И за който харесва Делев, и за който не го харесва:
http://www.youtube.com/watch?v=izVWEcG-CxA
Има още няколко гола от началото на сезона, които не са показани.
Говедата да не мучат, а приключили за големия футбол, както Звездата на бундеслигата (Домофона), Втората звезда на Бундеслигата (Курдов), Звездата на Висшата лига(Арсеналски), Табаков , Цачев, Огнянов, Балтанов и още сума знайни и незнайни телета изпратени на заколение, да не коментират в тази тема.
Спас Делев - Фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спас Делев - Фен тема
Остане ли Спас на Армията говедата да треперят,защото този път най-добрия нападател в А група няма да им прости !
САМО ЦСКА !!!

catch me ... if you can !
11_best написа:И за който харесва Делев, и за който не го харесва:
http://www.youtube.com/watch?v=izVWEcG-CxA
Има още няколко гола от началото на сезона, които не са показани.
Говедата да не мучат, а приключили за големия футбол, както Звездата на бундеслигата (Домофона), Втората звезда на Бундеслигата (Курдов), Звездата на Висшата лига(Арсеналски), Табаков , Цачев, Огнянов, Балтанов и още сума знайни и незнайни телета изпратени на заколение, да не коментират в тази тема.
Разбирам, че те е яд, защото голямата звезда на армейския тим може да отиде в слаб турски отбор, но не сравнявай Делев с играчи, които имат по-големи успехи - 1/4 финал в УЕФА, групи на ШЛ, шампионски титли на България и др. А Домовчийски дори има записани минути и се е разписвал в Бундеслигата, нещо което за Спас Делев е само в сферата на мечтите към този момент.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
blue avalanche написа:pomiqrat написа:blue avalanche написа:6.Домовчийски-105 мача,53 гола,Делев...колко?
7.Мерсин да не е кодовото име на Спортинг?А,може би,са в Топ 5 на Серия А?
КОй е тоя Домовчийски, че не помня вече
30 гола в 85 мача
Домовчийски е този,който отиде в Херта(Първа Бундеслига)
Делев е този,дето се спряга за Мерсин...![]()
Чи кво казваш?
Оня дето получи хемороиди от търкане на пейката. Сетих се.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Николай Жейнов: Спас Делев остава в ЦСКА

Мениджърът на Спас Делев Николай Жейнов заяви за Гонг, че трансфер на неговия футболист в Турция няма да се осъществи и той ще остане в ЦСКА в следващите 6 месеца. „За момента няма индикации, че трансфер може да се осъществи на Спас Делев в Турция. Той ще остане в ЦСКА. Вярно е, че Мерсин имаше оферта към него, но предложението от тяхна страна не ни удовлетвори в някои детайли и ние преценихме с ръководството на ЦСКА и футболиста, че трансферът няма да се осъществи”, каза Жейнов. Той допълни, че към футболиста е имало 3 конкретни реални оферти за Спас Делев.
„Ръководството на ЦСКА никога не е поставило за цел да се продава Спас Делев на всяка цена. Това никога не е ставало на въпрос. Не мога да коментирам коя от трите оферти бе най-сериозни. Имаше две много добре подплатени финансово оферти. Ако Спас повтори играта си от втория полусезон от миналата година, цената ще се вдигне. Зимата щяхме да направим трансфер за много по-малко пари, но сега цената му се вдигна. Той се оценя не само в България, а навсякъде навън. Виждам някаква офанзива към него, изпада се в истария, че едва ли не трябва да бъде продаден на 100%, което е много грешно”, каза Жейнов.
Той коментира и отпадането на Спас Делев от националния отбор и информациите, че е една от причините е именно кой му е мениджър.
„Ако това е вярно, е много жалко. Не виждам кой треньор би се лишил от млад и добър футболист. Никой не излезе от БФС за този скандал, който се развихри в последно време май повече по медиите. Не се каза, кои футболисти са се веселили. Спас не е освободен заради това. Казаха му, че не е бил във форма”, каза Жейнов.
„Спас Делев го чака добро бъдеще не само в ЦСКА, но и в националния отбор и чужбина”, допълни още Жейнов.
Той изрази задоволството си от изминалия трансферен период и осъществените трансфери на футболисти, с които работи.
„Кризата в световен мащаб е факт. Има клубове, които изпитват затруднения относно осигуряването на пари за трансфери. Това е причината много от трансферите за пропаднат. В следващия трансферен период всичко ще си дойде на мястото. Дали в България ще идват качествени чужденци, зависи от желанието на клубовете да инвестират. Желанието и възможностите трябва да съвпадат. Иначе не се получава. Според мен Спас Делев е най-конвертируемият български футболист, който може да бъде продаден зад граница. Има и още няколко момчета, но Спас Делев има най-голям шанс”, завърши Жейнов.
---------------------------------------------------------------------------
Айдееееееееееееееее армейциииии !!! ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИИИИИИИИИ !!! ТРЕПЕРЕТЕ ГОВЕДА !!!

Мениджърът на Спас Делев Николай Жейнов заяви за Гонг, че трансфер на неговия футболист в Турция няма да се осъществи и той ще остане в ЦСКА в следващите 6 месеца. „За момента няма индикации, че трансфер може да се осъществи на Спас Делев в Турция. Той ще остане в ЦСКА. Вярно е, че Мерсин имаше оферта към него, но предложението от тяхна страна не ни удовлетвори в някои детайли и ние преценихме с ръководството на ЦСКА и футболиста, че трансферът няма да се осъществи”, каза Жейнов. Той допълни, че към футболиста е имало 3 конкретни реални оферти за Спас Делев.
„Ръководството на ЦСКА никога не е поставило за цел да се продава Спас Делев на всяка цена. Това никога не е ставало на въпрос. Не мога да коментирам коя от трите оферти бе най-сериозни. Имаше две много добре подплатени финансово оферти. Ако Спас повтори играта си от втория полусезон от миналата година, цената ще се вдигне. Зимата щяхме да направим трансфер за много по-малко пари, но сега цената му се вдигна. Той се оценя не само в България, а навсякъде навън. Виждам някаква офанзива към него, изпада се в истария, че едва ли не трябва да бъде продаден на 100%, което е много грешно”, каза Жейнов.
Той коментира и отпадането на Спас Делев от националния отбор и информациите, че е една от причините е именно кой му е мениджър.
„Ако това е вярно, е много жалко. Не виждам кой треньор би се лишил от млад и добър футболист. Никой не излезе от БФС за този скандал, който се развихри в последно време май повече по медиите. Не се каза, кои футболисти са се веселили. Спас не е освободен заради това. Казаха му, че не е бил във форма”, каза Жейнов.
„Спас Делев го чака добро бъдеще не само в ЦСКА, но и в националния отбор и чужбина”, допълни още Жейнов.
Той изрази задоволството си от изминалия трансферен период и осъществените трансфери на футболисти, с които работи.
„Кризата в световен мащаб е факт. Има клубове, които изпитват затруднения относно осигуряването на пари за трансфери. Това е причината много от трансферите за пропаднат. В следващия трансферен период всичко ще си дойде на мястото. Дали в България ще идват качествени чужденци, зависи от желанието на клубовете да инвестират. Желанието и възможностите трябва да съвпадат. Иначе не се получава. Според мен Спас Делев е най-конвертируемият български футболист, който може да бъде продаден зад граница. Има и още няколко момчета, но Спас Делев има най-голям шанс”, завърши Жейнов.
---------------------------------------------------------------------------
Айдееееееееееееееее армейциииии !!! ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИИИИИИИИИ !!! ТРЕПЕРЕТЕ ГОВЕДА !!!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Aми добра новина. В каквато и форма да е Спас вече е доказал че обича ЦСКА и се влага с желание в мачовете. Тъй че бъдете сигурни че формата ще му се върне. А мойто мнение е че титулярно място в момента има за него, дали на крилото, зад нападатела или нападател. Предпочитам го пред всички млади и живец. едно напдадение делев нелсон мораеш и платини ми звучи яко
дано още срещу латиноамериканската уникална най-велика и голяма публика в света в европа и вселената да ги видим как са ч-мата.

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Aми добра новина. В каквато и форма да е Спас вече е доказал че обича ЦСКА и се влага с желание в мачовете. Тъй че бъдете сигурни че формата ще му се върне. А мойто мнение е че титулярно място в момента има за него, дали на крилото, зад нападатела или нападател. Предпочитам го пред всички млади и живец. едно напдадение делев нелсон мораеш и платини ми звучи якодано още срещу латиноамериканската уникална най-велика и голяма публика в света в европа и вселената да ги видим как са ч-мата.
И аз искам да ги видя 4мата, но това няма как да стане при положение, че Зику ще играе 100 % , един от тях ще изгори и по принцип всеки мач ще се сменят !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Joni_ написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Aми добра новина. В каквато и форма да е Спас вече е доказал че обича ЦСКА и се влага с желание в мачовете. Тъй че бъдете сигурни че формата ще му се върне. А мойто мнение е че титулярно място в момента има за него, дали на крилото, зад нападатела или нападател. Предпочитам го пред всички млади и живец. едно напдадение делев нелсон мораеш и платини ми звучи якодано още срещу латиноамериканската уникална най-велика и голяма публика в света в европа и вселената да ги видим как са ч-мата.
И аз искам да ги видя 4мата, но това няма как да стане при положение, че Зику ще играе 100 % , един от тях ще изгори и по принцип всеки мач ще се сменят !
Как да не може да играят заедно като може ... тук съм дал схемата, която според мен е най-добрата и може да пасне перфектно на отбора ни: cska/viewtopic.php?f=2&t=87915&start=60 .С тази схема имат възможност да играят всички нападатели , това е небезизвестната схема на БАРСА

- Червени_шампиони
- Контакти:
До "приятелките" от Подуяне
ЦСКА прекрати преговорите за Делев - червените разкрили, че турците нямат пари
Звездата на ЦСКА Спас Делев няма да премине под наем в Мерсин. Както е известно, вчера официалният сайт на турците публикува информация, в която се казва, че нападателят е сигурно ново попълнение на Мерсин, но днес нещата се промениха. Причината е в сериозното разминаване във финансовите параметри между двете страни. Кандидат-купувачът на Делев отказва да плати цялата сума за наема накуп, а освен това настоява да получи нападателя за една година. Ръководството на ЦСКА пък от своя страна е готово да пусне Спас под наем, но само до Нова година и парите да бъдат изплатени при подписване на контракта.
Така, въпреки че Делев се договори за личните си условия с Мерсин, то той ще остане на "Армията". Все пак има минимален шанс двете страни да се договорят до 00.00 часа днес, когато затваря трансферният прозорец в Турция, но двете страни едва ли ще постигнат съгласие.
[offtopic]И пак казвам...не сме прости като някои други, за да си продадеме играчите в Турция!
Айде със здраве...
П.С. СтЕгайте гащите, че октомври иде!
[/offtopic]
ЦСКА прекрати преговорите за Делев - червените разкрили, че турците нямат пари
Звездата на ЦСКА Спас Делев няма да премине под наем в Мерсин. Както е известно, вчера официалният сайт на турците публикува информация, в която се казва, че нападателят е сигурно ново попълнение на Мерсин, но днес нещата се промениха. Причината е в сериозното разминаване във финансовите параметри между двете страни. Кандидат-купувачът на Делев отказва да плати цялата сума за наема накуп, а освен това настоява да получи нападателя за една година. Ръководството на ЦСКА пък от своя страна е готово да пусне Спас под наем, но само до Нова година и парите да бъдат изплатени при подписване на контракта.
Така, въпреки че Делев се договори за личните си условия с Мерсин, то той ще остане на "Армията". Все пак има минимален шанс двете страни да се договорят до 00.00 часа днес, когато затваря трансферният прозорец в Турция, но двете страни едва ли ще постигнат съгласие.
[offtopic]И пак казвам...не сме прости като някои други, за да си продадеме играчите в Турция!

П.С. СтЕгайте гащите, че октомври иде!

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
BaLoN написа:Joni_ написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Aми добра новина. В каквато и форма да е Спас вече е доказал че обича ЦСКА и се влага с желание в мачовете. Тъй че бъдете сигурни че формата ще му се върне. А мойто мнение е че титулярно място в момента има за него, дали на крилото, зад нападатела или нападател. Предпочитам го пред всички млади и живец. едно напдадение делев нелсон мораеш и платини ми звучи якодано още срещу латиноамериканската уникална най-велика и голяма публика в света в европа и вселената да ги видим как са ч-мата.
Как да не може да играят заедно като може ... тук съм дал схемата, която според мен е най-добрата и може да пасне перфектно на отбора ни: cska/viewtopic.php?f=2&t=87915&start=60 .С тази схема имат възможност да играят всички нападатели , това е небезизвестната схема на БАРСАСпоред мен така трябва да изглежда ЦСКА във всеки мач
Балон схемата ти бате според мен е прекалено офензивна, невиждам тошко, пък и разположението на играчите доста ме съмнява. Тъй че едва ли ще е както си го мислиш ти

P.S. с македонците небеше ли схемата нещо от сорта, с галчев само дефанзивен и платини плеймейкър ??
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!