Тема за Драголюб Симонович
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тема за Драголюб Симонович
А ти Emi_cska ще ни кажеш ли най-после коя интрига сътвори Дуци ,че все още не ми е станало ясно или просто от вчера само припяваш на противниците му.И как Милен без лиценз стана героя ви като на практика треньор се водеше Сашо Борисов.И ако не ти е ясно ,нищо не пречи един спортно-технически директор да води тренировки .Нали разбираш ,че за това не се иска лиценз ,а разбиране от футбол.
Много голям страх тресе сините от този Дуци бе, лелееее страшна работа. Загрижили се за нас как ще се преборим за третото място с Литекс а те сините дами са на майната си в класирането

catch me ... if you can !
Batkoto написа:ако нещата се успокоят на Армията и оставят Дуци да работи на спокойствие ще мачкаме
Аз съм на 100% съгласен с теб ! Моето мнение е същото ... с Дуци и сър Пенев ще сме шампиони стига да му бъде осигурено спокойствие да работи !
catch me ... if you can !
-
Самият факт,че всички конкуренти ревът за Милен и оплюват Дуци,говори достатъчно ясно. 

Кажете ми, какъв е Дуци в отбора и какъв е Димитър Пенев. Докато функциите на двамата не се изяснят нищо няма да върви. Самите играчи сигурно също се чудят и от това куца играта. Нямам нищо против Симонович, но и не виждам, с какво е заслужил да води отбор, като ЦСКА. Да не говорим, как подло по сръбски подготви махането на Радуканов. Не знам дали е така, но след идването му в отбора започнаха и проблемите. Ако сърбина ще ръководи нека излезът и го кажат. Димитър Пенев не е заслужил такова отношение, защото винаги е готов да помогне и Титан го използват безогледно. Сега предстоят още няколко мача, в които ще се реши и титлата и бъдещето на треньорите. Ако бием всички и си върнем първото място значи Дуци работи добре в тандем с Пенев и всичко е наред. Загубим ли още точки обаче започваме отначало. Нов треньор, нови играчи, нов отбор и нови мечти за следващото първенство. И така в омагьосан кръг докато Титан се научат да ръководят или не се махнат от ЦСКА.
redpride написа:Кажете ми, какъв е Дуци в отбора и какъв е Димитър Пенев. Докато функциите на двамата не се изяснят нищо няма да върви. Самите играчи сигурно също се чудят и от това куца играта. Нямам нищо против Симонович, но и не виждам, с какво е заслужил да води отбор, като ЦСКА. Да не говорим, как подло по сръбски подготви махането на Радуканов. Не знам дали е така, но след идването му в отбора започнаха и проблемите. Ако сърбина ще ръководи нека излезът и го кажат. Димитър Пенев не е заслужил такова отношение, защото винаги е готов да помогне и Титан го използват безогледно. Сега предстоят още няколко мача, в които ще се реши и титлата и бъдещето на треньорите. Ако бием всички и си върнем първото място значи Дуци работи добре в тандем с Пенев и всичко е наред. Загубим ли още точки обаче започваме отначало. Нов треньор, нови играчи, нов отбор и нови мечти за следващото първенство. И така в омагьосан кръг докато Титан се научат да ръководят или не се махнат от ЦСКА.
Преди една година ти беше ли наясно какъв е в отбора Сашо Борисов и какъв е Радуканов?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
един грамотен за играта футбол човек.не знам що го хулите.този човек предсказа реванша със стяуа.прочетете му коментара и ще се убедите,че разбира играта доста по добре от някои тук присъствуващи;специалисти;.няма лиенз понеже не се има с л.петрович-а както се знае лично любко е поел ангажимент докато той коли кучето в сръбския футбол-лиценз за симонович през крив макарон.
[center]
[/center]

- Синьо сърце
- Контакти:
ozzmozisa написа:един грамотен за играта футбол човек.не знам що го хулите.този човек предсказа реванша със стяуа.прочетете му коментара и ще се убедите,че разбира играта доста по добре от някои тук присъствуващи;специалисти;.няма лиенз понеже не се има с л.петрович-а както се знае лично любко е поел ангажимент докато той коли кучето в сръбския футбол-лиценз за симонович през крив макарон.
Този реванш и аз го предсказах,без да съм спец.Обаче не разбирам шефовете ви - или казваш:"Да,Дуци е треньорът и той ще го води",или оставяш Милен!Кви бяха тез флик-флаци,пък Пената,пък Зафето,след Враца-вдигали му пълномощията на Дуци...И пак не казват,че е треньор!Нещо не схващам смисъла на цялата история.Относно качествата му-едва ли е по-добър от Милен и Гонзо,не виждам къде го е доказал...Ако една странна победа над ЦСКА със странни съдийски отсъждания(нали не бъркам,че той беше тогава на Сливен?) и една победа над Левски,когато целият син отбор се изреди да изпуска чисти положения-кое от кое по-чисто,са признак на треньорска компетентност,то Херо,Ферарио и Илиан,примерно са светила от ранга на Съра и Португалеца...Но щом си го харесвате-ваша воля,аз не виждам с какво е доказал качества!Това с Люпко звучи несериозно,а пък че противниците на ЦСКА ги тресе страх от него,особено Левски,си е някакъв странен и автентичен фолклор...Разправят,че обичал крушовица(то кой от нас не обича-между другото в Метро има сръбска вилямовка крушовица-15 кинта шишето,ама много е добра,препоръчвам ви я искрено),ама ний сме фенове и можем да си цоцкаме на воля,а той-треньор или какъвто е там!Това в кръга на шегата-не знам,може и той да е човекът за вас-времето ще покаже...Но да се натоварва със свръхочаквания-едва ли е редно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
vaskonti написа:redpride написа:Кажете ми, какъв е Дуци в отбора и какъв е Димитър Пенев. Докато функциите на двамата не се изяснят нищо няма да върви. Самите играчи сигурно също се чудят и от това куца играта. Нямам нищо против Симонович, но и не виждам, с какво е заслужил да води отбор, като ЦСКА. Да не говорим, как подло по сръбски подготви махането на Радуканов. Не знам дали е така, но след идването му в отбора започнаха и проблемите. Ако сърбина ще ръководи нека излезът и го кажат. Димитър Пенев не е заслужил такова отношение, защото винаги е готов да помогне и Титан го използват безогледно. Сега предстоят още няколко мача, в които ще се реши и титлата и бъдещето на треньорите. Ако бием всички и си върнем първото място значи Дуци работи добре в тандем с Пенев и всичко е наред. Загубим ли още точки обаче започваме отначало. Нов треньор, нови играчи, нов отбор и нови мечти за следващото първенство. И така в омагьосан кръг докато Титан се научат да ръководят или не се махнат от ЦСКА.
Преди една година ти беше ли наясно какъв е в отбора Сашо Борисов и какъв е Радуканов?
Абе не е съвсем така, тогава се знаеше, че Радуканов е треньор който няма лиценз и Борис се водеше треньор за пред БФС, а сега ти можеш ли да ми кажеш каква е функцията на Пенев, Зафето и Дуци ?
Просто кашата е пълна в момента и се надявам по скоро да идва Тромбета и да се спрат всичките тези циркове !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
-
Синьо сърце написа: и една победа над Левски
Две със Сливен