Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2017 19:10

Red_Neck написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Ай да се върнеш някъде в началните класове, за да се присетиш какво означава думата припознавам!

Сега да не седнеш да ми обясняваш,че винаги си бил от 2010,а припознавачо?

От 1965-а е от 2010.... :)

Горе-долу, тогава и Кърпачев Лч. стана клуб на БНА, при това централен!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 мар 2017 19:20

PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:Сам си плюещ по авторитета,в каква изоставаща позиция е ЦСКА като атакува първото място (говоря за нашия спор)?
Даже и Лудогорец да не загуби,минем ли Пирин и Нафтата и поста на който ти отговорих става безсмислен.
п.п.
Те лошите ти думи към ЦСКА започнаха още щом ГГ дойде в ЦСКА.За това ти казах да отдадеш заслуженото на Христо Янев за работата му в Нефтохимик.

Кое място атакува ЦСКА-София, че нещо тук ми се привиждат разни неща? - те Лудогорец след 3-4 кръга ще са и теоретичен шампион, но щом преследвате първото място - супер.

Моя негативизъм, към Ганчев няма нищо общо с ЦСКА (фалиралия), но виж новото му уродче си заслужава съдбата и всичко това е, защото неостави никакъв шанс да спасим по един или друг начин футбола в Ловеч и остави общината със задължения от 3 000 000лв.

Аз Янев му отдадох заслуженото още когато спечели купата от "В" група, но за сметка на това ръководещите проектчето ви му се изплюха в лицето и го изгониха, защото за Ганчев човешкия фактор никога не е бил важен - скоро ще го разберете на собствен гръб.

Знаех,че ще се извъртиш :[offtopic]Изображение[/offtopic]
А още не е минал мача ни с Локото.Както казах,прояви повече респект към ЦСКА,момчетата го заслужават.
Относно футбола в Ловеч,не ме интересува бе чУек.Вие (феновете) не се борите за нищо,искате всичко на готово,е,не става така.Направете си свой отбор,борете се,протестирайте ако нещо не ви хареса,но не,вие само плюете по ЦСКА като се оправдавате с ГГ.Мен ми е през Кора за ГГ,но за ЦСКА да не съм те видял да кажеш нещо лошо!ЦСКА е светиня по която страхливците само църкат.И да църкате,все тая.Мен ми е смешно как някой който се чувства прецакан от даден човек няма да се бори за любовта си,а вместо това ходи да храчи по другите отбори.Явно наистина сме различни хора и вас хейтърите никога няма да мога да разбера.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2017 19:23

GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:Сам си плюещ по авторитета,в каква изоставаща позиция е ЦСКА като атакува първото място (говоря за нашия спор)?
Даже и Лудогорец да не загуби,минем ли Пирин и Нафтата и поста на който ти отговорих става безсмислен.
п.п.
Те лошите ти думи към ЦСКА започнаха още щом ГГ дойде в ЦСКА.За това ти казах да отдадеш заслуженото на Христо Янев за работата му в Нефтохимик.

Кое място атакува ЦСКА-София, че нещо тук ми се привиждат разни неща? - те Лудогорец след 3-4 кръга ще са и теоретичен шампион, но щом преследвате първото място - супер.

Моя негативизъм, към Ганчев няма нищо общо с ЦСКА (фалиралия), но виж новото му уродче си заслужава съдбата и всичко това е, защото неостави никакъв шанс да спасим по един или друг начин футбола в Ловеч и остави общината със задължения от 3 000 000лв.

Аз Янев му отдадох заслуженото още когато спечели купата от "В" група, но за сметка на това ръководещите проектчето ви му се изплюха в лицето и го изгониха, защото за Ганчев човешкия фактор никога не е бил важен - скоро ще го разберете на собствен гръб.

Знаех,че ще се извъртиш :[offtopic]Изображение[/offtopic]
А още не е минал мача ни с Локото.Както казах,прояви повече респект към ЦСКА,момчетата го заслужават.
Относно футбола в Ловеч,не ме интересува бе чУек.Вие (феновете) не се борите за нищо,искате всичко на готово,е,не става така.Направете си свой отбор,борете се,протестирайте ако нещо не ви хареса,но не,вие само плюете по ЦСКА като се оправдавате с ГГ.Мен ми е през Кора за ГГ,но за ЦСКА да не съм те видял да кажеш нещо лошо!ЦСКА е светиня по която страхливците само църкат.И да църкате,все тая.Мен ми е смешно как някой който се чувства прецакан от даден човек няма да се бори за любовта си,а вместо това ходи да храчи по другите отбори.Явно наистина сме различни хора и вас хейтърите никога няма да мога да разбера.

Видя се колко е бил светиня ЦСКА за вас, след като така долно го предадохте! А ЦСКА-София може да е тотем, но не може да е светиня...и никога няма да стане светиня!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 мар 2017 19:27

GOLEADOR написа:Относно футбола в Ловеч,не ме интересува бе чУек.Вие (феновете) не се борите за нищо,искате всичко на готово,е,не става така

Защото Вие се борихте за да спасите любимият си клуб, като позволихте на един борец (Паслар) да внесе молба за умишлен фалит, позволихте да ви заличат от всички тефтери на родната и европейска футболни централи и т.н.

След, като не те интересува футбола в Ловеч си спестявай някои въпроси.
Абсолютно никой, нищо не иска от Ганчев, ние искаме да ни освободи от пипалата си.

Зная, че обикновено на неудобни въпроси се отговаря със заучени фрази, които няхващат дикиш, така че не си прави труда да ми отговаряш.

Радвай се на гранде проекта заченат с нодоносче, това е твоят избор, но хайде да не си налагаш мнението, когато другите участници в дискусията имат различно от твоето.

Аз се забавлявам, но определено нещо в целия филм те дразни, друга причина да палиш от четвърт оборот няма
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 мар 2017 19:36

Кашчей написа:[

В Манчестър недоволните от Глейзър си основаха свой отбор, а не преместиха Борнемут и да го кръстят Юнайтед ъф Манчестър!

Мушморок, оправи ли кое е засада и кое не?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 мар 2017 19:37

Кашчей написа:В Манчестър недоволните от Глейзър си основаха свой отбор, а не преместиха Борнемут и да го кръстят Юнайтед ъф Манчестър!

Важното, определящото е дрежеството да бъде прието от мнозинството от феновете. Как е основано и откъде е дошло няма особено значение. Например Юнайтед от Манчестър, независимо че е основан от фенове на "червените дяволи", е приет от малък кръг фенове на Манчестър, затова не придобива ореола на известния клуб.

Още преди фалита на Дунав, някой си основава Дунав 2010, който впоследствие бива приет от всички фенове на фалиралия Дунав за естествения му продължител, въпреки че ЕИК на двете дружества е различен. Вчера си направих експеримент като написах в подфорума на Дунав, че настоящото дружество няма нищо общо с умрялото през 2011г., което естествено бе изтрито.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 15 мар 2017 19:44

Голям мерак за тази емблема. Иначе се биете в гърдите, че сте ЦСКА, а сега чакате емблемата, за да сте ЦСКА, а всъщност винаги ще си останете преименуван Литекс. Все едно на Great Wall да сложите емблема на Ferarri и да се мислите за тузари, а все пак колата ви ще е произведена в Ловеч!!!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 мар 2017 19:55

Mitata написа:
Кашчей написа:В Манчестър недоволните от Глейзър си основаха свой отбор, а не преместиха Борнемут и да го кръстят Юнайтед ъф Манчестър!

Важното, определящото е дрежеството да бъде прието от мнозинството от феновете. Как е основано и откъде е дошло няма особено значение. Например Юнайтед от Манчестър, независимо че е основан от фенове на "червените дяволи", е приет от малък кръг фенове на Манчестър, затова не придобива ореола на известния клуб.

Още преди фалита на Дунав, някой си основава Дунав 2010, който впоследствие бива приет от всички фенове на фалиралия Дунав за естествения му продължител, въпреки че ЕИК на двете дружества е различен. Вчера си направих експеримент като написах в подфорума на Дунав, че настоящото дружество няма нищо общо с умрялото през 2011г., което естествено бе изтрито.

Тъй ли? Нали дружеството беше обвивката?КлубЪТ е важното според вас...Но вие го заебахте и прегърнахте дружеството на....Литекс.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 мар 2017 19:58

icko65 написа:
Mitata написа:

Тъй ли? Нали дружеството беше обвивката?КлубЪТ е важното според вас...Но вие го заебахте и прегърнахте дружеството на....Литекс.

Нищо не си разбрал, а щом досега не си успял, безсмислено е да се обяснява още.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 мар 2017 20:05

Mitata написа:
icko65 написа:
Mitata написа:

Нищо не си разбрал, а щом досега не си успял, безсмислено е да се обяснява още.

Разбрах че сте върти опашки..Когато ви оттърва ЦСКА е клуб.Когато не ви оттърва ЦСКА е дружество.А сто пъти ви се обясни че Футболния клуб е ЮЛ .И като такова вие сте ЛИТЕКС.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”