Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 18 мар 2017 10:23

Вече даже не се притеснявам за търга на емблемата, дори и тия крадци да я гепят по някой криминален начин, нз с какви очи ще дойдат на Армията и изобщо как мислят, че ще станат нещата!
@ Ние ще сме там до гроб, така, че ще трябва да ни убият за да играят на тоя стадион! ;)

Нека държавата да гледа изкъсо случая с търга, че накрая да няма гражданско неподчинение в сърцето на София!

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 мар 2017 10:41

Teo написа:Вече даже не се притеснявам за търга на емблемата, дори и тия крадци да я гепят по някой криминален начин, нз с какви очи ще дойдат на Армията и изобщо как мислят, че ще станат нещата!
@ Ние ще сме там до гроб, така, че ще трябва да ни убият за да играят на тоя стадион! ;)

Нека държавата да гледа изкъсо случая с търга, че накрая да няма гражданско неподчинение в сърцето на София!

Накрая ше има пребити наркодилъри и пратени обратно в затвора ! А крадецът от Микре ще бъде пометен от Народа на България с камъни !!!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 мар 2017 13:41

Teo написа:Вече даже не се притеснявам за търга на емблемата, дори и тия крадци да я гепят по някой криминален начин, нз с какви очи ще дойдат на Армията и изобщо как мислят, че ще станат нещата!

Добре бре Тео......
Като моля да ме извиниш за факта, че пиша на мястото кдето споделяте мокрите си мисли и мечти, ще ти задам лесен въпрос за пътя по който си вървял:
Как успяхте да се дкарате до тази пародия с псевдоистория, която сте днес?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 мар 2017 19:10

Трябва голмайстор! Това е. Не може да изпускаш по 6-7 положения на мач!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 мар 2017 19:24

Трябва ни някой като Мораеш или Зику!
@ Вижте, че всички удари във вратата ги отправят халфовете или крилата.
Имаме нужда от някакъв такъв като горните двама и всички се нарежда!

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 18 мар 2017 19:33

ЦСКА - Левски 5-1 набор 2004
Синчец ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 мар 2017 19:35

gihuelo написа:Трябва голмайстор! Това е. Не може да изпускаш по 6-7 положения на мач!

+1
Дано възстановят Каранга за следващия ни мач.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 мар 2017 19:54

nosmoky написа:ЦСКА - Левски 5-1 набор 2004
Синчец ?

Това не беше ли най-силният им набор според Синчеца или се бъркам?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 18 мар 2017 20:42

Не..2003. Там ни биха 7-0 есента..а миналата седмица с късмет 1-0.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 мар 2017 23:13

nosmoky написа:ЦСКА - Левски 5-1 набор 2004
Синчец ?

Чакайте малко да се ориентирам в обстановката, че ме нямаше десетина дни и се занимавах с други неща, тук даже не съм влизал и не съм следил ситуацията около школата-знам единствено, че сме пратили два финалиста за КБФС, а третите са отпаднали от Лц.
За 2004 случаят е ясен-там върнаха една спорна личност за тренер, вследствие на което 4-5 водещи деца напуснаха есента. Това сериозно отслаби отбора, а въпросният тренер за мен лично, а и не само за мен не е за Левски. В същото време при вас има постоянство и ще сте първенци в тази възраст.
2003 се готвят за други работи и не им е до шампионат. Ще вземат Купата, но мислите им са другаде. Липсата на конкуренция им евава майката и ще имат колебливи изяви.
2005 и надолу също са ясни. Там е яко бачкане до откат. Няма лабаво. Не знам колко отбора в София са тренирали при минус 10, сняг, вятър и дъжд, но тия ( 2005-2009) си тренираха по график, без една отложена тренировка. Звучи малко жестоко, но е факт. Да се тренира в такива условия е издевателство над толкова малки деца, но...
Резултатите са плачевни за противника. Това, което гледах днес, ме потресе...брулените от вятър, сняг, дъжд и страховит студ и въпреки това всеки ден на тренировка са се превърнали буквално в зверове. Съперникът( с добра база, традиции, треньори) беше пометен като от ураган. Жал ми стана за тия дечица и си викам: тренера им да хвърля кърпата, 12-1 в 20 минута не е катастрофа, а тотална катастрофа.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”