Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Аз съм да го оставят Керкез до зимата, да видим накъде ще тръгнат нещата. Да си моделира отбора с новите играчи ,така както иска. Да видим каква ще бъде визията му. Първите тридесет минути до гола играхме много добре. Да натисне още малко и може изведнъж да се получи промяната. Така или иначе сезонът се очертава провал,нов треньор съвсем ще обърка кашата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Особено Любо Пенев, ако дойде :lol:
Тотално ще се ....... положението.
:mrgreen:
Тотално ще се ....... положението.
:mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Треньорът не трябва да се пипа в момента!!!
Сега започва изграждането на новия състав.
Ок, съгласен съм, че е малко несправедливо към Брахими предвид че е съвсем пресен.
Не знам тоя пич дали не е по-скоро типично крило и дори дали няма да се справя по-добре като wing back.
В един момент Лапухов трябва да захапе. Въпросът е, че този момент мисля, че не е настъпил още. Първо- не виждам кой ще е капитан. И второ- за този гол все пак не можем да го виним чак толкова, а имаше и някои добри намеси в мача.
В най-краен случай Лапухов от следващия сезон ще е номер 1 на вратата. Възможно е обаче и още в хода на сезона той да измести Бусато. Със сигурност бразилецът е под напрежение и всяка негова следваща грешка може да му коства титулярното място.
Сега започва изграждането на новия състав.
Ок, съгласен съм, че е малко несправедливо към Брахими предвид че е съвсем пресен.
Не знам тоя пич дали не е по-скоро типично крило и дори дали няма да се справя по-добре като wing back.
В един момент Лапухов трябва да захапе. Въпросът е, че този момент мисля, че не е настъпил още. Първо- не виждам кой ще е капитан. И второ- за този гол все пак не можем да го виним чак толкова, а имаше и някои добри намеси в мача.
В най-краен случай Лапухов от следващия сезон ще е номер 1 на вратата. Възможно е обаче и още в хода на сезона той да измести Бусато. Със сигурност бразилецът е под напрежение и всяка негова следваща грешка може да му коства титулярното място.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ценов го изтървахме, отива в Русия да играе
danko_sot написа:
В Пирин играеше отдясно на нападателната тройка при схема 4-3-3. След това не знам.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
MASTER_COOL написа:https://blitz.bg/sport/bg-futbol/edin-ot-nay-senzatsionnite-transferi-v-blgarskiya-futbol-stava-fakt-do-chasove_572494.html
https://www.transfermarkt.com/lasha-dvali/profil/spieler/222332Total : 313 19 15 1.351 25.664
Още не мога да проумея, ЗАЩО не е в нашия радар ?
Почти съм сигурен, че е класа над Делова и Лапеня. На 30 години, ако е здрав би бил перфектния партньор за Теди Иванов.
Това е много сериозен играч и с много опит ! Забележете централен защитник с 19 гола и 15 асистенции :idea: Ние взимаме нападатели с по-лоша статистика. :lol:
Може би не е апетитна хапка за скаутския отдел, тъй като е свободен агент.....
Цеката удари всички в земята със селекцията си до момента. Не случайно са близко до Лудогорец и Левски.
Щото ако го бяхме взели,щеше да се пише:"Тоя пенсионер ли ,така ли се прави отбор за бъдещето или ще караме ден за ден",затова!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Купър по-добре ли беше на 35 и срещу 65 к евра/месец
Е не,ама разкарахме един,да вземем друг....
- MASTER_COOL
- Контакти:
Трябва да има баланс между млади и опитни, защото на 30 не е финалния етап, особено за защитник.
Както и да е, ще видим дали грузинеца ще е успешен трансфер.
Както и да е, ще видим дали грузинеца ще е успешен трансфер.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Преди да са ме изтрили :)
Атанас Кабов щял да бъде свободен от утре , други ден.
Атанас Кабов щял да бъде свободен от утре , други ден.