Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 15 мар 2017 20:20

PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:Относно футбола в Ловеч,не ме интересува бе чУек.Вие (феновете) не се борите за нищо,искате всичко на готово,е,не става така

Защото Вие се борихте за да спасите любимият си клуб, като позволихте на един борец (Паслар) да внесе молба за умишлен фалит, позволихте да ви заличат от всички тефтери на родната и европейска футболни централи и т.н.

След, като не те интересува футбола в Ловеч си спестявай някои въпроси.
Абсолютно никой, нищо не иска от Ганчев, ние искаме да ни освободи от пипалата си.

Зная, че обикновено на неудобни въпроси се отговаря със заучени фрази, които няхващат дикиш, така че не си прави труда да ми отговаряш.

Радвай се на гранде проекта заченат с нодоносче, това е твоят избор, но хайде да не си налагаш мнението, когато другите участници в дискусията имат различно от твоето.

Аз се забавлявам, но определено нещо в целия филм те дразни, друга причина да палиш от четвърт оборот няма

Щом падна до там,че да обвиняваш армейците ,че не са направили нищо за да спасят отбора си наистина няма какво да говорим.Най-малкото ние сме единствените които събраха над милион лева за спасението на нашия клуб.За протестите да не говорим - най-масовите в историята на България.И въпреки това ти изпраска тази нелепица,че не сме се борили за клуба си.Не сте се борили вие , мишките от Ловеч.Един плакат не разпънахте против ГГ,една песен не изпяхте против него,това ли ви е борбата?Искали били ГГ да ви освободи от пипалата си,ми тогава какво правиш във форума на ЦСКА?Все едно аз ако искам ГГ да се махне от “Петрол” да съм денонощно във форума ви и да хейтя.Явно не ГГ е проблем за теб,а ЦСКА.А това вече няма как да подмина.Щом нападаш ЦСКА ще си го получиш.Или очакваш като вас ,мишоците от Ловеч да си мълчим?Заедно с обгазения хейтър ще си ви храня на воля докато не се откажете да плюете по ЦСКА,това е положението,без значение дали ти харесва или не.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 мар 2017 20:23

icko65 написа:Разбрах че сте върти опашки..Когато ви оттърва ЦСКА е клуб.Когато не ви оттърва ЦСКА е дружество.А сто пъти ви се обясни че Футболния клуб е ЮЛ .И като такова вие сте ЛИТЕКС.

ЦСКА е на първо място клуб, който освен дружеството, включва огромната фенска маса, легендите, традициите, клубните атрибути. Без нас, феновете, няма ЦСКА, биха останали футболистите с техните треньори, нищо повече. А дружество без фенове не е клуб.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 мар 2017 20:32

GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:Относно футбола в Ловеч,не ме интересува бе чУек.Вие (феновете) не се борите за нищо,искате всичко на готово,е,не става така

Защото Вие се борихте за да спасите любимият си клуб, като позволихте на един борец (Паслар) да внесе молба за умишлен фалит, позволихте да ви заличат от всички тефтери на родната и европейска футболни централи и т.н.

След, като не те интересува футбола в Ловеч си спестявай някои въпроси.
Абсолютно никой, нищо не иска от Ганчев, ние искаме да ни освободи от пипалата си.

Зная, че обикновено на неудобни въпроси се отговаря със заучени фрази, които няхващат дикиш, така че не си прави труда да ми отговаряш.

Радвай се на гранде проекта заченат с нодоносче, това е твоят избор, но хайде да не си налагаш мнението, когато другите участници в дискусията имат различно от твоето.

Аз се забавлявам, но определено нещо в целия филм те дразни, друга причина да палиш от четвърт оборот няма

Щом падна до там,че да обвиняваш армейците ,че не са направили нищо за да спасят отбора си наистина няма какво да говорим.Най-малкото ние сме единствените които събраха над милион лева за спасението на нашия клуб.За протестите да не говорим - най-масовите в историята на България.И въпреки това ти изпраска тази нелепица,че не сме се борили за клуба си.Не сте се борили вие , мишките от Ловеч.Един плакат не разпънахте против ГГ,една песен не изпяхте против него,това ли ви е борбата?Искали били ГГ да ви освободи от пипалата си,ми тогава какво правиш във форума на ЦСКА?Все едно аз ако искам ГГ да се махне от “Петрол” да съм денонощно във форума ви и да хейтя.Явно не ГГ е проблем за теб,а ЦСКА.А това вече няма как да подмина.Щом нападаш ЦСКА ще си го получиш.Или очакваш като вас ,мишоците от Ловеч да си мълчим?Заедно с обгазения хейтър ще си ви храня на воля докато не се откажете да плюете по ЦСКА,това е положението,без значение дали ти харесва или не.

Ганчев може да е много спорна личност, но 20 години даваше пари в Ловеч заради 200 фена! Питам господина мразещ Ганчев - Той повече взе, или повече даде за футбола в Ловеч?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2017 20:34

Mitata написа:
Кашчей написа:В Манчестър недоволните от Глейзър си основаха свой отбор, а не преместиха Борнемут и да го кръстят Юнайтед ъф Манчестър!

Важното, определящото е дрежеството да бъде прието от мнозинството от феновете. Как е основано и откъде е дошло няма особено значение. Например Юнайтед от Манчестър, независимо че е основан от фенове на "червените дяволи", е приет от малък кръг фенове на Манчестър, затова не придобива ореола на известния клуб.

Още преди фалита на Дунав, някой си основава Дунав 2010, който впоследствие бива приет от всички фенове на фалиралия Дунав за естествения му продължител, въпреки че ЕИК на двете дружества е различен. Вчера си направих експеримент като написах в подфорума на Дунав, че настоящото дружество няма нищо общо с умрялото през 2011г., което естествено бе изтрито.

Пишеш толкова големи глупости, че сигурно и теб те е срам да ги четеш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2017 20:40

Mitata написа:
icko65 написа:Разбрах че сте върти опашки..Когато ви оттърва ЦСКА е клуб.Когато не ви оттърва ЦСКА е дружество.А сто пъти ви се обясни че Футболния клуб е ЮЛ .И като такова вие сте ЛИТЕКС.

ЦСКА е на първо място клуб, който освен дружеството, включва огромната фенска маса, легендите, традициите, клубните атрибути. Без нас, феновете, няма ЦСКА, биха останали футболистите с техните треньори, нищо повече. А дружество без фенове не е клуб.

Значи клубът включва и дружеството :mrgreen:
Пак ще останеш без надница!

Дружество без фенове не е клуб...Майкоуу.. откъде ви изкопават все такива мозАци бе?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 мар 2017 20:41

Кашчей написа:Пишеш толкова големи глупости, че сигурно и теб те е срам да ги четеш?!

Глупости ли? А защо вчера много бързо изтриха мнението, което написах във вашия подфорум? А именно, че Дунав 2010 няма нищо общо с фалиралото/умрялото дружество?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2017 20:51

Mitata написа:
Кашчей написа:Пишеш толкова големи глупости, че сигурно и теб те е срам да ги четеш?!

Глупости ли? А защо вчера много бързо изтриха мнението, което написах във вашия подфорум? А именно, че Дунав 2010 няма нищо общо с фалиралото/умрялото дружество?

Обсъждай Дунав 2010 в подфорум Дунав. Аз тук обсъждам небивалиците, които пишете припознавачите в неистовото си желание да заработите някой лев.
И под глупости имах предвид началото на поста ти, а не това, че са те изтрили! Ако си забелязал, модераторите там не са от Дунав!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 мар 2017 20:58

Кашчей написа:Обсъждай Дунав 2010 в подфорум Дунав. Аз тук обсъждам небивалиците, които пишете припознавачите в неистовото си желание да заработите някой лев.
И под глупости имах предвид началото на поста ти, а не това, че са те изтрили! Ако си забелязал, модераторите там не са от Дунав!

Как да обсъждам там? Недоволни от мнението ми го изтриха набързо. ЗАЩО? Не обидих никого, само споделих виждането си. Стигаме до тривиалния извод, че за едни всичко е разрешено, всичко се приема за нормално, без обструкции. Но когато стане въпрос за ЦСКА се носи вода от 9 кладенеца, за да се попречи.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2017 21:01

Mitata написа:
Кашчей написа:Обсъждай Дунав 2010 в подфорум Дунав. Аз тук обсъждам небивалиците, които пишете припознавачите в неистовото си желание да заработите някой лев.

Как да обсъждам там? Недоволни от мнението ми го изтриха набързо. ЗАЩО? Не обидих никого, само споделих виждането си. Стигаме до тривиалния извод, че за едни всичко е разрешено, всичко се приема за нормално, без обструкции. Но когато стане въпрос за ЦСКА се носи вода от 9 кладенеца, за да се попречи.

За ЦСКА вече не пиши нищо! Този клуб фалира, с вашата енергична помощ. Така добре се постарахте, че дори и Сталин би ви завидял!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 мар 2017 21:03

Кашчей написа:
Mitata написа:

За ЦСКА вече не пиши нищо! Този клуб фалира, с вашата енергична помощ. Така добре се постарахте, че дори и Сталин би ви завидял!

Дунав фалира, но подфорум Дунав продължава да съществува. Феновете на този клуб продължават да пишат за него, да милеят за него.

Върни се в “ЦСКА”