Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:На Янев точно ръководството му скрои шапката и го принуди да си подаде оставката. Ако в събота Локо майните ви пернат (което се надявам да стане) може по Великден да сте с нов треньор.
Никой не се и съмнява в желанията ти.Те лошите неща осмислят живота на хейтъра,някой да падне,друг да бъде изгонен и така...
Можеш ли да ми дадеш смислен отговор на въпроса, защо трябва да искам точно вие да не губите мачове?! Или ти не си хейтър, когато пишеш за нас, за Левски...Тогава си преизпълнен с обич и добри намерения, и пожелания?!?
Дай ми една обоснована причина, поради която аз трябва да харесвам това чудо на българската спортна генетика- ЦСКА-София, та дори и да му пожелавам успех в мачовете!?!
Твоето е патология,кибичиш само в нашия форум и пускаш гнусотии.На мен ми е през кОра за твоя урод Дунав и не ме вълнува съдбата му.Що се отнася до Левски,когато нещо ми хареса там не им го спестявам.През сезон 2011/12 примерно,в Левски играеха Иван Цветков и Райков.На мен много ми харесваха като футболисти и съм изказвал мнения в теми от техния форум,че бих искал да ги видя в ЦСКА.Сега същото важи за Прохазка и Аниете,добри футболисти са и Левски печели от това ,че ги има.За мен е глупаво а се омаловажават достойнствата на противника,за това и не ви разбирам вас хейтърите.За мен е важно да бием опонента,но си му отдавам заслуженото ако е показал нещо хубаво и креативно.Абе стига съм се обяснявал,кой разбрал-разбрал!

[/offtopic]