Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Мнениеот Deluxx » 05 мар 2011 20:32

POPCORN написа:Момчета айде да го даваме малко по-скромно!Да играем добре, вкрваме голове!Но да не бързаме!Нека целият полусезон да играем така и тогава може да се перчиме!Ако другият кръг не бием тия 2 победи ни се обезмислят!Така че дайте да го даваме малко по-скромно!Знам какво вие е, защото и аз много се радвам!Но така ЦСКа трявба да излгежда винаги !Първият полусезон ЦСКА беше всичко , но не и отбор!

Да прав си но ми е много кеф не мога да го скрия,другия кръг играем срещу Видима дано играем на В.Левски и да и пишем отличен 6 или много добър 5
ОЛЕ ОЛЕ

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 мар 2011 20:33

rado. написа: Ами в Пловдив,ако дойдете без Генов,ще ви вкараме 3гола най-малко ;)

Защо ли ми се струва, че не си прав :!: :)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 05 мар 2011 20:33

Deluxx написа:
Dani написа:Момчета, с тази игра напълно заслужаваме да сме шампиони! С този хъс никой в България не може да ни се опре! Ако Радуканов остане и титаните не правят простотии, догодина сме шампиони! Честита победа АРМЕЙЦИ!!!

Благодаря за поздравленията от левскарите!Това е нещо голямо!

Добре играем, и купата искам да я вземем имаме реален шанс,а за титлата Литекс трябва да почне да губи точки!С тази игра ще минем и през Варна и през Ловеч другаде нямаме тежко гостуване!!!

[center]оле оле червените ние сме от цска шаляляля ние сме от цска шалялялял и кои казаааа ... за ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ [/center]

Пич, какви левскари те гонят? Аз съм от ЦСКА!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 05 мар 2011 20:33

rado. написа:
Deluxx написа:
Dani написа:Момчета, с тази игра напълно заслужаваме да сме шампиони! С този хъс никой в България не може да ни се опре! Ако Радуканов остане и титаните не правят простотии, догодина сме шампиони! Честита победа АРМЕЙЦИ!!!

Добре играем, и купата искам да я вземем имаме реален шанс,а за титлата Литекс трябва да почне да губи точки!С тази игра ще минем и през Варна и през Ловеч другаде нямаме тежко гостуване!!!

[center]оле оле червените ние сме от цска шаляляля ние сме от цска шалялялял и кои казаааа ... за ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ [/center]

Ами в Пловдив,ако дойдете без Генов,ще ви вкараме 3гола най-малко ;)

Ооо забравих шампиона от Локо ПД и носителя на Купата ЛОКО ПД които победи Зенит и Рубин казан извинявай ако такова да ти целувам ръка?Всеки ни се стърви че ще ни бие и виждаш ли кво става 3-ка ,4-ка и те така ! Другия кръг 5-ца :mrgreen:

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 05 мар 2011 20:34

POPCORN написа:
rado. написа:Честита победа на всички цесекари,напьлно заслужена победа!Не е по темата,ама има ли още бойкот,или вече управлението е адекватно,детско-юношската школа цьфна и всичко е наред :roll:

еми управлението малко се оправи.То се вижда от самолет!За школата не е добре, но коя школа в България е добре?Това че имате терени какво от това?Вие половината ви юноши ги пратихте у Славия и къде ли не...При вас упрвалението добре ли е?Защото като ви гледам и вие не сте цъфнали и вързали?

Идеални сме!Коко,не че е наш президент,ама много гори,купува играчи,амбициран е да играем в европа и мисля,че няма да е трудно,като гледам програмата всички идват на Лаута,а там няма да имаме проблеми ;)

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 05 мар 2011 20:34

С тази победа, ЦСКА не излиза ли на 2-ро място.Гледам че са с равни точки с Левски, но в преките двубои Г.Р е в полза на ЦСКА
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 мар 2011 20:34

Това е ЦСКА който искам да виждам, хубави и бързи атаки,отигравания с 1 докосване, техника и бързина, определено ТОВА е облика на отбора,не се съмнявам че ще завършим сезона без загуба, за съжаление Литекс са много напред и незнам дали ще ги задминем, но нищо тази година като миналата 2ри, но с тази игра и ако запазим играчите и треньора си най-вече ще вземем титла, засега купата и по-предно класиране са приоритетите ни според мен.

Успех Армейци и само ЦСКА !!!
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 05 мар 2011 20:34

Dani написа:
Deluxx написа:

Пич, какви левскари те гонят? Аз съм от ЦСКА!

Знам че си от ЦСКА :) Но викам к.. за ЛЕВСКИ дано се сещаш :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 05 мар 2011 20:35

Знаете ли откога нямаме такава изразителна победа

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 05 мар 2011 20:36