Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 21 мар 2017 22:22

Когато Ганчев откупи активите на фалиралото дружество с парите ще се погасят част от вземанията на кредиторите. Така ЦСКА София ще стане приемник на ПФК ЦСКА АД.

Но дори това да не се случи, емоционалната връзка си съществува, т.е. за нас ЦСКА-София е естественият продължител на делото на ЦСКА. Както веднъж стана въпрос, аз асоциирам ФК Барселона със стадиона Камп Ноу, с екипа на футболистите, с града Барселона, титлата в ШЛ, с легенди като Кройф, Субисарета, Бакеро, Меси и много други. По същия начин асоциирам ЦСКА със стадиона, червено-белите екипи, историята, атмасферата на Българска армия, феновете и техните песни, с легенди като Пенев, Якимов, Никодимов, Стоичков и много други. Нито един елемент в сегашния ЦСКА-София не ме кара да усещам или мисля, че това е Литекс, даже номерът на ЕИК. Няма как и ти да ме убедиш, немислимо е.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 мар 2017 22:25

9 дни и всички приключва!
@ Връщаме си открадната емблема и взимаме базите за 30 години!

ПП Няма им се верва на Авиаторите... ще ви съдиме до дупка!
Нямате право да носите името ЦСКА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 мар 2017 22:28

Achtung_Juden написа:Абе ЦСКА ЕАД изкупи Литекс, заеби...

Така е. Те са " Винаги верни", " Нашата вярност е нашата чест" и прочее...те никога нямаше да приемат ГМО и уроди.
А сега свирят в захлас на саксифона на Жужето. Кени Джи пасти да яде-тия са виртуози, от един саксифон правят Девета симфония заедно с концерт за цигулка и оркестър №1 на Паганини. И Моцарт, и Лист на пиано ще изкарат на саксифона, не им знаеш възможностите...
И накрая-285 човека се надвикват със свраките в Борисовата и плашат катеричките( а сега животинките имат размножителен период). Не смеят да гъкнат срещу Стоилас, дето им се изсра в устата, щото а са гъкнали, а са улетели улево...
Жал ми е само за Жокера, Тео, Голеадора и още няколко пича тука, дето не им е никак лесно. Няма и как да е лесно, щото...аз ако остана без Левски, кво правя?
Или спирам да гледам, или се залъгвам, че Левски-Карлово е моят отбор. Нито едното става, нито другото. И се луташ някъде в нищото, правейки се на олигофрен и уж невиждащ как цялата селска ловешка гмеж ти се настанява на стадиона, със селските си похвати и мйекане, със селските си номерца и евтини постановки.
Абе жалка картинка... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 мар 2017 22:37

sin4ec написа:
Achtung_Juden написа:Абе ЦСКА ЕАД изкупи Литекс, заеби...

щото...аз ако остана без Левски, кво правя?

Хе хе! :lol:
Купуваш ноу-хау, кво да правиш друго? :lol:
Life goes on!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 мар 2017 22:40

Teo написа:9 дни и всички приключва!
@ Връщаме си открадната емблема и взимаме базите за 30 години!

ПП Няма им се верва на Авиаторите... ще ви съдиме до дупка!
Нямате право да носите името ЦСКА!

Вие сте Литекс( Етрополе) и нищо не можете да си връщате, зашото никога не ви е принадлежало!
Никой не е крал емблемата, тя бе заложена от ЦСКА в НАП.
ЦСКА 0т 2008 насам не е платил и една стотинка никому! ЦСКА фалира и вече го няма...
За разлика от ЦСКА Левски се разплаща с кредиторите си. Затова и ние сме Левски , а вие-никой. Или някой от Микре.
Затова ние събрахме 7 000 лв, за да могат децата ни набор 2007 да летят за турнира в Испания. Вие даже нямате набор 2007.
Вие сте един въздух под налягане с мирис на ловешка пръдня от боб, кисело зеле и още нещо!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 мар 2017 22:50

Синчец ,че подуенци умряхте преди нас. Ма на теб не ти пречи да си фен на измишльотината на Лафчис. Кво им се чудиш на тях, и им гледаш треската в окото? Вие сте подменения Левски, останалото са ваши болни фантазии. Но скоро и на Лафчис оод .- то ще гъбяса и съм сигурен че пак ще припознаете ....нещо си-дали витоша, дали нов клуб от селата, не знам. А за публиката съм ти обяснявал няколко пъти, че бяхте два-пъти повече от нас, до средата на 2016 ние ви водехме. Това остава като факт, който доказва, че гнилоча всички го отхвърлят и беше въпрос на време да се затриете по естествен път. Но то така по-готино, да ви гледаме как се гърчите в собствените си лайна :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 мар 2017 23:07

шивача написа:Синчец ,че подуенци умряхте преди нас. Ма на теб не ти пречи да си фен на измишльотината на Лафчис. Кво им се чудиш на тях, и им гледаш треската в окото? Вие сте подменения Левски, останалото са ваши болни фантазии. Но скоро и на Лафчис оод .- то ще гъбяса и съм сигурен че пак ще припознаете ....нещо си-дали витоша, дали нов клуб от селата, не знам. А за публиката съм ти обяснявал няколко пъти, че бяхте два-пъти повече от нас, до средата на 2016 ние ви водехме. Това остава като факт, който доказва, че гнилоча всички го отхвърлят и беше въпрос на време да се затриете по естествен път. Но то така по-готино, да ви гледаме как се гърчите в собствените си лайна :mrgreen:

Тази мантра с Лафчис и тя е стара и развенчана, но това не е важно в случая...
Въпросът е в това, че си схванал същественото: беше подменена и убита самата същност на двата отбора. Оставяйки настрана моралната и юридическа същност на нещата това отдавна не е мач Левски-ЦСКА. Това е мач между играчи със сини и червени екипи и нищо повече. Негри, латиноси, незнайни герои и всякаква сволоч.
Отливът на публика е логичен: качество под нулата, липса на тръпка, ТВ предавания, мачове от елитни първенства...
Аз и тук, и при нас си защитавам тезата за децата. Някои ми се смеят( може би с право), други ме подкрепят, на повечето не им пука. Аз обаче ходя,гледам и виждам страхотни таланти из цяла България.
Ето-Етрополе имат няколко деца, които с нищо не отстъпват на маймуните на Стоилас, за мен са по-добри. Но не играят. И няма да играят, защото това е политика. Това еба майката на футбола ни.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 22 мар 2017 01:19

Синчецът са го карали да вади пари от джоба..сега нещо е нервен :lol: .
Набор 2007 след 7-8 години като играят Елитна група ще е зад ЦСКА в класирането..пък ако искате и в Дубай ходете.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 22 мар 2017 03:09

Вие пък подкрепяте Литекс вместо ЦСКА и сте доста изнервени, като знаете, че това фалшиво отборче никога няма да прокопса :lol:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 мар 2017 08:25

Ние подкрепяме ЦСКА!
@ Ела ни го кажи в очите, че подкрепяме Литекс, то през нета е лесно!
Ей, предателчета, ще сме безкомпромисни към вас... нарекохте Ицо кюрд, а Литекс е ЦСКА...
... доживотен червен картон имате от публиката на ЦСКА!
След време сами ще си видите ;)

Върни се в “ЦСКА”