Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНЕР ЗА ДИРЕКТОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ?

Мнениеот mon1nho » 22 окт 2010 11:44

Не ни трябва директор. треньор не го искам стойчо защото един мач силен с него нямаме в европа. предпочитам с пъти йешич. а за президент са само два вариянтите - орманджиев и михов като втория е по-малко вероятен според мен.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 окт 2010 11:46

Тандемът Д.Пенев,Ад.Зафиров работи добре миналото първенство.Успехите в мачовете са показателя по които се гледа колко е успешен треньора.Всеки чужд треньор ще иска до себе си 4-5 футболиста на които да има пълно доверие и знае ,че няма да го подведат.Левски паднаха от Лил ,и се изкараха герои,ние имаме 2 греди ,което пак е липса на шанс освен слабата игра разбира се.Според мен Зафиров има шанс да се докаже като треньор.Липсата на бойци в отбора ,съчетана с недобрата обстановка по трибуните доведоха до отрицателния резултат.Трябва да си голямо перде за да не ти пука какво се чува от трибуните.След големите задължения оставени от предишни управления,Д.Борисов трудно би могъл с магическа пръчка да оправи нещата.Георги Илиев ,като че ли има качества за спортен директор.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА

Мнениеот mistreated » 22 окт 2010 11:47

Ми то друг по-удачен вариант в момента няма. Вальо поне има опит, разбира от футбол, разбира и от бизнес. Наясно е с всичката помия в бг футбола и може да се справи. Мисля, че ще се навие.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Изповедта на Борисов: Търсим президент на ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2010 11:54

ЦСКА-83 написа:Тия двамата "титанозащитници" ,дето се изходиха малко по-нагоре в темата, може да хванат и да се скрият.Най ме е яд на такива душици заблудени.

Като си толкова открехнат и просветен, ще намериш ли някой арабски шейх или руски магнат, който да купи ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 22 окт 2010 11:58

Абе всички искате Стойчо,ама нали не забравяте че той обича да работи с чужденци и то скъпички за Бг-стандартите.Да обаче ситуацията сега е друга и ПАРИ НЕМА ;) та ми се
струва че Стойчо няма да се навие.Има и нещо друго-в стремежа си за успехи ,той забравя за школата и за нашите юноши а пък не дай си Боже да стане някаква врътка със заплатите и пръв ще напусне кораба(тоя филм поне вече сме го гледали).Аз съжалявам само за Любо
защото ни показа как тръбва да се държи един треньор със гелосаните футбалери разхож-
дащи се по нашите терени,млад е,тепърва ще се доказва и беше идеалния вариант за нас с една политика на клуба за изграждане на един силен отбор в рамките на 2-4 год.Е жалко
че не го оставиха да наложи методите и вижданията си за играта,мисля си че с твърдия
си характер щеше да води отбора повече от успешно и едва ли щяхме да се срамуваме от
резултатите ни в Бг-то и Европа.За директор и за президент не ми се мисли сега,за мен по
важно е да изберат читав треньор който да накара мърдите да играят футбол.На никой
нямаше да му тежи толко вчерашната загуба ако поне малко бяха показали наченки на
футбол,а ТЕ едно ГОЛЯМО НИЩО!!!
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 окт 2010 11:58

Те ваще греди ,щото бяха направени от вас сигурно . Късметлийски грешки и рикошети за 2 греди , а в останалото време реалния резултат беше към 5 някъде ...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 22 окт 2010 12:02

Върнете Стойчков,само него все още не сте го обвинили,че е "говедо"!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

ХРИСТО СТОИЧКОВ ПОЕМА ЦСКА

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 12:02

Камата фаворит за нов треньор, връща се с Вальо Михов

Изображение

Христо Стоичков е фаворит за поста треньор на ЦСКА, научи БЛИЦ. Той ще се завърне на “Армията” заедно с новия президент Валентин Михов. Стоичков е от няколко дни в България и чака развитието около бъдещата си кариера. Той разкри, че има опция да работи в Барселона, но преди това чака сериозна оферта от клуб, който го кани за треньор.

Очаквайте подробности!

[center]ВЪН ДУЧЕТО ОТ ЦСКА !!![/center]
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: ХРИСТО СТОИЧКОВ ПОЕМА ЦСКА

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 окт 2010 12:04

Екстра, пожелавам ви успех в преговорите :lol: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita