Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот dreben23 » 13 юли 2012 00:33

гражданин от село написа:С тия две машини направо ще си направим поточна линия. :lol:

:lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юли 2012 00:39

Откъде този оптимизъм? Някой гледал ли ги е какво представляват? Радвахме се и на Томас и на Диого...., а между другото какво стана с Диого? Платиха ли обезщетение, или си е още наш? :roll: А този Пашкулев, звездата на Брестник ми дава големи надежди и той просто. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 юли 2012 01:30

Незнам, ама вече ми се иска да връщат и Руи Мигел, че няма кой да вари ракия. Гроздето е ферментирало, а в мазето държа и два бидона със джибри за всечки случай за напролет. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 13 юли 2012 09:38

отивам да играя футбол с колегите вчера към 6, после запихме, прибрах се в полунощ и не съм пускал лаптопа, днес се събуждам и що да видя- валят имена- не един, не двама а цели 5 нови! като само за Платини бях подготвен психически! сега не знам как да асимилирам всичко това! според Спортал сме ударили всички в земята, така да бъде, доволно! :lol: :mrgreen: :)
дано тия момчета ни радват- за французина и Платини съм убеден, че имат сериозни качества, алабанецът не съм го чувал но 11 гола в Полша за един сезон ми звучи доста добре- Мицански и Генков май вакрваха по толкова горе-долу, а Кристиан Ободо няма да го коментирам- тия с големите визитки сме ги виждали, повечето се излгат като кифладжии щом дойдат в БГ, а тоя дори не е пристигнал още, такак че няма смисъл да говорим...
момчето от гърция не е лош трансфер според мен- преди години така от никъде изникна Вальо Илиев, никой не го знаеше какъв е, играл във врачнаско и в Беларус, а се превърна в най-добрият защитник на България за отрицателно време....

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 13 юли 2012 09:46

Red Warrior написа:Откъде този оптимизъм? Някой гледал ли ги е какво представляват? Радвахме се и на Томас и на Диого...., а между другото какво стана с Диого? Платиха ли обезщетение, или си е още наш? :roll: А този Пашкулев, звездата на Брестник ми дава големи надежди и той просто. :roll:

най-голямата звезда на ЦСКА идва от Харманли в отбора, не бързай със заключенията! както сам каза не сме ги гледали още, нека д аги гледаме и ще говорим. поне за левия бек може да сме спокойни- там има още двама други- Нилсон на мен ми направи добро впечетление в контролите досега.

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 13 юли 2012 10:04

Дано да станат факт и да не продадеме никой. Не изглеждат лоши, надявам се да свършат работа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 юли 2012 10:36

Jorkorazporko написа:Ако взмем Тенгериня, Ободо, Чани и Бесан ще е доста добре! Така ще може да освободим Петър Стоянов и да пенсионираме Тошко Янчев, единия е прекалено посредствен играч за отбор като ЦСКА, другия си му е време да окачи бутонките! А на Пашкулев трябва да му се даде шанс, момчето може и да е читаво! Платини има отвратителен характер и ще прави проблеми, така че не ни е нужен! Делев е излишен, Карачанака трябва да е титуляр защото има доста потенциал!

Едно към едно с моето виждане за отбора. ;) :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 юли 2012 10:45

Чакайте първо да вземем някой, пък тоганва се радвайте. Щото напоследък все уж идват- и от Удинезе щяха да идват и Диого и не знам си кой, ама накрая...
Този българинът от Гърция да не е родственик на Станко Йовчев нещо??? Преди 2 дена Стойчо каза, че защитата му е перфектно окомплектована. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 юли 2012 10:48

danko_sot написа:Чакайте първо да вземем някой, пък тоганва се радвайте. Щото напоследък все уж идват- и от Удинезе щяха да идват и Диого и не знам си кой, ама накрая...
Този българинът от Гърция да не е родственик на Станко Йовчев нещо??? Преди 2 дена Стойчо каза, че защитата му е перфектно окомплектована. ;)

Съгласен съм!За момента нито един от изброените не е потвърден на 100%, така че да не избързваме с коментарите.. :)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 13 юли 2012 11:23

Това е непрофесионално..цяло лято селекция :!: ..ОТ СВОБОДНИ АГЕНТИ.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”