PFC Litex написа:GOLEADOR написа:Относно футбола в Ловеч,не ме интересува бе чУек.Вие (феновете) не се борите за нищо,искате всичко на готово,е,не става така
Защото Вие се борихте за да спасите любимият си клуб, като позволихте на един борец (Паслар) да внесе молба за умишлен фалит, позволихте да ви заличат от всички тефтери на родната и европейска футболни централи и т.н.
След, като не те интересува футбола в Ловеч си спестявай някои въпроси.
Абсолютно никой, нищо не иска от Ганчев, ние искаме да ни освободи от пипалата си.
Зная, че обикновено на неудобни въпроси се отговаря със заучени фрази, които няхващат дикиш, така че не си прави труда да ми отговаряш.
Радвай се на гранде проекта заченат с нодоносче, това е твоят избор, но хайде да не си налагаш мнението, когато другите участници в дискусията имат различно от твоето.
Аз се забавлявам, но определено нещо в целия филм те дразни, друга причина да палиш от четвърт оборот няма
Щом падна до там,че да обвиняваш армейците ,че не са направили нищо за да спасят отбора си наистина няма какво да говорим.Най-малкото ние сме единствените които събраха над милион лева за спасението на нашия клуб.За протестите да не говорим - най-масовите в историята на България.И въпреки това ти изпраска тази нелепица,че не сме се борили за клуба си.Не сте се борили вие , мишките от Ловеч.Един плакат не разпънахте против ГГ,една песен не изпяхте против него,това ли ви е борбата?Искали били ГГ да ви освободи от пипалата си,ми тогава какво правиш във форума на ЦСКА?Все едно аз ако искам ГГ да се махне от “Петрол” да съм денонощно във форума ви и да хейтя.Явно не ГГ е проблем за теб,а ЦСКА.А това вече няма как да подмина.Щом нападаш ЦСКА ще си го получиш.Или очакваш като вас ,мишоците от Ловеч да си мълчим?Заедно с обгазения хейтър ще си ви храня на воля докато не се откажете да плюете по ЦСКА,това е положението,без значение дали ти харесва или не.