Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот W84me » 22 мар 2017 10:17

Teo написа:Ние подкрепяме ЦСКА!
@ Ела ни го кажи в очите, че подкрепяме Литекс, то през нета е лесно!
Ей, предателчета, ще сме безкомпромисни към вас... нарекохте Ицо кюрд, а Литекс е ЦСКА...
... доживотен червен картон имате от публиката на ЦСКА!
След време сами ще си видите ;)

Що бе, що да не дойда? Ти ли си бияча?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2017 10:18

petko.h.markov написа:В България е трудно,да кажа невъзможно футболен клуб да е на печалба.90% от служителите на титан са цигани
и да не им платиш не е толкова страшно.Те пренесоха това си поведение и към футболисти,но се излъгаха.
Освен това и феновете непрекъснато искаха нови,скъпи футболисти за да се радват на победи.
Май забравихте и еуфорията от повторното връщане на лупи,стойчо и шестте поредни победи.Просто няма
безплатен обяд.Когато харчиш повече отколкото получаваш,краят е ясен.

Виж сега,ако ще си говорим нека да е с факти!Казах ти моите факти и не ми говори в множествено число,аз отговарям за себе си!
Нищо не съм забравил,а еуфория от връщането на лупи не е имало!Имаше заявено намерение от титан да пратят отбора във В група по тяхно решение,както беше и тяхно решението да откажат участие в ЕКТ часове преди жребия!Бяхме останали с 5 футболисти!
Относно победите на левски-много ясно че ще си в еуфория като биеш 6 пъти вечния си враг,в траур ли да бъдеш?
Стойчо Младенов е страхотен треньор,един от най-добрите в България!
п.п.Ако ще продължаваш с празни приказки,аз приключвам!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2017 10:18

W84me написа:
Teo написа:Ние подкрепяме ЦСКА!
@ Ела ни го кажи в очите, че подкрепяме Литекс, то през нета е лесно!
Ей, предателчета, ще сме безкомпромисни към вас... нарекохте Ицо кюрд, а Литекс е ЦСКА...
... доживотен червен картон имате от публиката на ЦСКА!
След време сами ще си видите ;)

Що бе, що да не дойда? Ти ли си бияча?

Не е той!Аз съм!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 22 мар 2017 10:21

petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:"Това което се случи с ЦСКА едва ли беше най-добрия вариант,но явно беше единствения възможен след като НИКОЙ не пожела да плати огромните УМИШЛЕНО натрупани дългове!"

Защо непрекъснато повтаряте УМИШЛЕНО?Говорили сте с титаните,лупи,инджов,милко и те са ви го казали.
Просто изброените собственици не обичат да плащат заплати,данъци и други задължения към хазната.
Плащали са рушвети на държавни чиновници,които са си затваряли очите.Освен това клуба е удобна форма
за прикриване на печалбата от другите дейности, черна каса за плащане на рушвети.

Ами при титан имаше поне две фирми!Едната получаваше заеми от титан и д тях се разплащаше!Другата приемаше приходите и така!Един вид е нормално когато имаш само разходи,а друг ти приема приходите да фалираш!За мене това е умишлено!Ти ако имаш друг прочит на нещата,казвай!
Излезе и договорът с Глобул,който се оказа,че е за безплатни минути и телефони за фирмите на титаните,а за ЦСКА рук!

В България е трудно,да кажа невъзможно футболен клуб да е на печалба.90% от служителите на титан са цигани
и да не им платиш не е толкова страшно.Те пренесоха това си поведение и към футболисти,но се излъгаха.
Освен това и феновете непрекъснато искаха нови,скъпи футболисти за да се радват на победи.
Май забравихте и еуфорията от повторното връщане на лупи,стойчо и шестте поредни победи.Просто няма
безплатен обяд.Когато харчиш повече отколкото получаваш,краят е ясен.

по твоята логика динамовци да са изчезнали преди 10 години,но уви още ги има....и роякът спонсори не спира....
апропо,най -накрая се разведох с Вива....и от мен кинти вече йок....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 мар 2017 10:23

soulfly1948 написа:апропо,най -накрая се разведох с Вива....и от мен кинти вече йок....

Ебасимо....отиде ни половината бюджет, дето се осигуряваше с твоите 16.99/месец :lol: :mrgreen:

2.2.16.16. да праща T-Mobile насам, че да закрепим :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 22 мар 2017 10:25

JackPackage написа:
soulfly1948 написа:апропо,най -накрая се разведох с Вива....и от мен кинти вече йок....

Ебасимо....отиде ни половината бюджет, дето се осигуряваше с твоите 16.99/месец :lol: :mrgreen:

2.2.16.16. да праща T-Mobile насам, че да закрепим :lol: :mrgreen:

бяха доста повече,почти тройно,щото имаше бая номера....но вече без мен... :mrgreen:
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 22 мар 2017 10:31

аз таз хубава работа с развода,отдавна я направих....
и съм доволен от което....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2017 10:34

W84me написа:
BRF написа:Що бе, що да не дойда? Ти ли си бияча?

Не е той!Аз съм!

Ей го, още един спортист, да няма после оправдания?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 мар 2017 10:43

Агенция "Медиана", по поръчка на ЦСКА-София, е направила изследване сред 994 запалянковци на армейците от цялата страна за нагласата им спрямо процесите, засягащи червените фенове.

Според изследването, публикувано на официалния сайт на ЦСКА-София, става ясно, че запалянковците са разделени на три - 72 % мислят, че ЦСКА-София е ЦСКА, 18 % са объркани и мислят само за старото ЦСКА, а 10 % твърдят, че след фалита на армейците истинското ЦСКА е ЦСКА 1948.

Един от най-важните въпроси е за емблемата на ЦСКА. 79% от феновете отговарят, че е важно да се запази оригиналната емблема, 17% са на мнение, че тя е важна, но донякъде и само 4 % отговарят, че емблемата е без значение. Т.е., който спечели търга за емблемата, той до голяма степен ще бъде припознат като ЦСКА.

От проучването става ясно, че 34% от феновете имат доверие на ръководството на ЦСКА-София, а 31 % от анкетираните отговарят, че инвеститорите и спортното ръководство на ЦСКА-София са създали един стабилен отбор

http://www.sportal.bg/news.php?news=655074

Брей, какво са публикували Спортал! Но щом те са съгласни с този материал, тогава няма какво повече да се спори! :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 22 мар 2017 10:44, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2017 10:44

CSKA 78 написа:Брей, какво са публикували Спортал! Но щом те са съгласни с този материал, тогава няма какво повече да се спори! :mrgreen:

Това само показва колко са микренците...

Върни се в “ЦСКА”