Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Ангел Червенков е точният човек!

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 13:53

delqnski47 написа:
Jorkorazporko написа:
MONK1TO написа:ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА.

Човек балона се спука! ЦСКА е в трагично състояние! Някой трябва да поеме отговорността, и да се спре срива в отбора преди да е станало късно! На Гонзо като му дават 20 шанса Левски какво, процъфтява ли?

Добре,точно преди дербито ли трябваше да стане това? :evil:

ДА! Футболистите бяха изпаднали в летаргия! Звездите не се раздаваха до край и само се сърдеха заради ротацията на Радуканов! Всичките мачове срещу конкурентите ги изиграхме трагично! Тактически отбора не стой добре! Отзад сме като пробито гърне, а отпред сме като стадо крави който само се бутат и си пречат, халфова линия няма! Така ли се печели мач с Левски? Миналата година помниш ли с каква стратегия играхме? Помниш ли защитния вал и халфовата линия? Тактиката на Радуканов е дисбалансирана! Той прави груби тактически грешки и от там идват проблмите на ЦСКА! Махна всичките градивни футболисти(Маркиниос и Гаргоров) и взе 5 нападателя! И сега кой връзва играта? Костадин Стоянов с далечни пасове!
Мисля, че сега е момента да се въведе по балансирана тактика, да се извадят футболистите в слаба форма от титулярния състав, и да се поработи малко в тактически план, нещо което съм сигурен ,че Червенков ще направи!

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот ruslankonev » 23 окт 2011 13:57

gembala написа:Отбора откровено вървеше надолу, и нямаше един стойностен мач! Победите бяха плод на индивидуални проблясъци на няколко добри футболисти. Тези футболисти просто крещяха за стойностен, рутиниран треньор. Това решение на собствениците е правилно и доста закъсняло.

+10000000
1948

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 13:59

ДА! Футболистите бяха изпаднали в летаргия! Звездите не се раздаваха до край и само се сърдеха заради ротацията на Радуканов! Всичките мачове срещу конкурентите ги изиграхме трагично! Тактически отбора не стой добре! Отзад сме като пробито гърне, а отпред сме като стадо крави който само се бутат и си пречат, халфова линия няма! Така ли се печели мач с Левски? Миналата година помниш ли с каква стратегия играхме? Помниш ли защитния вал и халфовата линия? Тактиката на Радуканов е дисбалансирана! Той прави груби тактически грешки и от там идват проблмите на ЦСКА! Махна всичките градивни футболисти(Маркиниос и Гаргоров) и взе 5 нападателя! И сега кой връзва играта? Костадин Стоянов с далечни пасове!
Мисля, че сега е момента да се въведе по балансирана тактика, да се извадят футболистите в слаба форма от титулярния състав, и да се поработи малко в тактически план, нещо което съм сигурен ,че Червенков ще направи!

Тука май някои хора живеем в някъв свят с триглави гущери и магьосници,и се мислим за футболни спецове!
Я ми кажи за 5 дена преди дербито кво Червенков ще направи аре обясни ми!Докато разбере къде е ще станат 3 дена!!!Той да не е Дъмбълдор ли там Волдемор?
Още ли си мислите,че треньорите са проблема тук?Ако,да,то ние си заслужаваме съдбата!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 окт 2011 14:00

Tony_CSKA написа:Пак се работи на парче. Няма никаква стратегия за развитието на отбора. И пак сами си правим живота труден, както винаги. Сдаваме титлата без бой, а сме най-достойният отбор за нея. Това е една от големите разлики между БГ и държавите, в които има истински футбол... Затова никога няма да имаме такъв. Дано поне не паднем в дербито.

Кой е сдал титлата?И стига сте псували БГ,защото такива БГ е такава заради такива като вас,режете си вените и слагайте край на мъките.Без това е ясно,че с изключителния си мозъчен капацитет,ака прочетете в някой сайт,че сте мъртви,сами ще тръгнете към гробищата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 14:01

Убеден съм,че ще паднем в дербито!Само гледайте сеира!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 окт 2011 14:03

Напълно съм съгласен със смяната на Радуканов, даже трябваше още в началото на сезона след мачовете със Стяуа да го сменят или миналата седмица след загубата от Славия. С Радуканов ЦСКА нямаше да спечели и с/у Левски (с нов треньор също няма никаква гаранция) видно е че отбора играеше по инерция без стратегия за мачовете и без полузащита и защита. Печелехме само благодарения индивидуалните качества на Нелсън и Платини, Галчев и Т.Янчев са в трагична форма но Радуканов няма алтернатива.

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 23 окт 2011 14:05

Абе не е нормално смяната да е преди най важния ти мач -тук има нещо гнило и това е сигурно...
Но титаните си вкараха голям автогол за мача с Левски-Сега ако паднем не ми се мисли каква лудница ги чака до края на първенството...
Мача в петък започва да мирише от рано... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 14:05

delqnski47 написа:

Тука май някои хора живеем в някъв свят с триглави гущери и магьосници,и се мислим за футболни спецове!
Я ми кажи за 5 дена преди дербито кво Червенков ще направи аре обясни ми!Докато разбере къде е ще станат 3 дена!!!Той да не е Дъмбълдор ли там Волдемор?
Още ли си мислите,че треньорите са проблема тук?Ако,да,то ние си заслужаваме съдбата!!

Обикновено след смяна на треньора има леко подобрение на играта, в първите 2-3 мача.Във вашият случай обаче нещата са по-сложни, защото още първият ви мач е срещу Левски, а не срещу Монтана и това е нож с две остриета-ако го спечелите-отборът се вдига, ако загубите... и Господ няма да ви спаси.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 23 окт 2011 14:06

Не знам каква позиция да взема още.Току що разбрах за тия щуротии на перничаните.По-скоро съм зад Милен,но напоследък почна и мен да ме замисля дали става за ЦСКА.Много се дразня на упорството му да не прави смени когато нещата не вървят(или ги прави последните 5 мин) и защо не налага макетата ,като загатнаха ,че има много хляб в тях.

Ако тия неща са верни-Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Милен.

Върни се в “ЦСКА”