде пълна свобота,в смисъл такъв да няма кой да му висне на главата и да го командори.Крайно време е някой да поеме цялата спортно-техническа отговорност и според мен на този етап няма по добър от Младенов.
Основният въпрос обаче е -Способни ли са Титаните да изпълнят всички изисквания на треньора-свобода при селекцията,при състава и с всичко останало,което е присъщо за даден мениджър.Ако това стане няма съмнение,с такъв човек ЦСКА ще върви по пътя към 32-рата титла.
Как мислите вие-може ли Младенов да се сдобие със всичките тези правомощия и ще бъдат ли способни титаните да изпълнят всички желания на новият силен човек в ЦСКА-СТОЙЧО МЛАДЕНОВ?
Основният въпрос е по-скоро способен ли е Стойчо да изпълни всички изискавния на Титан- свобода при селекцията, припокупко-продажбата на играчи и всичко останало, което е присъщо на лицата от АС Титан? Ето това е основния въпрос, а не този, който ти си формулирал